تاریخ انتشار: شنبه 1394/03/30 - 17:58
کد خبر: 170304

تمجید هادی خامنه‌ای از تشییع شهدای غواص

خبرنامه دانشجویان ایران: دبیر کل مجمع نیروهای خط امام (ره) با اشاره به اسلام هراسی و اسلام ستیزی ، گفت: امروز با ایجاد جمعیتی مثل داعش ،‌القاعده ،‌طالبان چهره زشت و منفوری از مسلمانان در دنیا ارائه می‌شود اما ملت ها باید بدانند که اسلام دین رحمت و رافت است و خوبی را برای خود و برای همه مردم می خواهد.

به گزارش ( ایسنا)، حجت الاسلام و المسلمین سید هادی خامنه ای درمراسم ضیافت افطاری حزب وحدت و همکاری ملی یاد و خاطره شهدای غواص را گرامیداشت و از مردم شریف تهران بخاطر تشییع با شکوه پیکر این شهیدان تشکر و قدردانی کرد.

وی سپس با اشاره به 29 خرداد سالروز در گذشت مرحوم دکتر علی شریعتی گفت: شریعتی با این آوازه و با این یادگارهای فرهنگی و فکری تنها 44 سال عمر از خدا گرفت. وقتی انسان به خودش در این سن و سال نگاه می‌کند که منشا اثری نبوده می فهمد که دکتر شریعتی چه قدر همت کرد و شخصیت بزرگی داشته است،‌ انسانی که در این عمر کوتاه در دانشگاه و در حوزه و در سطح کشور و امروز در سطح دنیا آثار و نکته های بسیار مهم از خودش به یادگار گذاشته و نسل های بسیاری را همچنان تحت تاثیر اندیشه های والای خودش قرار داده است.

این فعال سیاسی همچنین تصریح کرد: مایه افتخار ماست که بگوییم دکتر شریعتی به خراسان و سبزوار تعلق دارد . ‌اینجانب در آن سال‌ها با خود ایشان و هم با پدر دانشمند بزرگ ایشان مرحوم استاد محمدتقی شریعتی که استاد تفسیر قرآن بود آشنایی بسیار نزدیکی داشتم که درباره آن آشنایی ها در این فرصت اندک مشکل است که بتوانم صحبت کنم.

وی در ادامه با اشاره به فضیلت ماه مبارک رمضان و اثرات آن در زندگی افراد و اجتماع به اهمیت دعا در این ماه پرداخت و اظهار داشت: اصولا دعا در اسلام باید از زبان خداوند بزرگ و پیامبران و بزرگان دین باشد و بهترین دعا دعای مصور است چون آن‌ها می‌دانند که ما بیشتر به چه چیزهایی نیاز داریم .

به گزارش ایسنا،‌ ضیافت افطاری حزب وحدت و همکاری ملی روز جمعه 29 خرداد ماه با حضور تعدادی از مدیران اجرایی نمایندگان ادوار مجلس برخی از اعضای شورای شهر و شورایاران محلات تهران،‌اعضای شورای مرکزی حزب وحدت و همکاری ملی و فعالان سیاسی از جمله رسول منتجب نیا ،‌مصطفی کواکبیان ،‌ فرج کمیجانی،‌ محمد غرضی ،‌محمد علی رحمانی، محمدرضا خباز و ‌رئوفیان برگزار شد.

نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
جزئیات تازه از حمله موشکی یمن به پایگاه «خمیس مشیط» عربستان
گفت‌وگوی تلفنی وزرای امور خارجه ایران و عراق
مهاجرانی: فعلاً تغییری در نرخ و حجم بنزین سهمیه‌ای نداریم
جزئیات جدید درباره تفاهم نهایی ایران و عمان
بلوف جدید ترامپ درباره تسلیحات لیزری نوین آمریکا
مذاکره باید با پرداختن به تجاوز آمریکا علیه ایران آغاز شود
نقش کلیدی مردم منطقه در عملیات انهدام تیم تروریستی در سراوان
بخشی‌نژاد: کنسولگری ایران برای میزبانی از استقلال آمادگی کامل دارد
بقایی: صبر خانواده شهدای لامرد تصویر قدرت ایران است
زنان اصفهانی در کنار سی‌وسه پل در دوران قاجار
صید سه امتیازی چادرملو از آبادان
محمدعلی الحوثی: هر حماقتی علیه یمن با پاسخ روبه رو خواهد شد
گفت‌وگوی تلفنی عراقچی با وزیر خارجه ترکیه
راهی برای بهبود سلامت روان و درک بهتر جهان
درخشش بانوی فناور ایرانی در مسابقات استارتاپی زنان بریکس ۲۰۲۶
روایت ترکیه از رایزنی عراقچی و فیدان
«زن ناشناس» دانمارکی شیر طلا را برد
الزیدی: اجازه نمی‌دهیم عراق مبدأ حمله به همسایگان باشد
برادر معاون استاندار آذربایجان‌ غربی ترور شد
حضور«محفل ستاره‌ها» در اجتماعات مردم تهران +عکس
پزشکیان: ایران تسلیم نخواهد شد
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top