تاریخ انتشار: شنبه 1394/11/10 - 13:17
کد خبر: 191667

در گفتگو با «خبرنامه دانشجویان ایران»؛

توضیحات عضو شورای مرکزی جنبش عدالتخواه درباره تجمع امروز دانشجویان

توضیحات عضو شورای مرکزی جنبش عدالتخواه درباره تجمع امروز دانشجویان

دانشجویان قصد تجمع در مقابل ساختمان اصلی وزارت نفت را داشتند که نیروی انتظامی از همان ابتدا با حمله وحشیانه به دانشجویان پلاکارد های آنان را پایین کشید اقدام به ضرب و شتم دانشجویان نموده و چند ده نفر از آنان را از جمله دبیر جنبش عدالتخواه دانشجویی را بازداشت نمودند.

خبرنامه دانشجویان ایران: اعضای جنبش عدالتخواه دانشجویی و بسیج دانشجویی تعدادی از دانشگاه های تهران صبح امروز در اعتراض به قراردادهای جدید نفتی مقابل ساختمان وزارت نفت تجمع کردند که نیروی انتظامی جمعی از آنان از جمله چند نفر از دانشجویان را بازداشت کرد.

سیدسعید نجیبی عضو شورای مرکزی و مسئول اجرایی جنبش عدالتخواه دانشجویی، در گفتگو با خبرنگار «خبرنامه دانشجویان ایران»؛  با اشاره به تجمع صبح امروز جمعی از دانشجویان مقابل ساختمان وزارت نفت در اعتراض به قراردادهای نفتی جدید(IPC) اظهار داشت: از همان ابتدای تجمع شاهد حضور پررنگ نیروهای امنیتی انتظامی اطراف ساختمان‌ وزارت نفت در محدوده خیابان طالقانی و تقاطع حافظ بودیم.

وی ادامه داد: دانشجویان قصد تجمع در مقابل ساختمان اصلی وزارت نفت را داشتند که نیروی انتظامی از همان ابتدا با حمله وحشیانه به دانشجویان پلاکارد های آنان را پایین کشید اقدام به ضرب و شتم دانشجویان نموده و چند ده نفر از آنان را از جمله دبیر جنبش عدالتخواه دانشجویی را بازداشت نمودند.

نجیبی با اشاره به شعارهایی که از طرف دانشجویان سر داده شد، تصریح کرد: دانشجویان دختر نیز در این شرایط با سر دادن شعارهایی علیه قراردادهای نفتی از جمله "IPC را لغو کنید"، "نفت ما را پس دهید" و "IPC خدعه انگلیسی" اعتراض خود را نسبت به قراردادهای جدید نفتی اعلام کردند و پلیس با محاصره آنان از این اقدام جلوگیری کرد و همچنین گوشی موبایل چند نفر از دانشجویان دختر را ضبط کردند و با  آنها برخوردی شدید صورت دادند.

وی افزود: همچنین  نیروی انتظامی در نهایت با استفاده از نیروهای خود به پراکنده کردن دانشجویان پرداختند و مانع از تردد افراد در مقابل ساختمان‌های وزارت نفت در اطراف محدوده طالقانی حافظ شدند. ضمنا  نیروهای حراست وزارت نفت نیز با حمله به خبرنگاران و عکاسان از پوشش دادن این خبر جلوگیری کرده و با آنها شدیدا برخورد کرد.

خاطر نشان می شود طبق آخرین اخبار، تعداد 15نفر در این تجمع دانشجویی بازدداشت شده اند. گزارش کامل این تجمع را از اینجــا دنبال کنید.

نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
پنج عامل خاموش فروپاشی خانواده؛ از خودخواهی تا توقعات نابجا
ایران در مسیر دو انقلاب!
نتایج نهایی آزمون‌ها پس از رسیدگی به اعتراض‌ها در سامانه «بینا» قابل مشاهده است
آغاز انتخاب کادر اجرایی کاروان‌های تمتع ۱۴۰۶
تهیه ۱۲ طرح عملیاتی برای رفع مسائل ذی‌نفعان تأمین‌اجتماعی
قیمت برخی محموله‌های فیزیکی نفت از ۱۳۰ دلار فراتر رفت
مخبر: دشمن در حوزه‌های مختلف در مقابل ایران شکست خورد
روابط ایران و چین با اراده رهبران دو طرف در سطح راهبردی هدایت می‌شود
دولت آماده همکاری با بخش خصوصی برای جهش تولید مسکن است
روایت آنکارا از رایزنی میان عراقچی و وزیر خارجه ترکیه
وزیر آمریکایی درباره قیمت انرژی: نمی‌توانم رفتار ایران را پیش‌بینی کنم
وزیر کشور در آنکارا خبر داد؛ تصویب ایجاد ۲ مرز جدید بین ایران و ترکیه
جبهه پایداری: استمرار اجتماعات مردمی از جلوه‌های قدرت اجتماعی کشور است
عارف: هزینه تأخیر پروژه‌های مسکن برای متقاضیان جبران شود
عراقچی: از راه‌حل‌های دیپلماتیک که حقوق ملت ایران را تأمین کند، استقبال می‌کنیم
هشدار حمله هسته‌ای کره‌شمالی به آمریکا و کره‌جنوبی
شایسته‌سالاری و شفافیت، حلقه مفقوده مبارزه با فساد در شرکت‌ها، صندوق‌های بازنشستگی و سازمان‌های دولتی است
اقدام خصمانه سوئد علیه ایران
جاده چالوس و آزادراه تهران-شمال یک‌طرفه شد
تشدید حملات رژیم صهیونیستی به غزه
منابع بودجه ۱۴۰۶ باید متناسب با تکالیف برنامه هفتم امنیت غذایی باشد
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top