تاریخ انتشار: دوشنبه 1395/05/04 - 15:32
کد خبر: 205528

اختصاصی «خبرنامه دانشجویان ایران»؛

دیدار انجمن علمی مدیریت تکنولوژی دانشگاه آزاد با رئیس سازمان انرژی اتمی +تصاویر

دیدار انجمن علمی مدیریت تکنولوژی دانشگاه آزاد با رئیس سازمان انرژی اتمی +تصاویر

دانشجویان اعضای انجمن علمی مدیریت تکنولوژی دانشگاه آزاد با رئیس سازمان انرژی اتمی دیدار کردند. در این جلسه صمیمانه، دانشجویان نقطه نظرات خود را با علی‌اکبر صالحی، رئیس سازمان انرژی اتمی، در میان گذاشتند و وی نیز در ادامه برای انها سخنرانی کرد.

خبرنامه دانشجویان ایران: دانشجویان اعضای انجمن علمی مدیریت تکنولوژی دانشگاه آزاد با رئیس سازمان انرژی اتمی دیدار کردند.

به گزارش خبرنگار «خبرنامه دانشجویان ایران»؛ در این جلسه صمیمانه، دانشجویان نقطه نظرات خود را با علی‌اکبر صالحی، رئیس سازمان انرژی اتمی، در میان گذاشتند و وی نیز در ادامه برای انها سخنرانی کرد.

در ابتدای جلسه سعید طیبی رئیس مجمع عمومی و دبیر انجمن سوابق تاسیس و فعالیت های شش ساله انجمن علمی مدیریت تکنولوژی دانشگاه آزاد را بیان و به توضیح پروژه های انجام شده با نیروهای مسلح و بخش هایی از صنعت پرداخت.

طیبی به شرح پتانسیل های انجمن علمی مدیریت تکنولوژی دانشگاه آزاد بسنده نکرد و اهمیت رشته مدیریت تکنولوژی را در سه گرایش تحقیق و توسعه، نو آوری وانتقال فناوری، به تفکیک کاربردشان توضیح داد ،وی مهندسی معکوس را به عنوان یکی از روشهای انتقال فناوری نام برد و تاکید کرد که این مهم نیاز همیشگی کشور است.

در ادامه این جلسه، سعید حاجی زاده دانشجوی دکترا و نماینده واحد تهران جنوب دانشگاه آزاد با اشاره به لزوم بازنگری در روش ها و مدل‌های ارتباط صنعت و دانشگاه و تغییر رویکرد و نگرش مدیران صنعت و حتی دانشگاه در ایجاد تعاملات سازنده و مفید، گفت: انتقال دانش دیپلماسی علم و فناوری و دانش مذاکره در تعامل با کشورهای خارجی به صنایع کشور و بهره مندی صنایع از انباشت دانش کمک می‌کند.

در ادامه علی‌اکبر صالحی، رئیس سازمان انرژی اتمی ضمن خوش آمد گویی خطاب به اعضا انجمن علمی مدیریت تکنولوژی دانشگاه آزاد گفت: خوشحالیم که امروز جوانان غیور، خوش فکر، مبتکر و آینده نگر در کشور هستند، با حضور شما به ما بهجت دست می‌دهد و باعث می شود دیکر نگران آینده نباشیم و با یک امید و طمانینه به باقی زندگی ادامه می‌دهیم.

وی پس از شنیدن صحبت‌های علمی دانشجویان ادامه داد آینده کشور دست جوانانی است که هم مومن هستند و هم در بستر اسلام به سمت کمالاتی حرکت می‌کنند که هر انسانی به دنبال آن است.

صالحی با نقل خاطره‌ای از دورانی که معاون علمی دبیر کل سازمان کنفرانس اسلامی بوده است، گفت: در جده خبرنگاری آمد و سوال کرد چگونه می‌توان در کشور های در حال توسعه شاهد پیشرفت بود؟ پاسخش این است که در جهان سوم یاد بگیریم افراد شایسته و لایق را در مناسب خودشان قرار دهیم بقیه کار خودش درست می‌شود. مثلا نیروگاه نطنز را بدهیم دست فردی که خودش آنجا را ساخته در آنجا کار کرده و شایسته آنجاست، اما در جهان سوم، تملق، شارلاتان بازی، دروغ، انواع بد اخلاقی و بازی‌های سیاسی حاکم است و گاها آدم ضعیفی که هیچ چیز نمیداند در جایگاهی کلیدی منصوب می‌شود.

