تاریخ انتشار: شنبه 1395/02/04 - 19:50
کد خبر: 197926

حاشیه جشن میلاد حضرت علی(ع) در دانشگاه شهید باهنر کرمان؛

وقتی مسئول فرهنگی دانشگاه برچسب «عقده‌ای» بودن را می‌خورد ولی کنسرت را تعطیل می‌کند +فیلم

وقتی مسئول فرهنگی دانشگاه برچسب «عقده‌ای» بودن را می‌خورد ولی کنسرت را تعطیل می‌کند +فیلم

عده ای از دانشجویان که این مسئله اعتراض داشتند شروع به هو کردن این مسئول فرهنگی کرده و به نشانه اعتراض از تالار وحدت دانشگاه خارج شدند و در بیرون تالار نیز با سر دادن شعارهایی این حرکت را محکوم کردند.

خبرنامه دانشجویان ایران: اجرای برنامه «لباهنگ» اینبار در دانشگاه شهید باهنر کرمان حاشیه ساز شد . یک مسئول فرهنگی از این آزمون سربلند بیرون آمد.

به گزارش خبرنگار «خبرنامه دانشجویان ایران»؛ سه شنبه هفته گذشته در تالار وحدت دانشگاه شهید باهنر کرمان برنامه ای با عنوان “جشن همای رحمت” توسط کانون یاریگران امور فرهنگی برگزار شد و این برنامه شامل بخش هایی نظیر تئاتر، موسیقی زنده، اجرای ورزش زورخانه ای و… بود، اما در اواسط برنامه با اعلام مجری مسابقه ای با عنوان مسابقه “لباهنگ” برگزار شد که شرکت کنندگان در آن میبایست در قالب ۵ تیم دو نفره به اجرای این مسابقه می پرداختند و همین موضوع بهانه ای شد تا عده ای بر روی صحنه تالار به بهانه مسابقه لباهنگ و در جشن ولادت امام علی(ع) به رقص و پایکوبی در دانشگاه بپردازند! که این موضوع شامل برخی دانشجویان که در پایین صحنه نظاره گر این مسابقه بودند نیز می شد!

پس از گذشت حدود ۲۰ دقیقه از این برنامه یکی از کارکنان امور فرهنگی دانشگاه که احتمالاً مسئول برگزاری برنامه نیز بود در اعتراض به روند برگزاری جشن در پشت تریبون تالار وحدت حاضر شد و از مجری و شرکت کنندگان خواست که این مسابقه را پایان دهند؛ وی می گوید: "ما دلمون می خواد یه جشن برگزار کنیم ولی مسابقه لباهنگ تبدیل شده به مسابقه حرکات موزون. عذرخواهی باید بکنم از همه عزیزان در جمع و...." پس از این ماجرا، عده ای از دانشجویان که این به حرکت اعتراض داشتند شروع به هو کردن این مسئول فرهنگی کرده و به نشانه اعتراض از تالار وحدت دانشگاه خارج شدند و در بیرون تالار نیز با سر دادن شعارهایی این حرکت را محکوم کردند.

اما نکته مهم در این ماجرا این است که بعد از مدتها شاهد موضع انقلابی یک مسئول دانشگاهی در قبال برگزاری این نوع مراسم بودیم که خود جای تقدیر و تشکر دارد. رجوع به آرشیو «خبرنامه دانشجویان ایران» نشان می دهد که بارها دلسوزان محیط دانشگاهی نسبت به رواج اینگونه مراسمات قبح شکن به مسئولین وزارت علوم بالاخص معاونت فرهنگی هشدار داده بودند. (برای آگاهی از بخشی از اخبار و هشدارهای منتشر شده اینــجــا و اینــجــا را مطالعه کنید.)

همچنین بسیج دانشجویی دانشگاه شهید باهنر کرمان در بیانیه ای ضمن اعتراض شدید به این اتفاق حرمت شکنانه نوشته است: «بعد از آنکه آَش جشن به اصطلاح همای رحمت آن قدر شور شد که داد مسئولین فرهنگی هم درآمد[...] کمیته انظباطی مسئول بسیج دانشجویی را به جرم نشر اکاذیب و افترا برای رسیدگی فرا خوانده است!

فارغ از اینکه برابر ماده ۹ دستور العمل اجرای آیین نامه تشکل های دانشگاهیان کمیته انضباطی صلاحیت رسیدگی به تخلفات تشکل ها را  ندارد و رسیدگی در این موضوعات بر عهده هیئت نظارت بر تشکل ها می باشد.»


