تاریخ انتشار: شنبه 1394/08/16 - 09:40
کد خبر: 184305

داودمیرباقری اظهارات ضرغامی را تکذیب کرد

خبرنامه دانشجویان ایران: داود میرباقری که میهمان بهروز افخمی در برنامه‌ی «هفت» بود اظهار نظر عزت‌الله ضرغامی درباره‌ی نمایش چهره‌ی حضرت عباس(ع) در سریال «مختارنامه» را تکذیب کرد.

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، پیش از این ضرغامی در صفحه‌ی اینستاگرامش نوشته بود که زمان فیلمبرداری صحنه‌های مربوط به حضرت عباس (ع) در سریال «مختارنامه» به میرباقری گفته که این صحنه از تلویزیون پخش نخواهد شد.

میرباقری اما جمعه شب (۱۵ آبان) این حرف‌ها را رد کرد و گفت که من این مطلب را اخیرا دیده ام و ای کاش آن موقع اقای ضرغامی به عنوان رپیس سازمان صدا و سیما چنین حرفی را به ما می‌زد تا فکر دیگری می‌کردیم.

میرباقری گفت: «زمانی که ضرغامی سر صحنه‌ی فیلمبرداری سریال «مختارنامه» آمد ما داشتیم صحنه‌های کربلا را ضبط می‌کردیم، اما پیش از آن ما صحنه‌های مربوط به حضور حضرت عباس(ع) را ضبط کرده بودیم. من من به عنوان اشانتیون صحنه‌های مربوط به حضرت عباس(ع) را برای آقای ضرغامی و همراهانشان پخش کردم و واکنش همه هم مثبت بود. انگار کسی منبر رفته بود و داشت در مورد آن حضرت حرف می‌زد و حاضران هم منقلب شده بودند.»

ضرغامی این مطلب را زمانی نوشت که فیلم «رستاخیز» ساخته‌ی احمدرضا درویش یک روز پس از اکران توقیف شده بود.

میرباقری حتی به حضور مهدی فخیم‌زاده بازیگر و کارگردان سینما و تلویزیون در آن دیدار اشاره کرد و گفت که فخیم‌زاده به من گفت تو به نمایش آن اسطوره‌ی مذهبی که در ذهن همه‌ی ما حضور دارد نزدیک شده‌ای.

عزت‌الله ضرغامی که این روزها حسابی در اینستاگرام فعال شده هنوز واکنشی به این حرف‌ها نشان نداده است.

بهروز افخمی مجری برنامه هم پس از حرف‌های میرباقری به شوخی گفت که آقای ضرغامی هم احتمالا به خودش گفته خودمان پول داده‌ایم و زمان پخش هم حذفش می کنیم.

نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
واردات خودروهای کارکرده ۲۰۲۱ تا ۲۰۲۳ مجاز شد
ورود بیش از ۷۵۰ هزار دانشجوی جدید به دانشگاه‌ها در مقاطع مختلف
آغاز مهلت مجدد ثبت‌نام آزمون کارشناسی ارشد گروه پزشکی ۱۴۰۵ از ۴ مهرماه
زنان سرپرست خانوار روستایی و شهرهای زیر۲۰ هزار نفر رایگان بیمه می‌شوند
آزمون صلاحیت حرفه‌ای مشاوران کسب و کار سال ۱۴۰۵ سوم مهر برگزار می شود
لیلاز: تاب‌آوری اقتصاد ما در گرو فعال‌سازی ظرفیت‌های داخلی است
پرداخت ۲۷۳ همت وام قرض‌الحسنه ازدواج، فرزندآوری و ودیعه مسکن
بقایی: اتهاماتی که به ایران می‌زنند، توصیف کننده اقدامات آمریکاست
تاکید بر بهبود معیشت مردم و تامین کالاهای اساسی در جلسه سران قوا
ترامپ ادعا کرد: در حال ایجاد نیروی هوش مصنوعی هستم!
پرداخت ۲۷۳ همت وام قرض‌الحسنه ازدواج، فرزندآوری و ودیعه مسکن
آموزش هوش مصنوعی به معلمان سراسر کشور در قالب طرح «ایران دیجیتال»
سنگر سازمان ملل نباید رها شود/ شرکت در مجمع عمومی، حق قانونی ایران
سردار شکارچی: ابتکار عمل در تنگه هرمز در دستان نیروهای مسلح ایران است
داده‌های قضایی مسیر سیاستگذاری در حوزه زنان را دقیق‌تر می‌کند
تکواندوکاران اعزامی ایران به ریاض مشخص شدند
اعلام برنامه عزاداری رحلت حضرت معصومه(س) در حرم مطهر
سرلشکر رضایی: آمریکا راهی جز پذیرش شروط ایران ندارد
وعده وزیر ورزش برای طولانی‌تر شدن بازپرداخت وام ازدواج
حمله موشکی انصارالله به ریاض عربستان
بسیج: رزمایش «جانفدایان ایران» به‌زودی در دیگر شهرهای کشور برگزار می‌شود
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top