تاریخ انتشار: شنبه 1394/10/12 - 13:22
کد خبر: 189084

تشکر انجمن اسلامی دانشجویان دانشگاه خرمشهر از رئیس صدا و سیما

بعد از چند دهه سریال تلویزیونی «کیمیا» با تمام نقد هایی که به آن وارد است توانسته بخش کوچکی از ظلم ها و ستم هایی که در روز های ابتدایی جنگ تحمیلی به مردم خرمشهر رفته است را در چند قسمت، به زیبایی به تصویر بکشد.

خبرنامه دانشجویان ایران: انجمن اسلامی دانشجویان دانشگاه علوم و فنون دریایی خرمشهر در نامه‌ای به رییس سازمان صدا و سیما بابت سریال کیمیا تشکر کرد.

به گزارش خبرنگار «خبرنامه دانشجویان ایران»؛ در بخشی از این نامه خطاب به سرافراز آمده است: بعد از چند دهه سریال تلویزیونی «کیمیا» با تمام نقد هایی که به آن وارد است توانسته بخش کوچکی از ظلم ها و ستم هایی که در روز های ابتدایی جنگ تحمیلی به مردم خرمشهر رفته است را در چند قسمت، به زیبایی به تصویر بکشد.

 

بسمه تعالی

باسلام و دعای خیر خدمت دکتر سرافراز

ریاست محترم رسانه ملی

نیک میدانید که امام خمینی(ره) فرمودند:رسانه ملی دانشگاه عمومی است. و یکی از مهمترین کارویژه های این دانشگاه عمومی بازخوانی تاریخ انقلاب و نشان دادن آنچه که بر این ملت گذاشته است، می باشد.

اما به نظر می‌رسد سالیان سال است که رسانه ملی نتوانسته تمام عظمت انقلاب اسلامی، رشادت مردم غیور ایران زمین و صحنه های هشت سال دفاع مقدس این ملت را آنچنان که باید نشان دهد، هر چند هر بار این اتفاق افتاده با استقبال گسترده مواجه شده است که مصداق زیبای آن «وضعیت سفید» است.

اما در این بین بصورت محسوسی میتوان گفت داستان رشادت و در عین حال مظلومیت، شهادت و استقامت مردم خرمشهر که اول بار جنگ از ناحیه آنها به ایران تحمیل شد کمتر به تصویر قاب تلویزیون راه پیدا کرده است و جای کار بیشتری دارد، داستان مردمی که با دست خالی و با گوشت و پوست و خون خود در مقابل دشمن بعثی ایستادگی کردند.

حال اما بعد از چند دهه سریال تلویزیونی «کیمیا» با تمام نقد هایی که به آن وارد است توانسته بخش کوچکی از ظلم ها و ستم هایی که در روز های ابتدایی جنگ تحمیلی به مردم خرمشهر رفته است را در چند قسمت،به زیبایی به تصویر بکشد.

«کیمیا» روایت مستند اشکها، اندوه ها و ایستادگی هاییست که زنان و مردان خونین شهر خرمشهر کشیدند تا دشمن فکر اینکه "آمده ایم تا بمانیم" و "سه روز دیگر پایتخت را فتح می کنیم" را از سر بیرون کند.

لذا انجمن اسلامی دانشجویان دانشگاه علوم و فنون دریایی خرمشهر لازم میداند از رسانه ملی در درجه اول و از جواد افشار کارگردان، محمدرضا شفیعی تهیه کننده و همه عوامل این سریال تشکر نماید.

با آرزوی توفیق الهی

انجمن اسلامی دانشجویان دانشگاه علوم و فنون دریایی خرمشهر

نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
دشمن «تفاهم» نمی‌خواهد، «تسلیم» می‌خواهد/ بر سر ایران قوی وحدت کنید، نه کاغذپاره ترامپ
«نشان‌دار کردن مالیات» فرصتی برای هدایت مالیات مردم به پروژه‌های اولویت‌دار منطقه است
زمینه تکمیل ۴۶ پروژه با نشان‌دار کردن مالیات در استان فراهم شد
رقابت ۷۰ برگزیده در مرحله نهایی نخستین هکاتون کوانتومی کشور
مهریه در آستانه یک تغییر مهم
آغاز ثبت نام بیستمین آزمون سراسری قرآن و عترت
قاسم الاعرجی: آمریکا تجهیزات نظامی خود را از اقلیم کردستان خارج می‌کند
هانتر بایدن از احتمال نامزدی در انتخابات ۲۰۲۸ خبر داد
اگر کودکتان تا ۳ سالگی این جملات را نمی‌گوید، نگران شوید
تلاش می‌کنیم قطعی برق متوقف شود/آماده‌سازی نیروگاه‌ها برای زمستان
حرف قانونی و منطقی دغدغه‌مندان حجاب فراموش نشود
نخستین پلاک ملی برای خودروی منطقه آزاد اروند صادر شد
انتخاب رشته آزمون دستیاری پزشکی از امروز
موافقت با میهمانی دانشجویان علوم پزشکی در دانشگاه پیام‌نور برای گذراندن دروس عمومی
ظرفیت ۶ هزارنفری دستیاری پزشکی ۱۴۰۵
پزشکیان: علت حادثه انفجار تانکر سوخت در محور سنندج ـ همدان بررسی شود
ردیف‌ استخدامی فراخوانهای جذب سالهای ۱۳۹۹، ۱۴۰۲ و ۱۴۰۳ تعیین تکلیف شد
پیش‌بینی ردیف مستقل بودجه برای ادارات شاهد و ایثارگران دانشگاه‌ها
دریافت هرگونه وجه هنگام ثبت‌نام در مدارس دولتی ممنوع است
با تلفن و سفارش کسی لباس تیم ملی را نمی‌پوشد
کمیته انضباطی به خداداد عزیزی ۴۸ ساعت مهلت داد
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top