تاریخ انتشار: شنبه 1394/11/10 - 11:14
کد خبر: 191653

تجمع دانشجویان مقابل وزارت نفت با حاشیه همراه شد؛

بازداشت و ضرب و شتم دانشجویان توسط یگان ویژه +فیلم و عکس

بازداشت و ضرب و شتم دانشجویان توسط یگان ویژه +فیلم و عکس

جمعی از دانشجویان عضو جنبش عدالتخواه و اعضای بسیج دانشجویی دانشگاه‌های صنعتی امیرکبیر، امام صادق و خواجه نصیرالدین طوسی در اعتراض به نسل جدید قراردادهای نفتی (Ipc) مقابل ساختمان وزارت نفت تجمع کردند.

خبرنامه دانشجویان ایران: صبح امروز (شنبه) جمعی از دانشجویان عضو جنبش عدالتخواه دانشجویی و اعضای بسیج دانشجویی دانشگاه‌های صنعتی امیرکبیر، امام صادق(ع) و خواجه نصیرالدین طوسی در اعتراض به نسل جدید قراردادهای نفتی (Ipc) مقابل ساختمان وزارت نفت تجمع کردند.

به گزارش خبرنگار «خبرنامه دانشجویان ایران»؛ این تجمع در حالی برگزار شد که تدابیر شدید امنیتی نیروی انتظامی مقابل این وزارتخانه صورت گرفته بود.

دانشجویان تجمع کننده در حالی که از سمت دانشگاه صنعتی امیرکبیر و در پیاده رو خیابان حافظ به سمت طالقانی در حال سرودن شعرهایی همچون «وزیر نفت بیرون بیا وقت جوابه» بودند، به محض نزدیک شدن به ساختمان وزارت نفت از سوی مأموران یگان ویژه نیروی انتظامی مورد ضرب و شتم قرار گرفتند.

دانشجویان دختر نیز در این شرایط با سر دادن شعارهایی همچون «IPC را لغو کنید»، «نفت ما را پس بدید» و «IPC خدعه انگلیسی» اعتراض خود را نسبت به قراردادهای جدید نفتی اعلام کردند.

خبرها حاکی از ضرب و شتم و بازداشت دانشجویان توسط یگان ویژه می باشد.

یکی از دانشجویان حاضر در این تجمع به خبرنگار «خبرنامه دانشجویان ایران» گفت: به محض شعار دادن دانشجویان، یگان ویژه تجمع کنندگان را مورد ضرب و شتم قرار داد و پلاکارد های ما را گرفتند. تعدادی از دانشجویان پسر دستگیر شده و یک نفر از دانشجویان دختر نیز آسیب دید.

رئیسی، دبیر جنبش عدالتخواه دانشجویی در ابتدای این تجمع با اشاره به اعتراض دانشجویان به قراردادهای جدید نفتی گفت: قرار بود دانشجویان در اعتراض به این قراردادها که خلاف اقتصاد مقاومتی است مقابل وزارت نفت تجمع کنند که با برخورد شدید نیروی انتظامی مواجه شدند.

پیش از این مسئول بسیج دانشجویی دانشگاه امام صادق(ع) درباره این تجمع گفته بود: اکنون، و با توجه به بی توجهی ها به وجود ضعف های اساسی در قراردادهای جدید نفتی، و نیز جریمه ی ملت به پرداخت دهها هزار میلیارد تومان در پرونده فساد کرسنت، اعلام میکنیم که دوره ی انذارها و تذکرهای صرفا لسانی به پایان رسیده و امر به معروف و نهی از منکر ژنرال های نفت وارد فاز جدیدی شده است. لذا به اطلاع می رساند وعده دیدار دانشجویان معترض به تاراج نفت و فساد کرسنت، ساعت 10 صبح فردا شنبه 10 بهمن، در برابر ساختمان وزارت نفت خواهد بود.

هر چند قرار بود براساس این اعلام قبلی تجمع دانشجویان امروز صبح در برابر ساختمان وزارت نفت برگزار شود اما تجمع کنندگان به دلیل ممانعت یگان ویژه در برابر ساختمان وزارت نفت موفق به تجمع نشده و یگان ویژه نیروی انتظامی اقدام به متفرق کردن و بازداشت این دانشجویان کرده است.

براساس پیگیری خبرنگار «خبرنامه دانشجویان ایران»؛ تاکنون اسامی 22 نفر از دانشجویانی که از سوی نیروی انتظامی بازداشت و به کلانتری 107 میدان فلسطین منتقل شده اند مشخص شده است.

گفتنی است از میان بازداشت شدگان مسعود حسنلو (مسئول بسیج دانشجویی دانشگاه امام صادق)، مهدی روح اللهی (مسئول بسیج دانشجویی دانشگاه صنعتی امیرکبیر) و مجتبی رئیسی (دبیر جنبش عدالتخواه دانشجویی) نیز به بازداشتگاه اوین منتقل شده اند.

