تاریخ انتشار: پنجشنبه 1394/03/21 - 14:24
کد خبر: 169331

رقابت برای ثبت مشاهیر در کشورهای منطقه

خبرنامه دانشجویان ایران: معاون حقوقی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری با تاکید بر ضرورت تلاش ایران برای ثبت مشاهیر گفت: کشورهای منطقه درصدد ثبت مشاهیر به نام کشور خود هستند که در این راستا ایران باید تلاش بیشتری کند.

به گزارش (ایسنا)، دکتر نصیر قیداری در مراسم اولین دوره تجلیل از پژوهشگران برجسته جوان در فرهنگستان علوم با اشاره به آغاز هفته محیط زیست اظهار داشت: با توجه به مسائل زیست محیطی که کشور با آن مواجه است ضرورت دارد تا نسبت به این مسائل توجه بیشتری صورت گیرد.

وی با اشاره به اقدام فرهنگستان علوم برای معرفی پژوهشگران جوان اظهار داشت: برخی از نهادها اقدام به تقویت جسم و اندام فیزیکی افراد می‌کنند. برخی دیگر از ساخته‌های دست بشر به منظور رفاه بیشتر حمایت می‌کنند ولی نهادهایی که بر روی فکر و با آگاهی انسان فعالیت دارند به شهادت بزرگان دنیا کار عظیمی انجام می‌دهند.

نصیری با بیان این که جوامع بشری حدود 70 سال قبل، پس از جنگ جهانی دوم حرکت در حوزه‌های علم را آغاز کردند، ادامه داد: بعد از جنگ جهانی دوم بشر به این نتیجه رسید که از طریق مسائل اقتصادی، سیاسی و نظامی نمی‌تواند صلح را در جهان برقرار کند از این رو به آموزش و علم پناه برد.

وی ادامه داد:‌ با این رویکرد بشر در تلاش است که از طریق آگاهی بخشی، آموزش و حفظ فرهنگ‌ها و تنوع فرهنگ‌ها از یافته‌های علمی بشر در جهت صلح استفاده کند.

معاون حقوقی وزارت علوم با اشاره به تلاش‌های کشور در حوزه توسعه علم و فناوری خاطرنشان کرد: در این راستا لازم است تا در جهت ثبت میراث‌های نامانوس اقدام کنیم در این زمینه ثبت مشاهیر از مهمترین اقدامات است.

وی در این باره توضیح داد: در حال حاضر رقابتهای بدی میان کشورهای منطقه برای به ثبت رساندن مشاهیر به نام کشور خود هستند از این رو باید تلاش کنیم تا اقدام به ثبت جهانی مشاهیر کشور کنیم.

نصیری همچنین به توجه به مقوله علم و فناوری در قوانین و اسناد بالادستی کشور اشاره کرد و یادآور شد: با بررسی قوانین از 100 سال قبل تاکنون مشخص شد که در قوانین به مقوله علم و فناوری جز در قانون تاسیس وزارت علوم و نقشه جامع علمی کشور در هیچ مورد دیگری توجه به ترویج علم نشده است.

وی ادامه داد:‌ این در حالیست که در آمریکا از 200 سال قبل توجه به علم در قوانین آنها آمده است.

به گفته وی اگر در قوانین به مقوله فناوری توجه نشود، نشان دهنده بی‌اهمیت بودن علم در کشور است.

معاون حقوقی وزیر علوم با تاکید بر ضرورت توجه به علوم کاربردی در کنار علوم بنیادی یادآور شد: با توجه به سیاستهای ابلاغی مقام معظم رهبری برای تدوین برنامه ششم لازم است تا توجه کافی به علوم پایه و بنیادی کنیم.

وی با اشاره به کشف برخی از قوانین فیزیکی چون کوانتوم در سال 1980 خاطرنشان کرد: قوانین کوانتوم در زمانی به تصویب رسید که صنعت و حوزه کارآفرین نیازی به آن احساس نکردند ولی از آنجا که فیزیک آن زمان جوابگوی بسیاری از پدیده‌ها نبود دانشمندان به سراغ توسعه این علم رفتند.

نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
تورهای مسافرتی آفری
با خاتمی دیدار کردم، گفت برای ریاست جمهوری کاندیدا شو اما...
حمایت از رفح در اینستاگرام رکورد زد +عکس
ارزان ترین و گران‌ ترین گوشت های بازار را بشناسید
فقط با این ۲ مدرک می‌توان در انتخابات ریاست جمهوری رأی داد +جزئیات
احداث ۲۰۰ هزار مسکن عملیاتی شد
زمان ثبت نام کاندیداهای ریاست جمهوری مشخص شد
شکایت آمنه سادات ذبیح‌پور از طرفداران احمدی نژاد +عکس
توضیحات کامل خاندوزی درباره شرکت هایی که تاکنون سود سهام عدالت را واریز نکردند
نوسان کیفیت هوا پایتخت همزمان با ورود گرما
یادواره شهدای دانشجوی فارس برگزار می‌شود
مظلومیت رفح سند پیروزی مقاومت
پیش‌بینی حاج قاسم درباره شهید امیرعبداللهیان که تا پیش از شهادت وی محرمانه بود
بازشماری آراء ناظران هیئت رئیسه، ریزش قابل توجه رأی نوری قزلجه
اصلاح ۳۴ تقاطع غیرهمسطح پایتخت تا پایان سال
آزادسازی ۱۷۳ هکتار از اراضی نظامی در تهران
تهیه‌کننده مطرح سینما درگذشت
نگاه انسان محور شهرداری به آسیب دیدگاه اجتماعی
در تشییع شهدای خدمت چند نفر مصدوم شدند؟
چینش سیاسی صندلی‌های بهارستان/ ترکیب نمایندگان در مجلس دوازدهم چگونه است؟
خاطره جذاب امیرعبداللهیان از حاج قاسم +فیلم
امکان وقوع طوفان و سیل در تابستان برای تهران
نظرسنجی
بنظر شما باتوجه به حوادث اخیر فلسطین چقدر احتمال فروپاشی رژیم صهیونیستی وجود دارد؟




مشاهده نتایج
go to top