رئیس سازمان انرژی اتمی با مقایسه اوگاندا و سوئیس گفت: اوگاندا کشور حاصلخیز و خوش آب و هواست و جایی است که باید در آن نوآوری و کار آفرینی و تولید شود اما چرا پیشرفت نمی‌کند به دلیل فساد سیاسی، فساد اجتماعی و انواع فسادها به دلیل وجود روسایی که به جز پرکردن جیب خودشان به چیزی فکر نمی‌کنند در عوض کشوری مانند سوئیس کسی نمی‌داند سوئیس را چه کسی اداره می‌کند اما مثل ساعت دارد می‌چرخد چون هر کسی در جایگاه خودش است اصلا شما هیچ مقامی را از سوئیس می‌شناسید؟ می‌دانید وزیر امور خارجه سوئیس چه کسی است؟ صالحی همچنین به طنز و با اشاره به آرامش سوئیس گفتند خود دکتر ظریف هم نمی‌داند! اینطور می‌شود که آن می‌شود سوئیس، این می‌شود اوگاندا.

در ادامه اما دکتر والمحمدی، دانشیار و مدیر گروه جدید مدیریت تکنولوژی واحد تهران جنوب دانشگاه آزاد ضمن تائید گفته‌های دکتر صالحی با مرور ماجرای نپذیرفتن دریافت یارانه چند هزار یورویی توسط مردم سوئیس تاکید کرد: در صورتی که در کشور هر کسی بر سر جای خود قرار بگیرد نود درصد مشکلات حل می‌شوند.

صالحی در ادامه گفت: ما احساسات، عقل، حکمت و ترس را باهم قاتی کرده و نمی‌توانیم حرکت کنیم؛ با مرور سیر تحول‌مان متوجه می‌شویم که بد نیستیم اما در جایی خیلی بهتر از این هم می‌توانیم باشیم.

رئیس سازمان انرژی اتمی همچنین خطاب دبیر انجمن علمی مدیریت تکنولوژی دانشگاه آزاد گفت: دانشگاه آزاد پیشکسوت شود. در کشورهای جهان اول دانشجوی سال سوم را می‌فرستند برود آفریقا و دیگر کشورهای محروم کار کند، این مهم باعث می‌شود هم دانشجو از حال هوای دانشجویی خارج شود و هم دنیاهای دیگر ببیند و بفهمد دنیا فقط کشورهای جهان اول نیستند و به آسیب‌شناسی تفاوت‌ها می‌پردازد.

وی خاطرنشان کرد: برجام، سازمان انرژی هسته‌ای را روی ریل برنامه‌ریزی قرار داد و در فضای پسابرجام تجاری سازی در سازمان معنی پیدا کرده است.

وزیر سابق امور خارجه تاکید کرد: یک کودک راهی جز این ندارد که مسیر طفولیت و کودکی را طی کند؛ نمی‌توان از یک طفل چهار ساله انتظار یک فرد چهل ساله را داشت.

صالحی با تاکید بر شناسایی عناصر بالقوه خودمان و وضعیت دنیای پیرامونمان گفت: ما باید بدانیم کجا هستیم و این که دلمان می خواهد کجا باشیم و جای چه کشورهایی باشیم، یک بحث دیگر است.

رئیس سازمان انرژی اتمی ادامه داد: هر جامعه‌ای یک موجود زنده است که باید بلوغ خودش را طی بکند و سیر تحول دارد و جوامع پیوسته در حال تحولند.

عضو تیم مذاکره‌کننده هسته‌ای خاطرنشان کرد: در حال تدوین کتابی تحت فن مذاکره  و در ارتباط با موضوع دیپلماسی علم و فناوری هستنم که تا پایان سال رونمایی می‌شود.

صالحی همچنین خلاصه‌ای از جزوه‌ای را در همین زمینه را به انجمن علمی مدیریت تکنولوژی دانشگاه آزاد داد.

نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
اعطاء وام تسهیلات اشتغال زایی به سربازان ماهر منقضی خدمت
فرمانده پلیس راه: ترافیک در محورهای مازندران سنگین است
قالیباف: ثمره وحدت چشاندن طعم شکست به دشمن بود
وحدت بین مجلس و دولت، یک ضرورت راهبردی است/ رویای بازگشایی تنگه هرمز دشمن، محقق نخواهد شد
مجلس خبرگان: همه بخش‌های حاکمیت از رهنمودهای رهبری تبعیت محض داشته باشند
سرپرست وزارت دفاع: از ساختن قدرت دفاعی ایران دست نخواهیم کشید
مهلت ثبت‌نام آزمون صلاحیت حرفه‌ای مشاوران کسب و کار سال ۱۴۰۵ تمدید شد
طرح مخفی آمریکا برای لیبی؛ شکستی که در راه است
انتخاب اعضای هیات مدیره استقلال به تعویق افتاد
عرضه دلار در بانک‌ها ۲۵ برابر تقاضا/ بازار با کمبود عرضه مواجه نیست
سازمان بسیج مستضعفین: هم‌افزایی دولت، ملت و نهادها، کلید طلایی گشایش مشکلات کشور است
وزیر کشور: در تاریخ معاصر سندی مثل تفاهم‌ ایران و آمریکا به نفع مردم ما نیست
جدیدترین آمار گیشه ۳ میلیون نفری سینما در روزهای پایانی تابستان
مخبر: ملت استوار ایران، محاصره را به شکست محاصره‌گر بدل می‌کند
واکنش عراقچی به تلاش‌های بیهوده آمریکا برای دستکاری بازار جهانی انرژی
جهش ۱۳۰ هزار واحدی بورس در تعطیلات/ شاخص از ۶.۵ میلیون واحد گذشت
نیکزاد: مسئولیت ما، تقویت همدلی و اعتماد عمومی است
چاپ مقاله علمی پژوهشی؛ راهنمای کامل انتشار مقاله در مجلات معتبر داخلی
مدیریت هزینه‌های ساخت‌وساز با انتخاب هوشمندانه مقاطع فولادی
شاهنامه‌خوانی در خانواده؛ طرحی برای انتقال فرهنگ ایرانی
وال استریت ژورنال: روز دی اقتصادی آمریکا؛ بانک‌های ایران باز، تحریم‌ها بی‌اثر
مهلت ثبت‌نام آزمون صلاحیت حرفه‌ای مشاوران کسب و کار سال ۱۴۰۵ تمدید شد
آغاز انتخاب رشته داوطلبان آزمون کارشناسی ارشد سال ۱۴۰۵ دانشگاه آزاد
آغاز پیش‌ ثبت نام خوابگاه‌های دانشجویی دانشگاه الزهرا (س) از امروز
زمان‌بندی انتخاب واحد نیم‌سال اول دانشگاه آزاد اسلامی اعلام‌ شد
رشته روابط بین المل و دیپلماسی با ۹۰ درصد تغییر به دانشگاه ها ابلاغ شد
۵ شهریور آخرین مهلت اعلام علاقه‌مندی به آزمون‌های عملی کنکور ۱۴۰۵
تقویم آموزشی ۱۴ دانشگاه برتر کشور/ شروع کلاس‌ها از اواخر شهریور
آغاز انتخاب رشته داوطلبان مجاز آزمون کارشناسی‌ارشد ۱۴۰۵ از ۵ شهریور
اعلام نتایج تکمیل ظرفیت دوازدهمین امتحان مشترک دستگاه‌های اجرایی
افتتاح دفتر تبادل علم و فناوری جهان اسلام در دانشگاه صنعتی امیرکبیر
نتایج اولیه آزمون کارشناسی‌ارشد ۱۴۰۵ منتشر شد
دستگیری ۸۴ متخلف و کلاهبردار کنکور سراسری/ شناسایی ۲ نفر پس از تصویربرداری از سؤالات کنکور
آغاز ثبت‌نام پذیرفته‌شدگان دکتری پیام نور از ۷ شهریور
قراردادهای بلندمدت دانشگاه‌ها برای حل مسائل کلان کشور
دفاع وزیر علوم از طرح جدید تغذیه/ دانشجو متوجه هیچ تغییری نمی‌شود
بزرگداشت شهیده سیده بشری خامنه‌ای در دانشگاه صنعتی شریف برگزار شد
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top