تکمیلی// دانشجویان منتقل شده به کلانتری فلسطین دقایقی پیش (ساعت 16:30) آزاد شدند و خبرها حکایت از انجام امور ترخیص سه دانشجوی منتقل شده به اوین می باشد. (اینجــا)

دانلــــــــــــــــود

******************

تجمع دانشجویان مقابل وزارت نفت با حاشیه همراه شد +عکس

تجمع دانشجویان مقابل وزارت نفت با حاشیه همراه شد +عکس

نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
کلاس‌های دانشگاه علم و فرهنگ تا پایان اسفند مجازی شد
حضور خانواده مرحوم محمدمهدی محمدی در دانشگاه علم و صنعت ایران
دانشگاه خواجه نصیر از گردهمایی‌های دانشجویی با هر گرایش حمایت می‌کند
غریب‌آبادی: جمهوری اسلامی ایران به دنبال دستیابی به سلاح هسته‌ای نیست
از راه‌اندازی مرکز مشاوره تا اجرای ۲ پروژه مسکن توسط شهرداری
پزشکیان: نگاه ایران به آفریقا راهبردی و مبتنی بر منافع متقابل است
ملوان از عزیزی و خلیل‌زاده به کمیته انضباطی شکایت کرد
واکنش حماس به اقدام شنیع صهیونیست‌ها در آتش زدن مسجدی در کرانه باختری
پیروزی سپاهان برابر استقلال خوزستان
شایعه بازداشت دانشجویان بوعلی‌سینا تکذیب شد
بیانیه ۲۰ کشور اسلامی و اروپایی درمحکومیت سلطه اسرائیل بر کرانه باختری
زاکانی: هرکس وقایع دی‌ماه را درونی کند، جاده صاف‌کن آمریکا است
فرماندار عسلویه: کمبودهای مراکز تفریحی و اقامتی رفع شود
چند نکته مهم تغذیه‌ای به نوجوانان روزه‌دار
اعتکاف به سبک«حالت پرواز»/ خاموش کردن صدای دنیا و اوج گرفتن در بندگی
چرخش خطرناک در اشغال کرانه باختری چرخش خطرناک در اشغال کرانه باختری
پزشکیان: نگاه ایران به آفریقا راهبردی و مبتنی بر منافع متقابل است
بیانیه ۲۰ کشور اسلامی و اروپایی درمحکومیت سلطه اسرائیل بر کرانه باختری بیانیه ۲۰ کشور اسلامی و اروپایی درمحکومیت سلطه اسرائیل بر کرانه باختری
پیروزی سپاهان برابر استقلال خوزستان/ بازگشت زردها به نزدیکی صدر
مماشات با دانشجونمای خشونت‌طلب؛ نسخه‌ای که جواب نمی‌دهد
رؤسای دانشگاه‌ها با سعه‌صدر با دانشجویان تعامل داشته باشند
دانشگاه خواجه نصیر از گردهمایی‌های دانشجویی با هر گرایش حمایت می‌کند
مماشات با دانشجونمای خشونت‌طلب؛ نسخه‌ای که جواب نمی‌دهد
نتایج نهایی تکمیل ظرفیت کاردانی فنی حرفه‌ای ۱۴۰۴ اعلام شد
ارسال پیامک ممنوع‌الورود شدن به تعدادی از دانشجویان شریف
ثبت نام ارزاق صبحانه دانشجویی برای ساکنان خوابگاه‌های دانشگاه علامه
تجمع دانشجویان در دانشگاه فردوسی مشهد
تداوم آموزش حضوری در دانشگاه شریف
نتایج نهایی پذیرش بدون آزمون نوبت بهمن ۱۴۰۴ دانشگاه‌ها اعلام شد
پرتاب سنگ و چاقو توسط ساختارشکنان در دانشگاه شریف
دشمن دانشگاه مجازی می‌خواهد؛ ما نمی‌گذاریم
بیانیه بسیج دانشجویی دانشگاه شریف پیرامون اتفاقات روز گذشته
هشدار کمیته انضباطی دانشگاه علم و صنعت به دانشجویان درباره هنجارشکنی
جزئیات اسکان دانشجویان دکتری وزارت بهداشت تربیت مدرس در خوابگاه
آغاز ثبت نام جذب اعضای هیئت علمی دانشگاه آزاد
تسهیلات رفاهی دستیاران پزشکی در ۱۴۰۵
انتخاب واحد تکمیلی در دانشگاه آزاد آغاز شد
وزارت علوم مجاز بودن غیبت دانشجویان تا پایان سال جاری را تکذیب کرد
تکذیب خبر اختیاری‌ شدن حضور در کلاس‌های درس دانشگاه شهید بهشتی
نظرسنجی
بنظر شما باتوجه به حوادث اخیر و شکست سنگین از ایران، چقدر احتمال فروپاشی رژیم صهیونیستی وجود دارد؟





مشاهده نتایج
go to top