تاریخ انتشار: دوشنبه 1394/11/05 - 16:19
کد خبر: 191291

اعتراض خانه موسیقی به حذف سالار عقیلی

اعتراض خانه موسیقی به حذف سالار عقیلی

خبرنامه دانشجویان ایران: پس از اعلام ممانعت از حضور سالار عقیلی در جشنواره موسیقی فجر امسال، داریوش پیرنیاکان دبیر و سخنگوی خانه موسیقی از اعتراض این نهاد صنفی خبر داد.

به گزارش روابط عمومی خانه موسیقی، داریوش پیرنیاکان دبیر و سخنگوی خانه موسیقی در خصوص اعلام ممنوعیت اجرای سالار عقیلی در جشنواره موسیقی فجر در پی حضور این هنرمند در یکی از شبکه های ماهواره ای گفت: ما از جایگاه صنفی و هنری خانه موسیقی، موظفیم از حقوق همه هنرمندان و از منافع صنفی اعضا دفاع کنیم. امروز شنیده ایم که به دبیر جشنواره موسیقی فجر اعلام کرده اند آقای سالار عقیلی به دلیل حضور در یکی از شبکه های ماهواره ای نباید در این جشنواره شرکت کنند.

وی افزود: اول باید این موضوع کاملا بررسی شود و بعد این تصمیمات گرفته شود. می توانستند وقتی آقای عقیلی از سفر برگشتند با ایشان صحبت کنند و بعد در این باره تصمیم گیری شود. اما امروز بدون هیچ صحبتی با آقای عقیلی حکمی صادر کرده اند که در جشنواره شرکت نکنند که این برای ما اصلا قابل قبول نیست و جای تعجب دارد. همینطور که آقای عقیلی در بسیاری از برنامه های موسیقی کشور، در تیتراژ سریال ها و ... حضور داشته اند و در این راه بسیار زحمت کشیده اند.

پیرنیاکان گفت: اخیرا هم شنیده بودم به دلیل وجود آهنگ های ایشان در یک سایت خارجی برایشان محدودیت هایی بوجود آمد. وقتی این محدودیت ها برای کسی وجود دارد و در داخل نمی گذارند کارش را انجام دهد، این هنرمند مجبور می شود به رسانه های بیرون از ایران روی بیاورد.

دبیر و سخنگوی خانه موسیقی افزود: ضمن اینکه هیچ قانونی به ما هنرمندان ابلاغ نشده که اگر کسی با یک رسانه خارجی گفتگو کند و اثرش آنجا پخش شود، جرم محسوب شود. از نظر ما جرم نیست؛ باید قانونی وجود داشته باشد که از آن تبعیت شود به همین راحتی نمیتوان به کسی گفت این کار را انجام ندهید.

وی افزود: هنرمندان سرشناسی هم بودند که اخیرا گفتگو و کنسرتشان از شبکه های خارجی پخش شد و در ایران هم بعد از آن کنسرتشان را برگزار کردند. نباید در موردهنرمندان استثنا قائل شد.

وقتی اثری مجوز گرفته کسی حق ندارد جلوی مراسم رونمایی را بگیردپیرنیاکان همچنین در باره لغو برخی برنامه های موسیقی گفت: همیشه لغو کنسرت ها مورد اعتراض خانه موسیقی بوده و  هست. حتی می شنویم آلبوم موسیقی وجود داشته که مجوز گرفته و پخش شده ولی جلوی مراسم معرفی و رونمایی آن را گرفته اند.

وی با اشاره به طرح محدودیت های اخیر برای رونمایی آلبوم ها در هیئت مدیره خانه و بررسی راهکارهای حل و فصل این موضوع افزود: اخیرا برای آلبوم  آقای حسین علیشاپور و خانم نگار خارکن هم همین اتفاق افتاد؛ این کار مجوز گرفته بنابراین کسی حق ندارد جلوی رونمایی کاری را بگیرد که قبلا مجوز رسمی دریافت کرده است. این یک بام و دو هوا در زمینه موسیقی در کشور آشفتگی ایجاد می کند و وزارت ارشاد باید خیلی قانونمند به اینها رسیدگی کند تا صورتی قانونی پیدا کند.

داریوش پیرنیاکان در پایان گفت:‌ من به عنوان سخنگوی خانه موسیقی و از موضع این نهاد صنفی به لغو برنامه آقای عقیلی در جشنواره فجر اعتراض دارم و انتقاد می کنم. ایشان خواننده سرشناسی است و همین که آمده اند در جشنواره موسیقی فجر شرکت کرده اند نکته مثبتی است و نشاندهنده همکاری ایشان است.

