تاریخ انتشار: دوشنبه 1394/10/28 - 02:02
کد خبر: 190574

شرایط دریافت وام دانشجویی نیمسال دوم

ثبت نام وام های دانشجویی از ۲۶ دی آغاز شده و تا ۶ بهمن ماه ادامه خواهد داشت براساس ابلاغ صندوق رفاه بعد از اتمام مهلت مذکور پذیرش تقاضای وام مقدور نیست.

خبرنامه دانشجویان ایران: ثبت نام وام های دانشجویی از ۲۶ دی آغاز شده و تا ۶ بهمن ماه ادامه خواهد داشت براساس ابلاغ صندوق رفاه بعد از اتمام مهلت مذکور پذیرش تقاضای وام مقدور نیست.

به گزارش خبرنگار مهر، دانشجویان متقاضی وام می توانند جهت ثبت نام از تاریخ ۲۶ دی الی ۷ بهمن ماه با مراجعه به سیستم گلستان و مطالعه فایل راهنمای موجود در وبگاه اینترنتی مدیریت خدمات دانشجویی – وام ها نسبت به ثبت نام اقدام کنند، زمان تحویل مدارک ۱۰ الی ۱۴ بهمن خواهد بود.

شرایط عمومی

اولویت نیاز مالی، عدم استفاده از وام یا بورس تحصیلی، عدم اشتغال به کار در زمان دریافت وام دانشجویی، مشروط نبودن در دو نیمسال متوالی، دانشجویانی که در مرخصی تحصیلی باشند نمی توانند متقاضی وام شوند.

دانشجویان مشمول دریافت وام

کارشناسی: ورودی مهر ۹۱ به بعد، کارشناسی ارشد ناپیوسته ورودی مهر ۹۳ به بعد، دکتری تخصصی ناپیوسته غیر بورسیه: ورودی مهر ۹۱ به بعد.

مدارک مورد نیازجهت دریافت وام

الف- دانشجویانی که در نیمسال های قبل، از وام استفاده کرده اند:

-۱ ثبت درخواست وام در سامانه گلستان ۲- نداشتن بدهی معوقه در مقاطع تحصیلی قبل.

ب- دانشجویانی که برای اولین بارمتقاضی وام هستند می بایستی نسبت به آماده سازی مدارک به شرح ذیل و بارگذاری آنها در هنگام ثبت نام اقدام کنند:

کارت ملی و کارت دانشجویی، تصویر صفحات شناسنامه، سند محضری همراه با تحویل تعهدنامه محضری وتصویرمدارک ضامن معتبر+ آخرین کپی حکم کارگزینی ضامن دربازه زمانی تعیین شده، افتتاح حساب بانکی تجارت در یکی از شعب بانک تجارت(ترجیح دانشگاه شهید بهشتی)

دانشجویان متقاضی وام دانش هسته ای: اسکن و بارگذاری گواهی اشتغال به تحصیل در هر ترم

تذکرات مهم:

دانشجویانی که برای اولین بار متقاضی تسهیلات صندوق رفاه دانشجویان هستند، موظفند نسبت به بارگذاری سند محضری و کلیه مدارک عنوان شده در سامانه گلستان اقدام کنند.

دانشجویان رشته مهندسی هسته ای که متقاضی وام دانش هسته ای هستند، موظفند نسبت به بارگذاری گواهی اشتغال به تحصیل در هر ترم اقدام کنند.

دانشجویان متقاضی ودیعه مسکن و یا مسکن ترمی (ویژه روزانه) می بایست دارای اجاره نامه معتبر با کد رهگیری بوده و نسبت به بارگذاری آن در سیستم گلستان اقدام کرده و اصل و کپی آن را در بازه زمانی تعیین شده به کارشناسان رشته های خود در مدیریت خدمات دانشجویی ارائه کنند.

بعلاوه عدم استفاده ازخوابگاه برای دانشجویان متقاضی ودیعه مسکن و وام مسکن ترمی در آن ترم اجباری است .

باتوجه به ابلاغ اعتبار از سوی صندوق رفاه دانشجویان، ثبت نام وام و بارگذاری مدارک می بایست درموعد تعیین شده انجام پذیرد و پس ازاتمام مهلت مقررپذیرش تقاضای وام مقدورنخواهد بود.

دانشجویانی که درطول تحصیل از ودیعه مسکن بهره مند شده اند نمی توانند از وام مسکن ترمی استفاده کنند.

