تاریخ انتشار: سه شنبه 1394/06/17 - 12:04
کد خبر: 178242

در دانشگاه آیت الله حائری میبد در حال برگزاری است؛

اساتید میبد و اردکان در دوره طرح ضیافت اندیشه

اساتید میبد و اردکان در دوره طرح ضیافت اندیشه

اساتید با همفکری و هم‌اندیشی از حضور مدرس این دوره بهره‌مند شوند. چراکه برگزاری این جلسات فرصت بسیار خوبی برای کسب معرفت و آمادگی هرچه بهتر برای حضور در سال تحصیلی جدید است.

خبرنامه دانشجویان ایران: نخستین دوره طرح ضیافت اندیشه اساتید در دانشگاه آیت الله حائری میبد آغاز بکار کرد.

به گزارش خبرنگار صنفی - آموزشی «خبرنامه دانشجویان ایران»؛ نخستین دوره طرح ضیافت اندیشه با حضور بیش از 60 نفر از اعضاء هیات علمی و اساتید دانشگاه‌های آیت الله حائری میبد و اردکان و دانشگاه‌های آزاد اسلامی میبد و اردکان با هدف معرفت افزایی و توانمندسازی اساتید در سالن آمفی تئاتر دانشگاه آیت الله حائری میبد در حال برگزاری است.

کلانتری رئیس دانشگاه آیت الله حائری میبد با بیان این خبر گفت: اساتید با همفکری و هم‌اندیشی از حضور مدرس این دوره بهره‌مند شوند. چراکه برگزاری این جلسات فرصت بسیار خوبی برای کسب معرفت و آمادگی هرچه بهتر برای حضور در سال تحصیلی جدید است.

وی با اشاره به جایگاه رفیع و نقش محوری اساتید در توسعه جایگاه علمی کشور و تحقق دانشگاه‌های تمدن‌ساز اسلامی، تقویت و رشد زمینه‌ها و ظرفیت‌های علمی و تربیتی اساتید افزود: با توکل به خدا و سعی و تلاش مجدانه اساتید بی‌شک برگزاری اینگونه دوره‌ها ثمرات خوبی را هم برای دانشگاه‌ها و متقابلاً برای کشور عزیزمان ایران اسلامی دربر خواهد داشت.

لازم به ذکر است این دوره با عنوان معرفت‌شناسی اسلامی(سطح یک) از امروز 16 شهریورماه به مدت 4 روز با حضور مدرس این دوره حجت السلام عظیمی در سالن آمفی تئاتر دانشگاه آیت الله حائری میبد برگزار می شود.

نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
اقدامات تخریب‌گرانه آژانس، کشورها را به سمت خروج از (NPT) سوق خواهد داد
قیمت گازوئیل در آمریکا برای اولین بار ۶ دلاری شد
فیلم | تصاویری از مورد اصابت قرار گرفتن شناور بدون سرنشین آمریکایی
انجمن اسلامی دانشگاه علامه طباطبایی از برگزاری جلسه غیررسمی معاونت وزیر علوم با هنجارشکنان حجاب انتقاد کرد
نماینده روسیه: مسکو هرگونه سوءاستفاده از شورای امنیت برای تسویه‌حساب سیاسی با تهران را رد می‌کند
تضعیف رسانه خودی، خالی کردن میدان برای روایت دشمن / امروز میدان اصلی، میدان خدمت است نه میدان امتیازگیری جناحی
 نماینده چین: از شورای امنیت برای تسویه‌حساب سیاسی علیه ایران سوءاستفاده نکنید
فیلم | ۳ مخزن بزرگ نفتی در جازان عربستان سوخت
رویترز: ۸ جنگنده و یک هواپیما در حملات شب گذشته ایران به پایگاه آمریکا در اردن آسیب دیدند
فیلم | روایتی از آنچه در اسفندماه در دانشگاه شریف گذشت / «سازمان‌یافته‌ و هماهنگ؛ با یک نماد و در یک روز»
قیمت نفت برنت به ۱۰۵ دلار در هر بشکه رسید!
تسلط انصارالله بر دریای سرخ در حال افزایش است
دستگیری ۳ نفر از عوامل درگیری خوابگاه دانشگاه سمنان
ضربه کاری به دشمن با توان موشکی نوین و اشراف اطلاعاتی 
نتیجه قطعنامه ضدایرانی شورای حکام تسریع توسعه فناوری هسته‌ای خواهد بود
محل جانبازی رهبر معظم انقلاب، امروز میزبان مصحف‌های مقاومت شد
۱۰ هزار دانشجو راهی حج عمره می‌شوند
خونخواهی یک مکتب و سبک برخورد با طاغوتی‌ست که می‌خواهد شیعه را از میان بردارد
ایران، روسیه و چین: قطعنامه غرب فاقد مبنای حقوقی است
سهم ایران از خزر به زیر ۴ درصد کاهش می‌یابد؟
راهنمای جامع خرید و بهینه‌سازی استیرر آزمایشگاهی؛ از مکانیسم‌های مغناطیسی تا حل چالش‌های حرارتی آزمایشگاه
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top