تاریخ انتشار: سه شنبه 1394/11/27 - 15:56
کد خبر: 193182

حاشیه‌های روزهای پایانی نمایشگاه رسانه‌های دیجیتال +تصاویر

حاشیه‌های روزهای پایانی نمایشگاه رسانه‌های دیجیتال +تصاویر

سومین نمایشگاه رسانه های دیجیتال انقلاب اسلامی از 22 بهمن ماه در حاشیه بوستان گفتگو در تهران آغاز شده و تا فردا (چهارشنبه) تمدید شده است. میهمانان متعددی از عرصه های مختلف کشور اعم از علمی، فرهنگی، سیاسی، اقتصادی و ... به این نمایشگاه آمدند و با رسانه ها مصاحبه کردند.

خبرنامه دانشجویان ایران: سومین نمایشگاه رسانه های دیجیتال انقلاب اسلامی از 22 بهمن ماه در حاشیه بوستان گفتگو در تهران آغاز شده و تا فردا (چهارشنبه) تمدید شده است.

به گزارش خبرنگار «خبرنامه دانشجویان ایران»؛ میهمانان متعددی از عرصه های مختلف کشور اعم از علمی، فرهنگی، سیاسی، اقتصادی و ... به این نمایشگاه آمدند و با رسانه ها مصاحبه کردند.

در ادامه، تصاویری از گوشه و کنار سومین نمایشگاه رسانه های دیجیتال انقلاب اسلامی را از قاب دوربین «خبرنامه دانشجویان ایران»؛ می بینید:

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
نظرسنجی
بنظر شما باتوجه به حوادث اخیر و شکست سنگین از ایران، چقدر احتمال فروپاشی رژیم صهیونیستی وجود دارد؟





مشاهده نتایج
go to top