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
ظفرقندی: پزشک امروز دغدغه سلامت مردم و کشور را دارد
یمن: تحریم‌های آمریکا علیه حزب‌الله برای کمک به رژیم صهیونیست است
پزشکیان: اگر به فکر مردم باشیم برای حل مشکلات کشور راه پیدا می‌کنیم
ارتقای دانشکده فنی و مهندسی گرمسار به دانشگاه در حال بررسی است
ابوالفضل رحمانی به مدال نقره بسنده کرد
مراسم گرامیداشت «روز پزشک» +عکس
گفتگوی تلفنی وزیر امور خارجه کشورمان و فرمانده ارتش پاکستان
پذیرش پژوهشگران پسادکتری تقاضامحور در ۱۲ دانشگاه و مرکز پژوهشی کشور
تمدید مهلت اعلام علاقه مندی به آزمون‌های عملی برخی رشته های کنکور ۱۴۰۵
تقدیر سردار وحیدی از نقش‌آفرینی رسانه ملی در ثبت حماسه‌های ملی
مهلت ثبت نام آزمون های دانشنامه و گواهینامه تخصصی و فوق تخصصی تمدید شد
زمان ثبت‌نام پذیرفته‌شدگان دکتری دانشگاه تهران اعلام شد
ثبت‌نام ۴ هزارنفر در فراخوان جذب هیئت علمی علوم پزشکی
زنان در جنگ اخیر پرچمدار و پیش‌رو بودند
اعلام جزئیات شهریه دانشجویان شهریه‌پرداز دانشگاه الزهرا(س)
پایتخت صاحب مجتمع‌های بزرگ آموزشی خواهد شد
ادعای وبگاه آکسیوس درباره انتقال نفت از تنگه هرمز
قاضی آمریکایی دستور ممنوعیت ویزای ترامپ را لغو کرد
دما از فردا افزایش می‌یابد
تنگه هرمز و آوار نظم آمریکایی
امنیت و آرامش مردم از امانت‌های الهی است
زمان ثبت‌نام پذیرفته‌شدگان دکتری دانشگاه تهران اعلام شد
نتایج پذیرش دکتری بدون آزمون دانشگاه آزاد اعلام شد
تدوین و انتشار اطلس ملی گرد و غبار ایران توسط دانشگاه تهران
تمدید مهلت اعلام علاقه مندی به آزمون‌های عملی برخی رشته های کنکور ۱۴۰۵
مهلت ثبت نام آزمون های دانشنامه و گواهینامه تخصصی و فوق تخصصی تمدید شد
تحصیل بیش از ۷۵ هزار دانشجوی پزشکی در دانشگاه‌ها/اعلام نتایج آزمون ارتقای دستیاران به زودی
نتایج اولیه آزمون کارشناسی ارشد ۱۴۰۵ در دهه اول شهریور اعلام می شود
زمان ثبت نام پذیرفته شدگان آزمون دکتری تخصصی دانشگاه تهران اعلام شد
جذب دانشجوی افسری ارتش از کنکور سراسری/ اعلام رشته های فناوری محور
واکنش دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی به سخنان معاون اول رئیس‌جمهور
جزئیات جدید برگزاری امتحانات ترم تابستان دانشگاه‌ها اعلام شد
۵ آزمون علوم پزشکی با حضور ۲ هزار و ۲۰۰ نفر برگزار شد
موردی از لو رفتن سوالات کنکور نداشتیم/ رصد کلاهبرداران توسط پلیس فتا
دفترچه سوالات علوم تجربی کنکور ۱۴۰۵ منتشر شد/ زمان انتشار کلید اولیه
حدود ۵۹ هزار داوطلب اصفهانی آماده رقابت در کنکور / افزایش ۹ درصدی داوطلبان
کارنامه داوطلبان آزمون دکتری دانشگاه آزاد منتشر شد
پرونده اصلاح سهمیه‌های کنکور روی میز شورای عالی انقلاب فرهنگی
میزان تاثیر معدل و سهم آزمون در کنکور ۱۴۰۵
زمان اعلام نتایج نهایی آزمون ارشد اعلام شد/آغاز آموزش دانشجویان از اوایل آبان
نتایج نهایی کنکور و آزمون پذیرش دانشجو معلم نیمه دوم آبان اعلام می‌شود
آزمون گروه‌های هنر و زبان‌های خارجی کنکور سراسری ۱۴۰۵ برگزار شد
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top