تاریخ انتشار: سه شنبه 1395/02/28 - 09:16
کد خبر: 199905

کلاهبرداری پیامکی همچنان قربانی می‌گیرد

سرپرست اداره تشخیص جرائم سایبری پلیس فتا گفت:کلاهبرداران پیامکی همچنان از میان افراد ساده لوح به بهانه برنده شدن در قرعه کشی کلاهبرداری می کنند.

خبرنامه دانشجویان ایران: سرپرست اداره تشخیص جرائم سایبری پلیس فتا گفت:کلاهبرداران پیامکی همچنان از میان افراد ساده لوح به بهانه برنده شدن در قرعه کشی کلاهبرداری می کنند.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران» به نقل از میزان، سرگرد حمید کیانی اظهار داشت: تعدادی از افراد سودجو با ارسال پیامک انبوه به تلفن همراه شهروندان مبنی بر اینکه شما برنده مسابقه شده اید یا با عنوان شرکت در قرعه کشی هموطنان را تشویق به پیگیری برای  دریافت جایزه می کنند و ضمن افزایش حس کنجکاوی و اشتیاق مخاطبان و ایجاد ارتباط و با استفاده از روشهای مختلف فریب دهنده اقدام به کلاهبرداری می کنند. به طور مثال تعداد پیامکهای ارسالی به شهروندان مبنی بر اینکه «شما برنده شده اید» تا هموطنان را تشویق به دنبال کردن موضوع و دریافت جایزه می کند، افزایش یافته است.

وی ادامه داد: در این روش اشخاص با استفاده از حس اعتماد برخی افراد جامعه اقدام به کلاهبرداری از آنان می کنند. در این گونه پیامها فرد کلاهبردار با ارسال پیامکی به شخص قربانی وی را برنده جایزه (ماشین، حج و ...) اعلام کرده و از وی درخواست می کند آدرس و تلفن و مشخصات کامل خود را به شماره ای که اعلام می کند ارسال کند. فرد قربانی با توجه به کم هزینه بودن ، اینکار را انجام می دهند  و بعد از ارسال اطلاعات، پیامی دریافت می کند مبنی بر اینکه اطلاعات ارسالی با اطلاعات فرد برنده شده همسان است. 

به گفته  سرپرست اداره تشخیص جرائم سایبری پلیس فتا  در مرحله بعد کلاهبردار با دادن شماره حساب، درخواست می کند از طریق اینترنت وجه مورد نیاز جهت انجام امور اداری ارسال جایزه را پرداخت کند یا آنها را پای دستگاه خودپرداز کشانده و جابجایی وجه با دست خودشان به حساب فرد کلاهبردار را انجام دهد که بعد از واریز مبلغ متوجه می شوند از جایزه خبری نیست و به دام کلاهبرداران افتاده اند.

کیانی به هموطنان توصیه کرد: به هیچ عنوان اطلاعات مهم حساب بانکی خود را در اختیار دیگران قرار نداده و برای واریز مبلغ به حسابتان صرفا داشتن شماره حساب یا شماره کارت بانکی کافی است و بقیه اطلاعات حساب بانکی از جمله رمز اول یا دوم، کد CCV۲، تاریخ انقضای کارت و حتی مراجعه شما به دستگاه خودپرداز هیچ لزومی ندارد. همچنین باید رمزهای بانکی خود را به صورت دوره ای تغییر دهید  و از اعدادی مثل شماره شناسنامه، سال تولد و سایر اعدادی که قابل حدس زدن باشند استفاده نکنید.

نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
بیانیه حزب اتحاد ملت؛ موشکهای آمریکایی را پیام دیپلماتیک میداند که باید با لبخند پاسخ داد!
‌یمنی‌ها نفتکش‌های عربستان را از باب‌المندب برگرداندند
مسی به حضور در تیم ملی فوتبال آرژانتین ادامه می دهد
ویزای شمشیربازان برای مسابقات قهرمانی جهان صادر شد
بازار فروش سؤالات جعلی آزمون دستیاری
مهلت بخشودگی جریمه قانون مالیات بر ارزش افزوده تا ۳۱ تیر تمدید شد
حملات جدید ایران به مواضع آمریکایی در بحرین و اردن
سخنگوی دولت: لنج‌های تجاری در جاسک مورد حمله دشمن قرار گرفته است
ثبت نام چهارمین آزمون صلاحیت حرفه‌ای روانشناسان و مشاوران آغاز شد
یخچال انسانی برای مقابله با گرمازدگی ساخته شد
فرصت همکاری در حوزه علوم اعصاب و فناوری
دعوت از مادران جهان برای خواندن لالایی برای فرزندان میناب
دیدار «مومنی» با نخست‌وزیر پاکستان در اسلام‌آباد
این فرد مشاور وزیر علوم نیست!
هشدار پلیس فتا نسبت به پیام‌های جعلی درخواست پول
شناگر ایران صاحب مدال طلا شد
فراخوان گردآوری آثار ادبی درباره شهدای مدرسه «شجره طیبه» میناب
صعود چشمگیر جودوکاران جوان و نوجوان ایران در رنکینگ جهانی
پرداخت وام‌ ازدواج و فرزندآوری به کجا رسید؟
کشف ۶۲ قطعه از پیکر شهدای دانش‌آموز میناب
دوران پهلوی و خانه‌هایی که سیاه بود
بازار فروش سؤالات جعلی آزمون دستیاری
ثبت نام چهارمین آزمون صلاحیت حرفه‌ای روانشناسان و مشاوران آغاز شد
۸ نفر از روسای دانشگاه آزاد اسلامی در استان‌ها ابقا شدند
کاهش طول دوره دکتری با تعیین استاد راهنما از ابتدای تحصیل
در دانشکده مدیریت، کارمندی که از قانون دفاع کرد، توبیخ می‌شود!
دستاورد محققان امیرکبیر برای کاهش مصرف انرژی در شبکه‌های ۵G
کارت آزمون دستیاری منتشر شد/فرایند پذیرش داوطلبان
آغاز ثبت‌نام کاروان بزرگ دانشجویی پیاده‌روی اربعین حسینی
تغییر در فرایند پذیرش دانشجو معلمان ۱۴۰۵
پردیس‌های خوابگاهی؛ راهکاری برای ارتقای کیفیت زندگی دانشجویان
مدیرکل دفتر ارزیابی و تشخیص صلاحیت شرکت‌های دانش‌بنیان:
ماندگاری ۸۲ درصدی نخبگان در کشور؛ ۴۲۰ دانش آموخته برتر جذب شدند
دستور وزیر علوم برای بررسی جابجایی یکی از کارکنان دانشگاه علامه
مقاومت برخی مدیران دانشگاه ها در بازگشت به آموزش حضوری
آیین بزرگداشت رهبر شهید انقلاب فردا برگزار می‌شود
جزئیات و نحوه استفاده از مرخصی تابستانی دانشگاهیان اعلام شد
جلسه شورای فرهنگی دانشگاه آزاد با ترکیب جدید اعضای حقیقی برگزار شد
نتایج نهایی آزمون دکتری سال ۱۴۰۵ در دهه اول مرداد اعلام می شود
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top