دانشجویان روزانه مقطع دکتری متقاضی اولین بار وام ویژه دکتری می بایستی فرم شماره ۱ و ۲ را از وبگاه اینترنتی مدیریت خدمات دانشجویی – وام ها و متقاضیان دومین بار وام پژوهانه می بایستی فرم شماره ۳ را از وبگاه اینترنتی مدیریت خدمات دانشجویی – وام ها دریافت نموده و بعد از تکمیل و تائید واحدهای مربوطه نسبت به بارگذاری آن اقدام کنند. اسکن کلیه مدارک می بایستی خوانا و حجم فایل اسکن شده حداکثرkb۲۰۰  باشد.

ثبت نام دانشجو در سیستم گلستان و درج مبلغ از سوی کارشناس وام ها صرفا جهت بررسی شرایط متقاضی به تشخیص مدیریت خدمات دانشجویی برای پرداخت وام بوده وعملا تعهدی برای پرداخت آن ایجاد نمی کند.

نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
اخراج به خاطر تذکر به حجاب در روز ملی عفاف و حجاب
فیلم | خضریان: ایران چه با عمان و چه بدون عمان تنگه هرمز را مدیریت خواهد کرد
انتخابات کمیسیون‌های تخصصی آغاز شد / رأی‌گیری الکترونیکی در ۱۴ کمیسیون مجلس
زنگ خطر برای اقتصاد ترامپ؛ کاهش ذخایر راهبردی نفت و تشدید فشار تورمی بر کاخ سفید
رادار پاتریوت و سامانه راداری C-RAM آمریکا منهدم شدند
ادعای نهاد تروریستی سنتکام درباره زمان آغاز محاصره دریایی ایران
وقوع حادثه دریایی دیگر در سواحل عمان
وقوع چند انفجار در جزیره کیش و تکذیب حمله به تأسیسات آب و برق
محکومیت حمله به فرودگاه بین‌المللی صنعا
نشست علنی مجلس برگزار شد
سنتکام از موج جدید تجاوز آمریکا به ایران خبر داد
شنیده شدن صدای انفجارهایی در استان هرمزگان
انهدام یک فروند پهپاد MQ۱ در تنگه هرمز
بازگشت ترامپ به تنظیمات کارخانه با ادعاهای تکراری و جنگجویانه
جنگ اخیر، شکست سیاست انزوای ایران را ثابت کرد
ادارات خوزستان چهارشنبه دورکار شدند
با او به توافق رسیده‌ایم
اسامی شهدای امروز حمله تروریستی آمریکا به آبادان اعلام شد
حمله رژیم سعودی بی‌پاسخ نخواهد ماند
حاکمیت و مدیریت بر تنگه هرمز را با قدرت اعمال می‌کنیم
به آمریکا اجازه دخالت در تنگه هرمز را نمی‌دهیم
کارت آزمون کارشناسی ارشد ۱۴۰۵ منتشر شد
ضرورت کاهش ضوابط دست‌وپاگیر و تقویت آزادی عمل پژوهشگران
آغاز ثبت نام دانشجویان بین الملل در دانشگاه علوم‌پزشکی شهیدبهشتی
امتحانات دانشجویان طبق برنامه قبلی برگزار می‌شود؛ کنکور اواخر مرداد
پیام تبریک پزشکیان به تیم ملی المپیاد فیزیک
گزارش خدمات دانشگاه‌ها به زائران تشییع رهبر شهید بررسی شد
هشدار سازمان سنجش درباره فعالیت صفحات جعلی در شبکه‌های اجتماعی
آخرین مهلت دفاع و ثبت نمرات دانشجویان دانشگاه پیام‌نور اعلام شد
کارت آزمون کارشناسی ارشد سال ۱۴۰۵ فردا منتشر می شود
الزام دانشجویان کاردانی دانشگاه آزاد به گذراندن ۷ واحد درسی معارف
تمدید مهلت ویرایش اطلاعات المپیاد علمی دانشجویان پزشکی
زمان ثبت نام آزمون کارشناسی ارشد گروه علوم پزشکی سال ۱۴۰۵ مشخص شد
هشدار سازمان سنجش درباره فعالیت صفحات جعلی در شبکه‌های اجتماعی
گسترش همکاری‌های فناورانه برای بومی‌سازی مواد راهبردی
الزام دانشجویان کاردانی دانشگاه آزاد به گذراندن ۷ واحد درسی معارف
پیام تسلیت وزیر علوم در پی شهادت دانشجوی دانشگاه هرمزگان
دانشگاه تراز، پیشران حل مسائل کشور و توسعه فناوری است
درخشش تیم ملی المپیاد فیزیک ایران در کلمبیا؛ کسب ۳ مدال طلا و ۲ نقره در IPhO ۲۰۲۶
ارائه راهکار ساخت نسل جدید نانو مواد توسط پژوهشگران دانشگاه تهران
آغاز رقابت‌های جهانی المپیاد زیست‌شناسی ۲۰۲۶ در لیتوانی
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top