تاریخ انتشار: جمعه 1394/07/17 - 00:52
کد خبر: 181556

افزایش قیمت گازوئیل در آبان ماه

مدیرعامل راه‌آهن جمهوری اسلامی ایران با اعلام این‌که هنوز قانون تخصیص 10 درصد از عوارض قیمت گازوئیل به توسعه حمل‌ونقل ریلی عملیاتی نشده است، گفت: بر اساس آخرین صحبت‌هایی که در دولت انجام شده، این موضوع طی مهر یا آبان نهایی می‌شود. محسن پورسیدآقایی در گفت‌وگو با خبرنگار اقتصادی خبرگزاری تسنیم با بیان این‌که هنوز قانون تخصیص 10 درصد از عوارض قیمت گازوئیل به توسعه حمل‌ونقل ریلی عملیاتی نشده است، اظهار کرد:‌ راه‌آهن جمهوری اسلامی ایران خیلی مشتاق است که این مبلغ را دریافت کند و دائما وزیر راه و شهرسازی نیز پیگیر این موضوع است. وی با بیان این‌که وزیر راه نامه‌هایی را به دولت نوشته است، افزود: با توجه به این‌که نتیجه اجرای این قانون افزایش قیمت گازوئیل است، دولت در حال بررسی اثرات اقتصادی این افزایش قیمت است. وی با تاکید بر این‌که دولت در جال تصمیم‌گیری است که چگونه این افزایش قمیت را اعمال کند، ادامه داد: «مجلس و دولت به دنبال توسعه حمل‌ونقل ریلی کشور هستند، در این زمینه مکاتبات مفصلی انجام شده و بر اساس آخرین صحبت‌هایی که در دولت انجام شده فکر می‌کنم طی مهر و آبان این موضوع نهایی می‌شود.» معاون وزیر راه و شهرسازی پیش‌تر با اشاره به عدم اجرای قانون تخصیص 10 درصد از عوارض قیمت گازوئیل به توسعه حمل‌ونقل ریلی به تسنیم گفته بود: با توجه به کمبود منابع مالی این احتمال وجود دارد که دولت برای اجرای قانون مذکور قیمت گازوئیل را 20 درصد افزایش دهد. پورسیدآقایی اظهار کرد: در قانون دائمی مجلس در ماده 70 الحاق موادی به مقررات مالی دولت، پیش‌بینی شد که 20 درصد از قیمت گازوئیل به‌عنوان عوارض محسوب شود. وی با بیان این‌که 10 درصد از این رقم به نگهداری راه‌های کشور اختصاص می‌یابد، تصریح کرد: 10 درصد مابقی نیز به توسعه حمل‌ونقل ریلی اختصاص خواهد یافت. وی با یادآوری این‌که قانون مذکور اواخر سال گذشته تصویب شد، افزود: این قانون در فروردین امسال ابلاغ شد و مجلس در بودجه سال 94 ردیفی را به مبلغ 1280 میلیارد تومان برای وزارت راه و شهرسازی پیش‌بینی کردند. مدیرعامل راه‌آهن جمهوری اسلامی ایران اظهار کرد: برای پرداخت این مبلغ یا باید قیمت گازوئیل را بر مبنای این قانون 20 درصد اضافه کنند یا این‌که 20 از نرخ کنونی این حامل انرژی به‌عنوان عوارض تلقی و به وزارت راه و شهرسازی پرداخت شود، اما فعلا دولت به دلیل کمبود منابع در بخش هدفمندی یارانه‌ها و مشکلات این بخش، وجه افزایش یافته گازوئیل را به این امر اختصاص نداده است. پورسیدآقایی بیان کرد: در حال حاضر وزارت راه با وزارت نفت و بخش‌های مختلف دولت در حال رایزنی است تا با بهبود نسبی مالی دولت یا 20 درصد از نرخ فعلی گازوئیل را به حساب این ردیف قانونی واریز کنند یا این‌که 20 درصد نرخ گازوئیل 20 درصد دیگر افزایش یابد و به این حساب واریز شود. مدیرعامل راه‌آهن جمهوری اسلامی ایران با اعلام این‌که هنوز قانون تخصیص 10 درصد از عوارض قیمت گازوئیل به توسعه حمل‌ونقل ریلی عملیاتی نشده است، گفت: بر اساس آخرین صحبت‌هایی که در دولت انجام شده، این موضوع طی مهر یا آبان نهایی می‌شود.

