تاریخ انتشار: چهارشنبه 1394/08/27 - 13:04
کد خبر: 185443

واکنش رئیس دانشگاه بیرجند به برنامه شوی لباس

پخش یک خبر بدون کسب اطلاعات کامل بی انصافی است که تبعات آن به تمام جامعه برمی گردد و من به خاطر انتشار این خبر کذب از برخی رسانه ها گلایه مند هستم؛ چرا که در حق قشر فرهیخته ظلم شد.

خبرنامه دانشجویان ایران: رئیس دانشگاه بیرجند از پلمپ تالار فیروزه توسط اماکن خبر داد و گفت: دانشگاه بیرجند طبق قرارداد با مدیریت تالار برخورد می‌کند.

خلیل خلیلی رئیس دانشگاه بیرجند در گفت‌وگو با خبرگزاری دانشجو، از پلمپ تالار فیروزه توسط اماکن خبر داد و گفت: با توجه به اینکه اجرای شوی لباس در تالار فیروزه از دو جنبه یکی خدشه دار شدن بی دلیل حیثیت دانشگاه بیرجند و دیگری مناسب نبودن محتوای این برنامه که مورد تایید دانشگاه نمی باشد، برای ما حائز اهمیت استٰ؛ مطمئنا دانشگاه طبق قرارداد با مدیریت این مجموعه برخورد خواهد کرد.

وی افزود: پخش یک خبر بدون کسب اطلاعات کامل بی انصافی است که تبعات آن به تمام جامعه برمی گردد و من به خاطر انتشار این خبر کذب از برخی رسانه ها گلایه مند هستم؛ چرا که در حق قشر فرهیخته ظلم شد.

رئیس دانشگاه بیرجند گفت: وقتی یک خبرنگار یا یک خبرگزاری در پخش اخبار؛ صحت و دقت در جمع آوری اطلاعات را فدای سرعت می کند، انتشار این خبر ناقص یا ناصحیح وقت مسئولین را بی دلیل می گیرد و ما تلاش های رسانه ای استان را در خصوص حمایت از دانشگاه بیرجند خوب ارزیابی می کنیم؛ اما کافی نمی دانیم و هنوز باید رسانه ها روی این موضوع که شوی لباس توسط دانشگاه بیرجند برگزار نشده است؛ کار کنند.

لازم به ذکر است، مراسم شوی لباس هفته گذشته در تالار فیروزه در بلوار ورودی دانشگاه بیرجند توسط بخش خصوصی برگزار شد که با حواشی همراه بود و برخی از رسانه ها اشتباها دانشگاه بیرجند را برگزار کننده مراسم معرفی کرده بودند؛ در حالی که مسئولین دانشگاه اظهار داشتند که ما در برگزاری این مراسم هیچ نقشی نداشتیم و تالار فیروزه نیز توسط بخش خصوصی اداره می شود و مجوز برگزاری مراسم توسط اماکن صادر می شود.

نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
ماکرون: با قاطعیت با کسانی که بی نظمی کردند برخورد می‌کنیم
لاریجانی: تصمیم‌گیری درباره جنگ و صلح در صلاحیت ولی‌فقیه است
سرلشکر عبداللهی: برای تصمیم‌های احمقانه دشمن لحظه‌شماری می‌کنیم
گفتگوی تلفنی وزیران امور خارجه ایران و مصر
تأکید پزشکیان بر اختصاص منابع صرفه‌جویی به کالابرگ
افزایش ظرفیت پذیرش دانشجوی پزشکی نیازهای کشور را برطرف نمی‌کند
سردار محبی: دنیا خواهد دید چه خواهد شد!
مسکو: فرانسه در برخورد با ناآرامی‌ها معیارهای دوگانه دارد
سکه ۵.۵ میلیون تومان ارزان شد
باید از تیم‌های بزرگ درس بگیریم
تنگه هرمز در صورت عمل آمریکا به شروط ایران باز می‌شود
اطلاعیه علوم پزشکی همدان درباره ابتلای دانشجویان به علائم گوارشی
تیک تاک حساب تبلیغ مستند «ماسک» را برای همیشه ممنوع کرد
گذرگاه‌های تجاری مرزی با ایران به‌زودی بازگشایی می‌شوند
غربالگری‌های دوره‌ای راه پیشگیری از بیماری‌های شایع زنان است
آنچه باید درباره درمان چاقی و چربی موضعی بدانیم
بی آبرویی بازمی گردد؟
تجمع مردمی-دانشجویی در اعتراض به سیاست‌های منع حجاب اسلامی دولت آذربایجان + عکس
پایان همکاری دانشگاه تهران با دو استاد مدعو به‌دلیل سوابق و توهین به رهبر شهید انقلاب
حمل سریع خودرو در تهران با خودروبر
روایت جلیلی از خطای محاسباتی برخی از مسئولان که به شهادت رهبر معظم انقلاب ختم شد
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top