تاریخ انتشار: یکشنبه 1394/10/20 - 19:20
کد خبر: 189912

نقد «احتمال باران اسیدی» در دانشگاه تهران

فیلم سینمایی «احتمال باران اسیدی» در دانشگاه تهران روز دوشنبه ۲۱ دی ماه، ساعت در۱۳ تالار ابن خلدون دانشکده علوم اجتماعی نقد و بررسی می‌شود.

خبرنامه دانشجویان ایران: فیلم سینمایی «احتمال باران اسیدی» در دانشگاه تهران روز دوشنبه ۲۱ دی ماه، ساعت در۱۳ تالار ابن خلدون دانشکده علوم اجتماعی نقد و بررسی می‌شود.

به گزارش فارس، دکتر مهدی منتظر قائم(عضو هیئت علمی دانشکده علوم اجتماعی)، دکتر محمد سعید ذکایی(عضو هیئت علمی دانشگاه طباطبایی)، امیر پوریا(منتقد سینما) و بهتاش صناعی ها کارگردان این فیلم سینمایی در این نشست حضور دارند.

این برنامه روز دوشنبه 21 دی ماه، ساعت 13 تالار ابن خلدون دانشکده علوم اجتماعی دانشگاه برگزار می‌شود.

احتمال باران اسیدی نزدیک یک سال به دلیل شائبه ای که برای یکی شخصیت های فیلم بوجود آمد، اجازه اکران نداشت و از هجدهم آبان ماه در گروه هنر و تجربه به نمایش در آمده است. این فیلم سینمایی در طول اکران خود مورد استقبال ویژه تماشاگران در تهران و شهرستان ها واقع شده است.

احتمال باران اسیدی در سی و سومین جشنواره فیلم فجر به نمایش در آمد و موفق به دریافت جایزه بهترین فیلمنامه و نامزد دریافت سیمرغ بلورین بهترین فیلم شد.

احتمال باران اسیدی پیش از موفق شده بود جایزه نتپک جشنواره استرالیا، جایزه ویژه هیئت داوران جشنواره کلمبو و استعداد درخشان جشن انجمن منتقدان و نویسندگان سینمایی را از آن خود بکند. این فیلم سینمایی همچنین در جشنواره های معتبر بین المللی دیگری نیز حضور داشته است.

شمس لنگرودی، مریم مقدم، پوریا رحیمی سام در احتمال باران اسیدی به ایفای نقش می پردازند و روح الله برادری و سمیرا برادری تهیه کنندگان آن هستند.

نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
شهادت دو مدافع وطن مازندرانی در حمله مسلحانه سیستان و بلوچستان
استارلینک تهدیدی جدی علیه کشورهای مستقل است
حضور ۸۹ دانشگاه ایرانی در رتبه بندی دانشگاه های جهان تایمز ۲۰۲۷
ریاض رانی؛ جوان ۱۹ ساله که جنبش دانش آموزی فرانسه را تاسیس کرد
واکنش فضائلی به نام‌گذاری اماکن دارای شهرت به نام رهبر شهید انقلاب
دولت فعلاً برنامه‌ای برای افزایش مجدد حقوق کارمندان و بازنشستگان ندارد
کاهش قیمت طلا در بازارهای جهانی هم‌زمان با تقویت شاخص دلار
چگونه به مرکز رسانه‌ای انقلاب تبدیل شد؟
موفق شدیم پایانه‌های استارلینک را از کار بیندازیم
ایران وارد دوره خشکی طولانی‌مدت شد
حقوق بشر؛ شعاری که در خیابان‌های فرانسه به آزمون کشیده می‌شود
۷۷ خروجی رسانه‌ای در میانه جنگ/ یک تجربه رسانه‌ای از دل دانشگاه
مردم را عصبانی نکنیم؛ پرهیز از ایجاد دوقطبی
آتش هر جنگ جدیدی علیه ایران دامن همه را خواهد گرفت
ابهام در سرنوشت استیضاح میدری
هشدار مسکو به واشنگتن؛ جنگ با ایران، جهان را به آستانه یک مسابقه هسته‌ای می‌برد
با حکم رئیس‌جمهور حمید بورد سرپرست وزارت نفت شد
رئیس قوه قضاییه قهرمانی تیم ملی نجوم و اخترفیزیک ایران را تبریک گفت
بیانیه یحیی سریع درباره تجاوز عربستان به یمن
ارزیابی عملکرد مأموران با QR کد
وقوع حادثه دریایی در نزدیکی باب المندب
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top