تاریخ انتشار: سه شنبه 1394/11/13 - 14:46
کد خبر: 192003

تشکیل تیم رصد و پاسخ به شبهات فضای مجازی

مدیر حوزه‌های علمیه سراسر کشور گفت: شبهات بسیاری در فضای مجازی وجود دارد که لازم است در این راستا تیمی برای رصد و پاسخ به این شبهات تشکیل شود.

خبرنامه دانشجویان ایران: مدیر حوزه‌های علمیه سراسر کشور گفت: شبهات بسیاری در فضای مجازی وجود دارد که لازم است در این راستا تیمی برای رصد و پاسخ به این شبهات تشکیل شود.

به گزارش فارس، آیت‌الله سید هاشم حسینی‌بوشهری پیش از ظهر امروز در مراسم رونمایی از نرم‌افزار «پاسخ به شبهات ولایت فقیه» که در مرکز مطالعات و پاسخگویی به شبهات حوزه علمیه قم برگزار شد، ضمن تبریک پیروزی انقلاب اسلامی ایران، اظهار کرد: پیروزی انقلاب اسلامی نعمت بزرگی است که خداوند به ما عطا کرده است.

وی با اشاره به گذشت 37 سال از پیروزی انقلاب اسلامی ایران، بیان کرد:‌ اگر در آیات قرآن تأمل کنیم متوجه می‌شویم که انقلاب ایران با انقلاب حضرت موسی (ع) شباهت‌های فراوانی دارد زیرا که در آن زمان فرعون به مردم حکومت می‌کرد و ظلمت جامعه را فرا گرفته بود و ضروری بود که پیامبری ظهور کند تا مردم را از ظلمت بیرون بیاورد و در این زمان نیز حکومت پهلوی جامعه را به ظلمت کشانده بود و امام خمینی (ره) در مقابل این ظلمت ایستاد و مردم را به سمت طلوع فجر انقلاب هدایت کرد.

مدیر حوزه‌های علمیه کشور ادامه داد: بزرگداشت سالروز انقلاب اسلامی ایران برای این است که به یاد بیاوریم علما، بزرگان در چه شرایط سختی مردم را برای مقابله با استبداد تشویق و ترغیب کردند.

وی با بیان اینکه نسل جوان، مشکلات و تنگناهایی که در دوره ستم‌شاهی وجود داشت را ندیده‌اند، تصریح کرد: باید جوانان را به مطالعه تاریخ انقلاب تشویق و ترغیب کرد تا با مرور تاریخ انقلاب، کارنامه درخشان امام (ره) و سایر علما و اساتیدی که برای به ثمر نشستن درخت انقلاب از جان خود گذشتند را مشاهده کنند.

حسینی‌بوشهری همچنین، انقلاب را یک نعمت الهی دانست که حوزه‌های علمیه برای حفظ و گسترش آن مسئولیتی سنگین بر عهده دارند.

وی با اشاره به تأسیس مرکز مطالعات و پاسخگویی به شبهات حوزه علمیه بیان کرد: این مرکز از سال 79 برای پاسخگویی و مطالعه در زمینه شبهات دینی زیر نظر شورای عالی حوزه ایجاد شد و انتظار می‌رود این مرکز فعالیت‌های گسترده‌تری داشته باشد.

مدیر حوزه‌های علمیه کشور ادامه داد: خداوند در مقابل هر نعمتی تکلیفی را قرار می‌دهد که اگر کسی از عهده این حق الهی برآمد می‌تواند از این نعمات بهره ببرد.

عضو مجلس خبرگان رهبری بیان کرد: برخی افراد تلاش می‌کنند که مردم را به انقلاب و نظام بدبین کنند و مردم را از ولایت منحرف و شبهات گوناگون برایشان ایجاد کنند.

وی با تاکید بر اینکه مرکز پاسخگویی به شبهات باید شبهات بنیادین را پاسخ دهد گفت: اگر نتوانیم شبهات ولایت و شبهات اجتماعی را پاسخ بدهیم با انبوهی از مشکلات در جامعه مواجه می‌شویم.

حسینی‌بوشهری عنوان کرد: پاسخگویی به شبهات بنیادین می‌تواند، جامعه را بیش از 10 سال بیمه کند و در این راستا باید همانگونه که شهید مطهری به رصد شبهات می‌پرداخت و پیش از آنکه شبهه‌ای وارد کشور شود به آن شبهه پاسخ می‌داد به دنبال رصد شبهات باشیم.

