تاریخ انتشار: چهارشنبه 1394/10/02 - 20:36
کد خبر: 188344

توافق 3 ساله «پپ گواردیولا» با منچسترسیتی

یک نشریه انگلیسی مدعی شد که سرمربی فعلی بایرن‌مونیخ با باشگاه منچسترسیتی برای امضای قراردادی سه ساله به توافق رسیده است.

خبرنامه دانشجویان ایران: یک نشریه انگلیسی مدعی شد که سرمربی فعلی بایرن‌مونیخ با باشگاه منچسترسیتی برای امضای قراردادی سه ساله به توافق رسیده است.

به گزارش تسنیم، نشریه «سان» انگلیس در خبری فوری مدعی شد، پپ گواردیولا که جدایی‌اش در پایان فصل جاری از بایرن‌مونیخ قطعی شده، با منچسترسیتی برای بستن قراردادی سه ساله در تابستان به توافق ضمنی رسیده، ولی به دو باشگاه چلسی و منچستریونایتد پیغام داده که هنوز فرصت دارند با پیشنهادی بهتر نظر وی را تغییر دهند.

بر اساس گزارش این نشریه انگلیسی، سرمربی پیشین بارسلونا شرایط پیشنهاد منچسترسیتی را پذیرفته، تیمی که برنامه‌اش اخراج مانوئل پیگرینی شیلیایی در پایان فصل جاری است. او با این وجود همچنان منتظر پیشنهاد بهتر از دو تیم چلسی و منچستریونایتد در این هفته است. در حال حاضر این سه باشگاه انگلیسی به شدت به دنبال استخدام سرمربی بایرن هستند.

من‌سیتی که فصل قبل نتوانست عنوانی کسب کند، این فصل هم جایگاهش را با مانوئل پیگرینی خیلی مطمئن نمی‌بیند و به همین دلیل از دو ماه پیش تلاش خود را برای متقاعد کردن پپ گواردیولا برای نشستن روی نیمکت مربیگری ورزشگاه اتحاد آغاز کرده است.

مسئولان منچستریونایتد اخیراً اذعان کردند که برای جذب سرمربی اسپانیایی بایرن‌مونیخ دیر دست به کار شده‌اند، هرچند هنوز امیدهایی دارند، چرا که مدیربرنامه‌های پپ این هفته به شیاطین سرخ پیغام داد که هنوز گواردیولا قراردادی رسمی امضا نکرده است.

در کنار دو غول شهر منچستر هم چلسی دیده می‌شود که پس از اخراج ژوزه مورینیو تا پایان فصل هدایت تیمش را به دست گاس هیدینک هلندی سپرده است. رومن آبراموویچ، مالک ثروتمند این باشگاه هم گفته حاضر است تمام خواسته‌های گواردیولا را تأمین کند تا او به استمفوردبریج بیاید.

نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
از گرندپریکس ارشمیدس تا پژوهشگر برتر خراسان رضوی؛ روایت یک نسل تازه از پژوهشگران ایرانی
مهندسیِ تحول؛ نقشه‌یِ راهِ مدیریتِ استراتژیک در نظامِ آموزشی
سالن‌ مطالعه دو دانشکده مهندسی دانشگاه صنعتی امیرکبیر باز طراحی شد
اولویت‌های استادان برای سال تحصیلی پیش‌رو بررسی شد
فانتزی‌زدگی و فردگرایی خانواده را تهدید می‌کند
عراق تسلیم خواسته ضد ایرانی آمریکا نشود
پست جنجالی خبرنگار صهیونیست و اشاره به عملیات «پیجر» در ایرلند!
حادثه برای پرواز دبی به تل‌آویو با ۱۵۰ مسافر اسرائیلی
اعلام رسمی پایان مأموریت نظامی ائتلاف آمریکا در عراق
تحرکات مخفی کاخ سفید در قبال عربستان و امارات
مهاجمان تیم ملی فوتبال بدون زهر هستند
خانه دوم‌مان را به دشمن نمی‌سپاریم / با تبعیت از رهبری از پیچ تاریخی پیش‌رو عبور می‌کنیم
سهمیه طرح «تورم صفر» بر اساس تعداد اعضای خانوار تعیین می‌شود
مواد اولیه دارو به اندازه کافی وارد کشور شده است
فعالیت سامانه‌های بارشی پاییز آغاز شد
اقتدار دریایی ایران پشتوانه امنیت خطوط کشتیرانی است
پایان کار فینالیست‌های تیراندازی بدون مدال
پایان واردات خودروهای لوکس با دستور رئیس‌جمهور
لیدرهای آشوب‌طلب دانشگاه علامه زیر ذره‌بین / مطالبه برخورد با هنجارشکنان
کلاس درس عمران دانشگاه خوارزمی در پل B۱ کرج
تحریم‌های جدید انگلیس علیه ایران اجرایی شد
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top