تاریخ انتشار: پنجشنبه 1394/10/10 - 15:34
کد خبر: 189014

جمعه تهران برفی و بارانی است

آسمان تهران در روز جمعه ۱۱دی، ابری، در بعدازظهر بارش باران و برف، در پاره‌ای نقاط مه با حداکثر و حداقل دمای ۸ و ۵ درجه سانتیگراد و در روز شنبه ۱۲ دی، بارش باران و برف، گاهی وزش باد کمترین با حداکثر و حداقل دمای ۱۰ و ۱ درجه سانتیگراد خواهد بود.

خبرنامه دانشجویان ایران: آسمان تهران در روز جمعه ۱۱دی، ابری، در بعدازظهر بارش باران و برف، در پاره‌ای نقاط مه با حداکثر و حداقل دمای ۸ و ۵ درجه سانتیگراد و در روز شنبه ۱۲ دی، بارش باران و برف، گاهی وزش باد کمترین با حداکثر و حداقل دمای ۱۰ و ۱ درجه سانتیگراد خواهد بود.

به گزارش خبرگزاری دانشجو، مدیر کل پیش‌بینی و هشدارسریع سازمان هواشناسی ضمن اشاره به بارش پراکنده باران در برخی نقاط کشور و وزش باد شدید در روز پنجشنبه، از افزایش بارش در نتیجه ورود سامانه بارشی جدید از نوار غربی کشور در روز جمعه، 11 دی خبر داد و افزود: برای تهران در روزهای جمعه و شنبه بارش باران و برف پیش‌بینی می‌شود.

احد وظیفه گفت: بر اساس تحلیل آخرین داده‌های هواشناسی در روز پنجشنبه بارش پراکنده در مناطق جنوبی و همچنین شمال غرب و سواحل غربی خزر انتظار می‌رود. وزش باد شدید در برخی مناطق شمال غرب کشور نیز در این روز پیش‌بینی می‌شود.

وی اظهار کرد: در روز جمعه 11 دی، با ورود سامانه بارشی دیگری از نوار غربی کشور بر میزان بارش باران و برف در این ناحیه افزوده شده و تا انتهای روز، نیمه غربی کشور و به صورت پراکنده مناطق مرکزی و در انتهای روز مناطق شرق کشور را فرا خواهد گرفت و شدت بارش در این روز در جنوب غرب و غرب کشور خواهد بود.

وظیفه در مورد وضعیت هوای استان تهران طی روزهای آتی اظهار کرد: آسمان تهران در روز جمعه 11دی، ابری، در بعدازظهر بارش باران و برف، در پاره‌ای نقاط مه با حداکثر و حداقل دمای 8 و 5 درجه سانتیگراد و در روز شنبه 12 دی، بارش باران و برف، گاهی وزش باد کمترین با حداکثر و حداقل دمای 10 و 1 درجه سانتیگراد خواهد بود.

 

نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
ثبت‌نام در سامانه سماح و پرداخت حق بیمه برای زائران اربعین الزامی است
مدودف: نیازی به بسیج نیرو در روسیه نیست
روایت عراقچی از گفت‌وگوی تلفنی با وزیر خارجه اوکراین
آلمان به‌دنبال میزبانی جام جهانی
رایزنی تلفنی عراقچی و کالاس
توان بالای موشکی ایران؛ چالش جدی ارتش آمریکا
حمله موشکی یمن به یک کشتی نفتی عربستان
کاخ سفید: جلسات ترامپ با زلنسکی و نتانیاهو سازنده بود
آمریکا و تلاش‌ها برای تسلط بر تنگه هرمز: گزینه‌ها و موانع
واکنش صداوسیما به اظهارات دبیر شورای نظارت
رایزنی تلفنی وزیران خارجه ایران و اوکراین
عارف: به ۲ سال آینده خوش‌بینم اما خود را برای بدترین شرایط آماده کرده‌ایم
«عراق»؛ همراهی ۵۸۸ صفحه‌ای برای زائران عتبات عالیات
سبک سفر کنید؛ مهم‌ترین توصیه به زائران اربعین ۱۴۰۵
کتابخوانی؛ عادتی که از خانواده شکل می‌گیرد، نه از مدرسه
خشک شدن فرش پس از شستشوی حرفه‌ای چقدر طول می‌کشد؟
چرا تحلیل طلا برای معامله‌گران بازارهای مالی اهمیت دارد؟
نکاتی برای شستشوی انواع مختلف فرش
استانداردهای کلیدی انتخاب تعمیرکار و مراکز معتبر برای تعمیر درایو (اینورتر صنعتی)
نحوه انجام پروپوزال + چجوری یک پروپوزال بنویسیم «فوری و تخصصی»
طراحی و ساخت آنلاین مدرک و سرتیفیکیت با طراحی اختصاصی
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top