وی با تاکید بر اینکه در شبکه‌های اجتماعی شبهات فراوانی مطرح می‌شود گفت: باید تیم تحقیقاتی به رصد شبهات بپردازد و با تحقیقات جامع به این شبهات به صورت منطقی و مستدل پاسخ بدهد.

نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
گزارش تصویری| روز اول وداع با رهبر شهید انقلاب در مصلی امام خمینی
حمله جدید رژیم صهیونیستی به غزه
تکذیب شایعات تولد نوادگان رهبر شهید در اروپا
ظرفیت انتقال آب به قم برای مراسم تشییع رهبر شهید افزایش می‌یابد
همایش بین‌المللی «امام خامنه‌ای؛ جاویدان مقاومت» برگزار شد
افزایش ۴۰ درصدی ورودی خودروها به تهران در دو روز گذشته
بررسی طرح ویژه مراسم تشییع قائد شهید در نجف اشرف
فیلم| فتاح: آخرین خدمت قائد شهید، فدا کردن جان خود بود
مراسم وداع با رهبر شهید انقلاب(بخش اول) +عکس
مصیبت شهادت امام شهید تمامی کشورهای اسلامی را متأثر ساخت
آمادگی کامل وزارت کار برای اسکان زائران و خدمات درمانی
استقرار بیش از ۳۰۰ تانکر آبرسانی در کشور
جهانیان باید بدانند ملت ایران چه رهبر بزرگ و اثرگذاری را از دست داد
راه‌اندازی ۵۵ اکیپ واکنش سریع برای پایداری برق پایتخت
عظمت حضور مردم در بدرقه باشکوه رهبر شهید، سرمایه ماندگار ایران است
شیخ عیسی قاسم: راه امام خمینی و رهبر شهید با قدرت ادامه خواهد یافت
میان رهبران ایران هیچکس به اندازه رهبر انقلاب به سینما باور نداشت
غرفه‌های مادر و کودک در آیین بدرقه کجاست؟
غزل تازه منتشر شده رهبر شهید در وصف عروس شهیدشان
قاب‌های متفاوت از حضور زنان در مراسم وداع با رهبر شهید
مخالفت رهبر شهید انقلاب با حذف ساختار مدیریتی زنان و خانواده
سه شرط معافیت دانشجویان داروسازی از آزمون پایان دوره اعلام شد
دانش‌آموزان چه معلمی را حرفه‌ای می‌دانند؟
آیا اعتماد عمومی به علم کاهش یافته است؟
اجلاس معاونان آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه‌های کشور در اردبیل به کار خود پایان داد
امکان اسکان دانشجویان غیربومی دانشگاه شهید بهشتی در خوابگاه‌ها
دانشگاه محقق اردبیلی مسیر توسعه را با جدیت طی می‌کند
دعوت اندیشکده جهاددانشگاهی برای تدوین مدل بومی انسجام اجتماعی
مشارکت ۶۹ دانشگاه علوم پزشکی در مراسم تشییع رهبر شهید
مرحله کتبی آزمون پذیرش فلوشیپ پزشکی برگزار شد/ تغییر زمان مرحله شفاهی
هم‌افزایی وزارت علوم و دانشگاه‌های تهران جهت برگزاری تشییع رهبر شهید
مستندسازی مراسم رهبر شهید از سوی دانشجویان/ اسکان ۳ هزار زائر در دانشگاه
تشکیل مثلث صنعت، دانشگاه و نظام بانکی، کلید عبور از چالش‌های اقتصادی خراسان رضوی
اعلام زمان آغاز نقل و انتقال و میهمانی دانشگاه آزاد
مدیران باید با درک شرایط جنگی، از جریان علمی و نخبگانی کشور صیانت کنند
روند کاهشی تشکیل خانواده و ازدواج در میان دانشجویان طی سال های اخیر
معاون آموزشی وزیر علوم:دانشگاه باید کانون وحدت و بازسازی اجتماعی در جامعه باشد
فراخوان بسیج دانشجویی البرز برای حضور دانشگاهیان در کاروان پیاده‌روی مؤذن‌قیام
تحلیل ۳۱۰ مقاله علمی درباره منظومه فکری رهبر شهید انقلاب در پایگاه SID
محدودیت تردد در دانشگاه شریف همزمان با برگزاری آزمون کارشناسی‌ارشد
حضور ۷۶ دانشگاه از ایران در رتبه‌بندی جهانی ISC ۲۰۲۵؛ بهترین دانشگاه کشورهای اسلامی کجاست؟
معاون آموزشی جهاددانشگاهی: پژوهشکده توسعه‌وبرنامه‌ریزی باید به نهادی مسئله‌محور تبدیل شود
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top