تاریخ انتشار: سه شنبه 1393/09/04 - 17:01
کد خبر: 170265

کتابخانه دانشجویان ایران/ کتاب صد و بیست و هفتم؛

کتاب «اخراجی ها» چاپ شد +عکس

کتاب «اخراجی ها» چاپ شد +عکس

اما این عنوان این‌بار روی جلد یک کتاب نسبتا قطور نقش بسته که به چاپ دوم رسیده است. همین عنوان می‌تواند دلیل باشد تا خواننده آن را دست بگیرد و خاطرات سردار شهید حاج احد محرمی علافی (دائی) را ورق بزند.

خبرنامه دانشجویان ایران: این کتاب اثر ارزشمندی برای مخاطب به شمار می‌رود و خواننده در «اخراجی‌ها» با خاطرات بکر و دست‌ نخورده‌ای روبرو است.

به گزارش خبرنگار «خبرنامه دانشجویان ایران»؛ "اخراجی‌ها"... این عنوان هر شنونده‌ای را یاد سه گانه سینمایی «اخراجی‌ها» ساخته مسعود ده‌نمکی می‌اندازد.

اما این عنوان این‌بار روی جلد یک کتاب نسبتا قطور نقش بسته که به چاپ دوم رسیده است. همین عنوان می‌تواند دلیل باشد تا خواننده آن را دست بگیرد و خاطرات سردار شهید حاج احد محرمی علافی (دائی) را ورق بزند.

اما این عنوان این‌بار روی جلد یک کتاب نسبتا قطور نقش بسته که به چاپ دوم رسیده است. همین عنوان می‌تواند دلیل باشد تا خواننده آن را دست بگیرد و خاطرات سردار شهید حاج احد محرمی علافی (دائی) را ورق بزند.

کنجکاو شدم و کتاب را دست گرفتم و خاطرات این سردار جسور را ورق زدم. فردی که از پیش از پیروزی انقلاب در جریان مبارزه بوده و به روستاها می‌رفته و برای انقلاب اسلامی تبلیغ می‌کرده است.

حاج احد در خاطراتش بارها از درگیر شدن با نیروهای ضد انقلاب و ... یاد کرده و به درگیری‌های آن روزها اشاره کرده است.

او که از عنفوان نوجوانی پدر از دست داده و بار زندگی را در کنار مادرش به دوش کشیده است آماده تحمل هر سختی می‌شود و در کتاب نیز خواننده آن را لمس می‌کند.

جفایی که در حق بچه‌های انقلاب می‌شود یکی از نکاتی است که در این کتاب مورد اشاره قرار می‌گیرد و در بازخوانی خاطرات وی این نکته مشهود است.

برجستگی دیگر این کتاب این است که در مرور خاطرات حاج احد مختصاتی از اوضاع آن روزهای تبریز به خصوص سال‌های انقلاب به خواننده منتقل می‌کند و همین نکته وجه تمایز کتاب با سایر کتب تاریخ شفاهی دفاع مقدس است

شخصیت ویژه شهید محرمی علافی یا حاج احد و به قول برخی اطرافیانش «دائی» عامل نامگذاری این کتاب به «اخراجی‌ها» است. او که از پیش از انقلاب پا به هرجایی حتی برای کار می‌گذارد به خاطر زبان حق‌گویی که در کام دارد اخراج می‌شود دلیلی برای نامگذاری این کتاب است.

او اگر از جایی اخراج می‌شود به خاطر این است که نمی‌تواند از حق بگذرد و با افرادی که حق را زیر پا می‌گذارند درگیر می‌شود و همین جرقه‌ای برای اخراجی شدن وی می‌شود.

اگر از محتوای کتاب عبور کنیم به متن می‌رسیم. این کتاب حاصل تلاش غلامرضا قلی‌زاده و موسی غیور است و به اذعان غیور که در پیشگفتار کتاب نیز آمده این کتاب حاصل 48 ساعت گفت‌وگو با شهید محرمی علافی است

خاطرات این کتاب بسیار حائز اهمیت است ولی به نظر می‌رسد در تدوین آنها شتاب وجود داشته و سر و شکل ندارد. خاطرات به صورت نامنظم پیاده شده و خواننده حس می‌کند همانطور که از سوی راوی بیان شده توسط نویسنده از روی نوار پیاده شده و هیچ ویرایشی روی آن صورت نگرفته است.

این مسئله خوانش کتاب را کمی با مشکل روبرو می‌کند که اگر از این نکته عبور کنیم این کتاب اثر ارزشمندی برای مخاطب به شمار می‌رود و خواننده در «اخراجی‌ها» با خاطرات بکر و دست‌ نخورده‌ای روبرو است.

کتاب «اخراجی‌‌ها» خاطرات سردار شهید حاج احد محرمی علافی معروف به دائی اثر غلامرضا قلی‌زاده و موسی غیور است که موسسه شهید کاظمی آن را در 485 صفحه و 2 هزار 500 نسخه با قیمت 15 هزار تومان روانه بازار کتاب کرده است.

علاقه‌مندان به تهیه این کتاب می‌توانند آن را از طریق فروشگاه اینترنتی «من و کتاب» تهیه کنند.

منبع: فارس

نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
گروه‌های سرود به زیر ساخت‌ها می‌روند
حمله دشمن آمریکایی به یک لنج باری متعلق به اهالی سیریک در دریای عمان
تکرار تاریخ پس از ۱۶ سال
نیروهای مسلح به هرگونه تهدید پاسخ پشیمان کننده خواهند داد
دروغ‌های نتانیاهو نمی‌تواند جنایات گسترده وی را پنهان کند
هشدار امنیتی سفارت آمریکا در اردن به اتباع خود
سقف افزایش شهریه دانشگاه‌های غیردولتی بر اساس نرخ تورم تعیین می شود
تهاجم پهپادی ارتش علیه ناوگان پنجم آمریکا در بحرین
تلاش ترامپ برای دور زدن دموکرات‌ها
«دیپلماسی اجبار»؛ آمریکا بار دیگر میز مذاکره را منفجر کرد
۲ فروند کشتی متخلف در تنگه هرمز مورد اصابت قرار گرفت
داروی دیابت خطر سرطان سینه را ۳۰ درصد کاهش می دهد
جنگنده F۱۶ دشمن متواری شد
تنگه هرمز به‌طور کامل مسدود شد
محل استقرار جنگنده‌های آمریکایی منهدم شد
تنگه مقدس هرمز را ناامن می‌کنید؟! منطقه را برایتان جهنم می‌کنیم!
معمای بی‌پاسخ «از کرخه تا راین» / پس از جنجال حذف سکانس تشییع امام خمینی(ره)، نسخه کامل فیلم به پلتفرم‌ها بازگشت
 ۱۱ سوال فنی ناظر به متن توافق احتمالی ایران و آمریکا
حذف روشنفکران تراز انقلاب اسلامی 
آتش سوزی انبار کالا حوالی میدان قیام در منطقه ۱۲ تهران
ادامه تجاوزات رژیم صهیونیستی به مناطق جنوبی لبنان
نظرسنجی
بنظر شما باتوجه به حوادث اخیر و شکست سنگین از ایران، چقدر احتمال فروپاشی رژیم صهیونیستی وجود دارد؟





مشاهده نتایج
go to top