تاریخ انتشار: پنجشنبه 1394/09/05 - 07:23
کد خبر: 186159

یکه‌تازی «هما» در تاخیرات پروازی

مطابق جدیدترین آمار سازمان هواپیمایی کشوری ایران‌ایر 60 درصد پروازهای خود را در مهرماه با تاخیر انجام داده و با یک فاصله 8 درصدی نسبت به دومین ایرلاین‌ برتر در تاخیرات پروازی به یکه‌تازی خود مانند ماه‌های اخیر ادامه می‌دهد.

خبرنامه دانشجویان ایران:  مطابق جدیدترین آمار سازمان هواپیمایی کشوری ایران‌ایر 60 درصد پروازهای خود را در مهرماه با تاخیر انجام داده و با یک فاصله 8 درصدی نسبت به دومین ایرلاین‌ برتر در تاخیرات پروازی به یکه‌تازی خود مانند ماه‌های اخیر ادامه می‌دهد.

به گزارش خبرگزاری تسنیم، تعداد پرواز ایرلاین‌های داخلی بر اساس آمار منتشر شده سازمان هواپیمایی کشوری در خصوص عملکرد پروازهای داخلی در فرودگاه مهرآباد حاکی از آن است که 13 ایرلاین در مجموع 4591 پرواز را انجام داده‌اند. از این تعداد 1928 پرواز یعنی 42 درصد کل پروازها با تاخیر انجام شده است.

در شهریور ماه 4884 پرواز توسط شرکت‌های هواپیمایی از فرودگاه مهرآباد انجام شد که از این تعداد 2374 پرواز معادل 48.6 درصد جزو پروازهای تاخیردار بود.

از میان ایرلاین‌ها در شهریور ماه ایران‌ایر یک رکود دست‌نیافتنی از خود بر جای گذاشت؛ این شرکت در آخرین ماه تابستان 657 پرواز را انجام داده بود که از این تعداد 537 پرواز یعنی 80 درصد با تاخیر و تنها 20 درصد (130 پرواز) به موقع انجام شده است.

در مهرماه تعداد پروازهای ایران‌ایر 642 پرواز کاهش یافت. در اولین ماه پاییز هواپیماهای هما 384 پرواز یعنی 60 درصد کل پروازهای خود را با تاخیر انجام دادند. این آمار در نوع خود جالب توجه است چراکه ظرف یکماه میزان پروازهای تاخیردار ایران‌ایر 20 درصد کاهش یافته است.

در این ماه شرکت‌های تابان، ایرتور، آسمان، زاگرس و نفت به ترتیب با 52، 52، 49، 48 و 39 درصد در رتبه‌های دوم تا ششم فهرست برترین‌های پروازهای تاخیردار قرار گرفته‌اند.

نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
آغاز پرداخت حقوق خردادماه بازنشستگان از فردا/ صدور احکام جدید و اعمال افزایش حقوق‌ها
تأکید عراقچی و البوسعیدی بر لزوم عبور ایمن از تنگه هرمز
هریس: ما در نهایت به برجام برمی‌گردیم
پاسخ رضاییان به خبرنگار: مسائل داخلی ایران به تو ربطی ندارد
جزئیاتی از تفاهم ۱۴ ماده‌ای ایران و آمریکا
سوئیس: توافق‌نامه ایران و آمریکا در «بورگن‌اشتوک» امضا خواهد شد
دانفوس؛ از یک شیر انبساط ساده تا یکی از غول‌های صنعتی اروپا
سیستم وی‌آراف مدیا
چیلر، وی آر اف و فن کویل میدیا
یادگیری انگلیسی، آلمانی یا عربی؛ کدام زبان برای شما مناسب‌تر است؟
نمایندگی موتور برق لانسین
نمایندگی موتور برق راتو
تامین سرما و گرما با شوفاژ رضا
نحوه شکایت از کارفرما آپدیت سال ۱۴۰۵ | کاملترین راهنما
نقاهت بعد از عمل بینی | راهنمای کامل دوران بهبودی و مراقبت ها
استایل دانشجویی شیک با بودجه محدود؛ چطور حرفه‌ای لباس بپوشیم؟ راهنمای مه پوش
جام جهانی تریدرهای ایکس چیف: مسابقه ترید با ۱۵۰۰۰ دلار جایزه نقدی
اژه‌ای: اگر دشمن عهدشکنی کند، مقابله‌به‌مثل خواهیم کرد
عارف: فداکاری‌های رزمندگان و ایثارگران سرمایه‌ای ارزشمند برای کشور است
برنامه جدید امتحانات نهایی اعلام شد
اعطای نشان فداکاری به خانواده شهدای ارتش +عکس
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top