دانلــود

نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
ناشناس
1395/02/04 - 19:57

عملکرد این مسوول باید مورد تقدیر دانشجویان متدین سراسر کشور قرار بگیرد. هر چند این شخص بزودی عزل شود.
ناشناس
1395/02/05 - 01:01

مرگ بر منافق
ناشناس
1395/02/05 - 12:58

آیا اصرار بر برهنگی و عورت نمایی و اجرا و نشر فحشا در جامعه اسلامی «عقده» نیست؟ چرا این به اصطلاح «روشنفکران» متجدد و پیشرفت مدار، حداقل به همان اندازه اصرار بر درس خواندن در دانشگاه ندارند؟
ناشناس
1395/02/07 - 10:17

اگر مشکل دارد نباید مسئول اجازه میداد ولی باز هم دمش گرم که قبول مسئولیت کرده.
معرفی کسب و کارها
در ستایش بانوی نمونه‌ای که دیدار آخر را به بهشت موکول کرد
تغییر در فرایند پذیرش دانشجومعلمان
جدیدترین خبر از طارمی در المپیاکوس
عربستان در خدمت پروژه های آمریکایی-صهیونیستی است
تعیین تکلیف سهام عدالت در دستورکار مشترک مجلس و دولت
نامگذاری معبری در تهران به نام رهبر شهید در انتظار تأیید دفتر رهبری
واکنش انصارالله یمن به طرح اردن درباره فرودگاه صنعا
محل استقرار تجمع نیروهای متجاوز در مرکز پشتیبانی نیروهای زمینی در عریفجان و رادار پایگاه علی السالم آمریکا در کویت منهدم شدند
بزرگداشت رهبر شهید و دکتر مصباح‌الهدی باقری‌کنی در دانشگاه امام صادق
توانیر: تلاش برای رفع آسیب شبکه برق در استان های جنوبی ادامه دارد
قیمت طلا و سکه در ۲۶ تیر ۱۴۰۵
عقب‌نشینی برابر دشمن، محکوم است/ تعرض به زیرساخت‌ها بی‌پاسخ نمی‌ماند
صالحی: کشورهای منطقه بازی مقصرنمایی را کنار بگذارند
هشدار وزیر کار به امارات از تریبون بریکس: سرزمین خود را در اختیار دشمنان ایران قرار ندهید
قالیباف: ایرانی میراث پرافتخار خود را به آسانی واگذار نمی‌کند
حاج علی اکبری: اخراج آمریکا از منطقه و ازاله رژیم صهیونیستی بخشی از انتقام ملت ایران است
واکنش مجید مجیدی به اظهارات توهین‌آمیز معاون ترامپ
سردار موسوی: شلیک‌های موثر و هدفمند بر سر دشمن تا بازگشت آرامش به جنوب ادامه خواهد داشت
پرونده آزمون ارشد ۱۴۰۵ بسته شد
فعالیت بندر لافت بدون وقفه ادامه دارد / پل‌های آسیب‌دیده امروز ترمیم می‌شوند
ادعای کویت درباره آسیب دیدن تاسیسات آب و برق این کشور در تبادل آتش میان ایران و آمریکا
از اجرای طرح نوین تغذیه تا بازسازی روانی-اجتماعی دانشگاه‌ها در دوران پساجنگ
بازدید رهبر شهید از پژوهشگاه رویان نماد قدردانی از جامعه علمی کشور بود
ضربه تازه دولت ترامپ به دانشجویان بین‌المللی
آغاز یازدهمین دوره طرح ملی گفتمان نخبگان علوم انسانی
برگزاری کنکور ارشد ۱۴۰۵ برای توان‌خواهان و زندانیان
آزمون کارشناسی ارشد سال ۱۴۰۵ در سلامت و آرامش برگزار شد
پرونده آزمون ارشد ۱۴۰۵ بسته شد
داوطلبان آزمون دستیاری فریب فروشندگان سؤال را نخورند
درخشش مرکز بین المللی زبان دانشگاه امیرکبیر در ارزیابی وزارت علوم
چگونه مدارس و دانشگاه‌های ایران به اهداف نظامی تبدیل شدند؟
معاون وزیر علوم از حذف واسطه‌ها در چرخه تغذیه دانشگاه‌ها خبر داد
دعوت از اعضای هیئت‌علمی برای مشارکت در «پویش خردورزی ملی برای ایران برخاسته»
داوطلبان آزمون دستیاری فریب فروشندگان سؤال را نخورند
آغاز فرآیند ثبت‌نام کاروان اربعین هیئت دانشجویی دانشگاه الزهرا (س)
درخشش مرکز بین المللی زبان دانشگاه امیرکبیر در ارزیابی وزارت علوم
پرداخت وام‌های دانشجویی در انتظار رفع مشکلات بانکی
تغییر زمان برگزاری ۳۸ آزمون دانشگاه شریف به دلیل قطع ناگهانی برق
امشب آخرین فرصت دریافت کارت آزمون کارشناسی ارشد ۱۴۰۵
برگزاری آیین بزرگداشت رهبر شهید انقلاب در دانشگاه تهران
ثبت‌نام اسکان موکب‌های دانشجویی از ۲۲ تیرماه آغاز می‌شود
معرفی دانشگاه‌های برتر کشور از منظر شاخص سرانه برگزیدگی در بنیاد ملی نخبگان
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top