خبرنامه دانشجویان ایران:  مدیرعامل راه‌آهن جمهوری اسلامی ایران با اعلام این‌که هنوز قانون تخصیص 10 درصد از عوارض قیمت گازوئیل به توسعه حمل‌ونقل ریلی عملیاتی نشده است، گفت: بر اساس آخرین صحبت‌هایی که در دولت انجام شده، این موضوع طی مهر یا آبان نهایی می‌شود.

محسن پورسیدآقایی با بیان این‌که هنوز قانون تخصیص 10 درصد از عوارض قیمت گازوئیل به توسعه حمل‌ونقل ریلی عملیاتی نشده است، اظهار کرد:‌ راه‌آهن جمهوری اسلامی ایران خیلی مشتاق است که این مبلغ را دریافت کند و دائما وزیر راه و شهرسازی نیز پیگیر این موضوع است.

وی با بیان این‌که وزیر راه نامه‌هایی را به دولت نوشته است، افزود: با توجه به این‌که نتیجه اجرای این قانون افزایش قیمت گازوئیل است، دولت در حال بررسی اثرات اقتصادی این افزایش قیمت است.

وی با تاکید بر این‌که دولت در جال تصمیم‌گیری است که چگونه این افزایش قمیت را اعمال کند، ادامه داد: «مجلس و دولت به دنبال توسعه حمل‌ونقل ریلی کشور هستند، در این زمینه مکاتبات مفصلی انجام شده و بر اساس آخرین صحبت‌هایی که در دولت انجام شده فکر می‌کنم طی مهر و آبان این موضوع نهایی می‌شود.»

معاون وزیر راه و شهرسازی پیش‌تر با اشاره به عدم اجرای قانون تخصیص 10 درصد از عوارض قیمت گازوئیل به توسعه حمل‌ونقل ریلی به تسنیم گفته بود: با توجه به کمبود منابع مالی این احتمال وجود دارد که دولت برای اجرای قانون مذکور قیمت گازوئیل را 20 درصد افزایش دهد.

پورسیدآقایی اظهار کرد: در قانون دائمی مجلس در ماده 70 الحاق موادی به مقررات مالی دولت، پیش‌بینی شد که 20 درصد از قیمت گازوئیل به‌عنوان عوارض محسوب شود.

وی با بیان این‌که 10 درصد از این رقم به نگهداری راه‌های کشور اختصاص می‌یابد، تصریح کرد: 10 درصد مابقی نیز به توسعه حمل‌ونقل ریلی اختصاص خواهد یافت.

وی با یادآوری این‌که قانون مذکور اواخر سال گذشته تصویب شد، افزود: این قانون در فروردین امسال ابلاغ شد و مجلس در بودجه سال 94 ردیفی را به مبلغ 1280 میلیارد تومان برای وزارت راه و شهرسازی پیش‌بینی کردند.

مدیرعامل راه‌آهن جمهوری اسلامی ایران اظهار کرد: برای پرداخت این مبلغ یا باید قیمت گازوئیل را بر مبنای این قانون 20 درصد اضافه کنند یا این‌که 20 از نرخ کنونی این حامل انرژی به‌عنوان عوارض تلقی و به وزارت راه و شهرسازی پرداخت شود، اما  فعلا دولت به دلیل کمبود منابع در بخش هدفمندی یارانه‌ها و مشکلات این بخش، وجه افزایش یافته گازوئیل را به این امر اختصاص نداده است.

پورسیدآقایی بیان کرد: در حال حاضر وزارت راه با وزارت نفت و بخش‌های مختلف دولت در حال رایزنی است تا با بهبود نسبی مالی دولت یا 20 درصد از نرخ فعلی گازوئیل را به حساب این ردیف قانونی واریز کنند یا این‌که 20 درصد نرخ گازوئیل 20 درصد دیگر افزایش یابد و به این حساب واریز شود.

وی با بیان این‌که خیلی به حالت اول امیدی نیست، افزود:‌ با توجه به کمبود منابع دولت در پرداخت یارانه‌ها عملا در این مورد مشکل دارد و امکان تخصیص منابع از این محل را ندارند، از این رو این احتمال بیشتر وجود دارد که دولت برای اجرای قانون مجددا 20 درصد قیمت گازوئیل را افزایش دهد.

وی سهم سالانه راه‌آهن از محل این ردیف قانونی را 640 میلیارد تومان اعلام کرد.

