تاریخ انتشار: یکشنبه 1395/05/03 - 15:11
کد خبر: 205429

محمدرضا گلرومفرد

«دکترین» دولتی!

«دکترین» دولتی!

شاید آن موقعی که رسانه های اصلاح طلب با خوشحالی روی مدرک تقلبی علی کردان مانور می دادند و آنرا تیتر یک می کردند، گمان نمی کردند که روزی در دولت مورد حمایت خودشان برادر رئیس دولت با رانت دولتی، خود را دانشجوی دکترای یکی از مهمترین دانشگاه های کشور بکند.

خبرنامه دانشجویان ایران: محمدرضا گلرومفرد*// حسین فریدون یکی از مردان پر حاشیه دولت یازدهم، اکنون دوباره به واسطه ی ادامه ی تحصیلش در دانشگاه شهید بهشتی حاشیه ساز شد. فریدون که به گفته ی سازمان سنجش در دانشگاه گیلان قبول شده است، با توصیه ی همان سازمان به دانشگاه شهید بهشتی معرفی و گفته شد که از امتیاز ایثارگری برای پذیرش در این دانشگاه استفاده کرده است. اما مشاور رئیس دانشگاه شهید بهشتی در امور ایثارگران گفته است که هیچ مدرکی مبنی بر ایثارگر بودن حسین فریدون به دانشگاه شهید بهشتی ارائه نشده است و اصلا در مقطع دکتری امکان انتقال وجود ندارد.

اما این اولین باری نیست که مدرک یک مسئول دولتی حاشیه ساز می شود. شاید پر سروصدا ترین جنجال در مورد مدرک یک مدیر دولتی، مدرک تقلبی دکترای علی کردان وزیر کشوردولت احمدی نژاد بود که ادعا می کرد، موفق به تحصیلِ آن از دانشگاه آکسفورد شده است. اما چندی بعد با تحقیق و بررسی از آن و با سوال از مسئولین دانشگاه آکسفورد مشخص شد که این مدرک دکترا تقلبیست. امری که حتی آبروی نظام جمهوری اسلامی را خدشه دار کرد، که چطور فردی با مدرک دکترای تقلبی می تواند وزیر کشور شود! امری ناپسند که بیم آن می رفت، رویه ای شود در بین مسئولین تا با جایگاهی که دارند به هر نحوی شده برای خود مدرکی دست و پا کنند.

ماجرای مدرک تقلبی علی کردان پایان ماجرا نبود. حال بعد از گذشت هشت سال از کشف آن اتفاق، شاهد نوعی دیگر از تقلب این بار در پذیرش دانشجو آن هم در یکی از مهم ترین دانشگاه های کشور هستیم. شاید آن موقعی که رسانه های اصلاح طلب با خوشحالی روی مدرک تقلبی علی کردان مانور می دادند و آنرا تیتر یک می کردند، گمان نمی کردند که روزی در دولت مورد حمایت خودشان برادر رئیس دولت با رانت دولتی، خود را دانشجوی دکترای یکی از مهمترین دانشگاه های کشور بکند.

فارغ از مصادره به مطلوب هایی که جریانات سیاسی از این دست اتفاق ها می کنند، چه در مورد مدرک جعلی وزیر کشور دولت نهم و چه در مورد رانت های اداری برادر رئیس دولت یازدهم در پذیرش غیرقانونی در یکی از دانشگاه های کشور، این سوء استفاده ها نشان از نبود نظارت دقیق بر سیستم آموزشی کشور دارد که فردی به راحتی با روابط می تواند دانشجوی دکترا آن هم در یک دانشگاه سطح بالا شود.

دولتی که خود در مورد بورسیه ها مرسیه ها سرود، "بورسیه و ما ادریک ما البورسیه" می گفت و با ادعای کذب 1100 هزار بورسیه ی غیرقانونی، دولت قبل را به رانت های اداری متهم می کرد، با بذل و بخشش بی قاعده ی پذیرش دکترا به برادر رئیس دولت، نشان داد که دولت یازدهم نیز در نظام اداری همی برای مبارزه با فساد ندارد و روابط بر ضوابط همچنان پای برجاست.

* دبیر سیاسی انجمن اسلامی دانشجویان دانشگاه شاهد

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
تورهای مسافرتی آفری
کلاهبرداری اینترنتی خودش را خواننده سرشناس جا زد
دریافت هرگونه هدیه از سوی کارمندان دولت ممنوع
حادثه در ایستگاه راه‌آهن اهواز/ ۴ نفر مصدوم شدند
واکنش وزیر کشور به گزارش ادعایی درباره مرگ نیکا شاکرمی
افت ۳ هزار و ۹۰۲ واحدی شاخص بورس در روز پایانی هفته
بیکاران به زودی از طریق سامانه‌ای شناسایی می‌شوند
طالبان حق‌آبه هیرمند را رهاسازی کرد
اعلام جرم دادستانی علیه برخی فعالان رسانه‌ای درباره پرونده نیکا شاکرمی + جزئیات
دیدار تیم ملی والیبال دانش‌آموزی ایران با رهبر انقلاب +عکس
جزییاتی جدید از پرونده بابک زنجانی
بسته ویژه اینترنت رایگان برای معلمان
واکنش رهبرانقلاب به خیزش دانشجویی در جهان +فیلم
یحیی گل‌محمدی رفت تا فصل بعد؟
رهبر انقلاب: الگوهای جامعه معلمین باید به‌ عنوان قهرمان معرفی شوند +فیلم
۷ جاذبه دیدنی که شما را به سبزوار می‌کشاند
تنها مرکز چاپ نمایشگاهی در تهران
۵ جراح بینی برتر شهر مشهد در سال ۱۴۰۳
دیدار معلمان با رهبر انقلاب +عکس
اتفاقی تلخ برای والیبال ایران
واکنش وزیر ورزش به تغییر نام استقلال
تصویب افزایش حقوق بازنشستگان تأمین اجتماعی
نظرسنجی
بنظر شما باتوجه به حوادث اخیر فلسطین چقدر احتمال فروپاشی رژیم صهیونیستی وجود دارد؟




مشاهده نتایج
go to top