تاریخ انتشار: یکشنبه 1394/03/17 - 13:22
کد خبر: 168816

سالم‌سازی محتوا برای مشترکان همراه اول توسط سازمان تبلیغات

تفاهم نامه همکاری میان سازمان تبلیغات اسلامی و اپراتور همراه اول با هدف کنترل و سالم سازی محتوا برای مشترکان این اپراتور تلفن همراه منعقد شد.

خبرنامه دانشجویان ایران: تفاهم نامه همکاری میان سازمان تبلیغات اسلامی و اپراتور همراه اول با هدف کنترل و سالم سازی محتوا برای مشترکان این اپراتور تلفن همراه منعقد شد.

به گزارش مهر، تفاهم نامه همکاری میان حجت‌الاسلام دکتر سیدمهدی خاموشی و وحید صدوقی مدیرعامل همراه اول در زمینه ممیزی و پالایش محتوا برای کاربران همراه اول به امضا رسید.

دکتر محمدرضا اسماعیلی - مدیرکل امور مجامع و مؤسسات وابسته به سازمان تبلیغات اسلامی اظهار داشت: مدتی است که سازمان تبلیغات اسلامی و همراه اول همکاری‌های محتوایی را با هم آغاز کرده‌اند و این همکاری به این دلیل آغاز شد که همراه اول فعالیت‌های گسترده‌ای در زمینه سخت افزار دارد اما در کنار این سخت افزار بخش عمده، موضوع محتوا است و تولید محتوا برای کاربران از اهمیت ویژه‌ای برخوردار است، همچنین ماهیت شرکت‌هایی مانند همراه اول تخصصی و فنی است لذا مدتی است که سازمان با همراه اول در زمینه تولید و پالایش محتوا همکاری می‌کند و محتوایی که سازمان تولید می‌کند در کنار خدماتی که همراه اول ارائه می دهد در خدمت کاربران قرار می گیرد.

وی افزود: اخیرا مسئله‌ای که مطرح شد، بحث سالم‌سازی محتوا برای کاربران همراه اول بود یعنی محتوایی که به مخاطبین ارائه می‌شود به طریقی پالایش، کنترل و سالم‌سازی شود، سازمان تبلیغات اسلامی هم در این میان به‌عنوان یک نهاد فرهنگی و محتوایی در زمینه تولید، ارائه و کنترل محتوا ظرفیت و توانمندی‌های گسترده‌ای دارد. علاوه بر آن سازمان تبلیغات اسلامی به‌عنوان یک دستگاه حاکمیتی حضور پر قدرتی در تولید محتوا در فضای مجازی دارد؛ همچنین سازمان تبلیغات اسلامی، عضو عالی شورای فضای مجازی و عضو عالی کمسیون عالی محتوا است، بنابراین احساس شد تا سازمان تبلیغات اسلامی با همراه اول همکاری داشته باشد.

اسماعیلی ادامه داد: در همین راستا تفاهم‌نامه‌ای بین وحید صدوقی مدیرعامل همراه اول و حجت‌الاسلام دکتر سیدمهدی خاموشی در زمینه ممیزی و پالایش محتوا توسط سازمان تبلیغات اسلامی برای مشترکان همراه اول به امضا رسید.

مدیرکل امور مجامع و مؤسسات وابسته به سازمان تبلیغات اسلامی با بیان اینکه در گذشته همراه اول نظارت‌هایی برتولید محتوا داشت اما اکنون تولید محتوا برای کاربران همراه اول به صورت سازمان یافته و تخصصی‌تر توسط سازمان تبلیغات اسلامی انجام می‌شود، تصریح کرد: ظرف مدت کوتاهی در سازمان تبلیغات اسلامی کارگروه تشکیل می‌دهیم و سریعتر جزییات و عملیات پالایش، کنترل و سالم سازی محتوای کاربران همراه اول را در آن کارگروه مشخص می‌کنیم.

نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
توکلی: درمان هیچ بیماری نباید به‌ دلیل مشکلات مالی متوقف شود
لزوم حمایت از تولد فرزند اول و دوم برای حفظ پایداری جمعیت کشور
آیین بزرگداشت زنده‌ یاد علی حاتمی +عکس
زن بلاگری که به مقدسات توهین کرده بود، دستگیر شد
درخواست پاپ برای پایان دادن به خشونت علیه فلسطینیان
عارف: دشمن را در جبهه جنگ اقتصادی هم شکست می‌دهیم
فاطمه منصوری سرپرست سازمان آموزش فنی‌وحرفه‌ای کشور شد
داماد ترامپ با سران حماس دیدار می‌کند
افت هم‌زمان قیمت طلا و سکه در بازار امروز
درخواست توانیر از مردم برای تامین مطمئن برق ۱.۵ میلیون کنکوری
حکم اخراج یکی از دانشجویان دانشگاه شریف ابلاغ شد
تمدید مهلت رفع نقص پرونده تحصیلی دانشجویان
دردسر قدیمی که مردم را راهی شهرهای دیگر می‌کند
خط ویژه جذب هیئت علمی در رشته هوش مصنوعی ایجاد شد
ترس نتانیاهو از رهبر انقلاب اسلامی به تبلیغات انتخاباتی‌اش هم رسید
استقلال خیالش از آسانی راحت است
تقویم آموزشی دانشگاه صنعتی شریف برای سال تحصیلی ۱۴۰۶-۱۴۰۵ اعلام شد
پذیرش دکتری استادمحور در دانشگاه علامه‌
بقائی: کانادا به تیم ذخیره آمریکا در تجاوز علیه ایران تبدیل شده است
اعلام آمادگی ایران برای کمک به زلزله‌زدگان اندونزی
ورود سرمربی پرسپولیس به رفتار بازیکن ازبکستانی
تمدید مهلت رفع نقص پرونده تحصیلی دانشجویان
خط ویژه جذب هیئت علمی در رشته هوش مصنوعی ایجاد شد
تقویم آموزشی دانشگاه صنعتی شریف برای سال تحصیلی ۱۴۰۶-۱۴۰۵ اعلام شد
پذیرش دکتری استادمحور در دانشگاه علامه‌
۵۰ هزار داوطلب دانشجومعلم در فرایند ارزیابی شایستگی قرار می‌گیرند
امکان ثبت‌نام افراد جدید و متاهلان در مرحله دوم نقل و انتقالات فرهنگیان
مهلت ثبت‌نام آزمون کارشناسی ارشد علوم پزشکی ۱۴۰۵ تمدید شد
امتحانات ترم تابستان دانشگاه‌ها حضوری شد
حمایت از نخبگان دانشگاهی با اولویت هوش مصنوعی و ارتباطات کوانتومی
دانشگاه‌های انگلیس روی لبه تیغ
پایان تلخ زندگی استاد کمبریج در میانه جنجال دانشگاهی
توزیع کارت کنکور از فردا
آغاز ثبت‌نام آزمون دکتری وزارت بهداشت از امروز
آغاز اجرای طرح پایلوت «تغذیه نوین» در دانشگاه علامه از امروز
بازسازی دانش‌بنیان‌های آسیب دیده دانشگاه شریف با خط اعتباری جدید
آغاز اجرای طرح پایلوت «تغذیه نوین» در دانشگاه علامه از امروز
۴ مدال‌آور المپیاد جهانی هوش مصنوعی به دانشگاه شریف می‌روند
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top