منبع: تسنیم

نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
گزارش تصویری| روز اول وداع با رهبر شهید انقلاب در مصلی امام خمینی
حمله جدید رژیم صهیونیستی به غزه
تکذیب شایعات تولد نوادگان رهبر شهید در اروپا
ظرفیت انتقال آب به قم برای مراسم تشییع رهبر شهید افزایش می‌یابد
همایش بین‌المللی «امام خامنه‌ای؛ جاویدان مقاومت» برگزار شد
افزایش ۴۰ درصدی ورودی خودروها به تهران در دو روز گذشته
بررسی طرح ویژه مراسم تشییع قائد شهید در نجف اشرف
فیلم| فتاح: آخرین خدمت قائد شهید، فدا کردن جان خود بود
مراسم وداع با رهبر شهید انقلاب(بخش اول) +عکس
مصیبت شهادت امام شهید تمامی کشورهای اسلامی را متأثر ساخت
آمادگی کامل وزارت کار برای اسکان زائران و خدمات درمانی
استقرار بیش از ۳۰۰ تانکر آبرسانی در کشور
جهانیان باید بدانند ملت ایران چه رهبر بزرگ و اثرگذاری را از دست داد
راه‌اندازی ۵۵ اکیپ واکنش سریع برای پایداری برق پایتخت
عظمت حضور مردم در بدرقه باشکوه رهبر شهید، سرمایه ماندگار ایران است
شیخ عیسی قاسم: راه امام خمینی و رهبر شهید با قدرت ادامه خواهد یافت
میان رهبران ایران هیچکس به اندازه رهبر انقلاب به سینما باور نداشت
غرفه‌های مادر و کودک در آیین بدرقه کجاست؟
غزل تازه منتشر شده رهبر شهید در وصف عروس شهیدشان
قاب‌های متفاوت از حضور زنان در مراسم وداع با رهبر شهید
مخالفت رهبر شهید انقلاب با حذف ساختار مدیریتی زنان و خانواده
سه شرط معافیت دانشجویان داروسازی از آزمون پایان دوره اعلام شد
دانش‌آموزان چه معلمی را حرفه‌ای می‌دانند؟
آیا اعتماد عمومی به علم کاهش یافته است؟
اجلاس معاونان آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه‌های کشور در اردبیل به کار خود پایان داد
امکان اسکان دانشجویان غیربومی دانشگاه شهید بهشتی در خوابگاه‌ها
دانشگاه محقق اردبیلی مسیر توسعه را با جدیت طی می‌کند
دعوت اندیشکده جهاددانشگاهی برای تدوین مدل بومی انسجام اجتماعی
مشارکت ۶۹ دانشگاه علوم پزشکی در مراسم تشییع رهبر شهید
مرحله کتبی آزمون پذیرش فلوشیپ پزشکی برگزار شد/ تغییر زمان مرحله شفاهی
هم‌افزایی وزارت علوم و دانشگاه‌های تهران جهت برگزاری تشییع رهبر شهید
مستندسازی مراسم رهبر شهید از سوی دانشجویان/ اسکان ۳ هزار زائر در دانشگاه
تشکیل مثلث صنعت، دانشگاه و نظام بانکی، کلید عبور از چالش‌های اقتصادی خراسان رضوی
اعلام زمان آغاز نقل و انتقال و میهمانی دانشگاه آزاد
مدیران باید با درک شرایط جنگی، از جریان علمی و نخبگانی کشور صیانت کنند
روند کاهشی تشکیل خانواده و ازدواج در میان دانشجویان طی سال های اخیر
معاون آموزشی وزیر علوم:دانشگاه باید کانون وحدت و بازسازی اجتماعی در جامعه باشد
فراخوان بسیج دانشجویی البرز برای حضور دانشگاهیان در کاروان پیاده‌روی مؤذن‌قیام
تحلیل ۳۱۰ مقاله علمی درباره منظومه فکری رهبر شهید انقلاب در پایگاه SID
محدودیت تردد در دانشگاه شریف همزمان با برگزاری آزمون کارشناسی‌ارشد
حضور ۷۶ دانشگاه از ایران در رتبه‌بندی جهانی ISC ۲۰۲۵؛ بهترین دانشگاه کشورهای اسلامی کجاست؟
معاون آموزشی جهاددانشگاهی: پژوهشکده توسعه‌وبرنامه‌ریزی باید به نهادی مسئله‌محور تبدیل شود
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top