تاریخ انتشار: سه شنبه 1394/11/27 - 04:29
کد خبر: 193093

لیسانسه ها؛ بالاترین آمار در سوء مصرف مواد

قائم مقام ستاد مبارزه با مواد مخدر از افزایش مصرف ماده مخدر «گل» در میان دانشجویان خبر داد و گفت: بالاترین میزان سوء مصرف مواد مخدر در دوره کارشناسی است.

خبرنامه دانشجویان ایران: قائم مقام ستاد مبارزه با مواد مخدر از افزایش مصرف ماده مخدر «گل» در میان دانشجویان خبر داد و گفت: بالاترین میزان سوء مصرف مواد مخدر در دوره کارشناسی است.

علیرضا جزینی در گفتگو با مهر با تاکید بر افزایش مصرف ماده مخدر «گل» در میان دانشجویان گفت: متاسفانه مواد صنعتی و روان گردان مصرف بالایی دارد که مصرف ماده مخدر «گل» در صدر مصرف قرار دارد.

وی با بیان اینکه مصرف این ماده در بین دانشجویان نیز رواج زیادی دارد، ادامه داد: این باور غلطی است که بین دانشجویان تبلیغ شده که مصرف ماده مخدر «گل» اعتیاد آور نیست، با توجه به خسارت هایی که این ماده مخدر دارد و روان گردان هایی که وجود دارد ما معتقدیم که باید بحث آموزش و آگاه سازی بین دانشجویان و دانشگاهیان ترویج یابد.

قائم مقام ستاد مبارزه با مواد مخدر در خصوص اینکه مصرف مواد بیشتر در بین کدام مقطع دانشجویی بیشتر است، گفت: در هر مقطعی که تعداد دانشجویان بیشتر باشد، مصرف نیز بیشتر اتفاق می افتد.  بنابراین با توجه به این مساله که تعداد دانشجویان کارشناسی بیشتر است، بالطبع مصرف در این مقطع نیز بیشتر است.

وی ادامه داد: در حال حاضر با ۱۲دانشگاه تفاهم نامه همکاری امضا کرده ایم. برنامه ما این است که با تمام دانشگاه‌های کشور تحت پوشش وزارت علوم، وزارت بهداشت، دانشگاه آزاد و دانشگاه‌های خصوصی در این زمینه همکاری داشته باشیم.

قائم مقام ستاد مبارزه با مواد مخدر در خصوص همکاری با دانشگاه آزاد نیز افزود: با دانشگاه آزاد حدود ۴ ماه پیش یک تفاهم نامه کامل منعقد کردیم که کارگاه‌های آموزشی آن در سطح واحدهای این دانشگاه آغاز شده است، همچنین ایجاد نمایشگاه و دوره تربیت مربی را نیز آغاز کرده ایم که امیدواریم استمرار داشته باشد.

وی افزود: ستاد مبارزه با مواد مخدر با هدف همکاری‌های مشترک در ‏زمینه‌های علمی، آموزشی، پژوهشی و فرهنگی، با دانشگاه های تحت پوشش وزارتین، علوم، بهداشت ، دانشگاه آزاد اسلامی و دانشگاه‌های خصوصی تفاهم نامه همکاری امضا می کند.

نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
محل جانبازی رهبر معظم انقلاب، امروز میزبان مصحف‌های مقاومت شد
۱۰ هزار دانشجو راهی حج عمره می‌شوند
خونخواهی یک مکتب و سبک برخورد با طاغوتی‌ست که می‌خواهد شیعه را از میان بردارد
ایران، روسیه و چین: قطعنامه غرب فاقد مبنای حقوقی است
سهم ایران از خزر به زیر ۴ درصد کاهش می‌یابد؟
راهنمای جامع خرید و بهینه‌سازی استیرر آزمایشگاهی؛ از مکانیسم‌های مغناطیسی تا حل چالش‌های حرارتی آزمایشگاه
بهترین کفپوش برای بخش‌های مختلف خانه؛ پارکت لمینت یا SPC؟
صفر تا صد واردات کالا؛ راهنمای کامل واردات از خرید تا ترخیص
پودر شب‌تاب در رزین؛ آموزش ترکیب و اجرای صحیح
راهنمای آشنایی با فارکس برای دانشجویان و معامله‌گران تازه‌کار
آیا فرش مواد حساسیت زا را در خود نگه می دارد؟
راز تنهایی مومنان در دنیا و آخرت و نکات کاربردی
سلامت اجتماعی دانش‌آموزان؛ زیربنای توسعه پایدار جامعه
اعلام جزئیات آزمون عملی رشته علوم ورزشی کنکور
مقابل چین نبرد واقعی داشتیم
هیچ پروازی به‌دلیل تحریم‌ها لغو نشده است
۵ علامت زنانه که خبر از یک مشکل جدی می دهد
«لیگ بازی‌های خانوادگی» در باغ کتاب تهران آغاز شد
هورمون درمانی خطر زوال عقل را در زنان کاهش می دهد
بیانیه وزارت خارجه ایران در محکومیت جنایات رژیم صهیونیستی در لبنان
۱۰ هزار دانشجو راهی عمره می‌شوند
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top