تاریخ انتشار: 29 آذر 1389 - 15:32:24
کد خبر: 20616

هشدار اتحادیه‌های دانشجویی به آخر و عاقبت تصویب طرح دانشجوی پولی؛

پارتی مختلط دانشجویان دانشگاه صنعتی امیرکبیر در بیرمنگام +عکس

پارتی مختلط دانشجویان دانشگاه صنعتی امیرکبیر در بیرمنگام +عکس

تاکنون جنبش عدالتخواه دانشجویی، بسیج دانشجویی ۸ دانشگاه تهران بزرگ و جامعه اسلامی دانشجویان دانشگاه تهران با صدور بیانیه هایی اعلام کرده اند که این اقدام مجلس و دولت با موازین انقلاب اسلامی زاویه جدی دارد.

 خبرنامه دانشجویان ایران: مجلس شورای اسلامی هفته ی گذشته در بررسی برنامه پنجم توسعه با پذیرش دانشجوی پولی در دانشگاه های دولتی بدون آزمون موافقت کرد.

به گزارش خبرنگار «خبرنامه دانشجویان ایران»؛ بنابر بندی ماده ۲۴ و تبصره ۱ ذیل آن، دانشگاه های دولتی می‌توانند نسبت به تأسیس شعب در شهر محل استقرار خود یا دیگر شهرها و مناطق آزاد داخل کشور و نیز در خارج کشور به‌صورت خودگردان و با دریافت شهریه از داوطلبان اقدام کنند. پذیرش دانشجو در شعب دانشگاههای مذکور در داخل کشور خارج از آزمون سراسری انجام خواهد شد.

بعد از این اقدام تشکل های دانشجویی، برخی نمایندگان مجلس و اساتید دانشگاه با این اقدام مجلس و دولت به شدت مخالفت کردند، دلیل مخالفت ها از زیر پا گذاشتن عدالت تا مشکلات متعدد فرهنگی مطرح شده است.

تاکنون جنبش عدالتخواه دانشجویی، بسیج دانشجویی ۸ دانشگاه تهران بزرگ و جامعه اسلامی دانشجویان دانشگاه تهران با صدور بیانیه هایی اعلام کرده اند که این اقدام مجلس و دولت با موازین انقلاب اسلامی زاویه جدی دارد.

خبرنگار «خبرنامه دانشجویان ایران» برای هشدار جدی به نمایندگان محترم مجلس و دولت برای لغو این مصوبه- که متاسفانه با موافقت هر دو طرف همراه است- بخش کوچکی از عکس های مهمانی های دانشجویان دوره بیرمنگام دانشگاه امیرکبیر که مربوط به سال های اخیر است منتشر می کند.

دوره بیرمنگام دانشگاه امیرکبیر درواقع نمونه‌ی عینی نتیجه قانون مصوبه فعلی است که از چند سال پیش در حال بود، این افراد با پول کلانی دانشجوی دانشگاه امیرکبیر شده اند و در انگلستان در حال درس خواندن هستند!

عکس های زیر تنها و تنها برای روشن شدن فضای غبارآلود فعلی در مجلس و دولت منتشر می شود، تا همچنان که تشکل های دانشجویی اعلام کرده اند و تا زمان لغو هرچه سریعتر مصوبه دانشجوی پولی این افشاگری ها ادامه خواهد داشت.

نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
دیدار و گفتگوی سرپرست وزارت نفت ایران و وزیر انرژی قطر
نخست‌ وزیر چین: آماده تقویت همکاری با ایران هستیم
عراقچی: روابط ایران و روسیه راهبردی است؛مسائل منطقه راه‌حل نظامی ندارد
العربی الجدید ادعا کرد؛ گشایش احتمالی در مذاکرات ایران و آمریکا
باشگاه تراکتور: شعار هوادارانمان قومیتی و تحریک‌آمیز نبود
مسکو: گسترش همکاری تجاری و اقتصادی با ایران را در اولویت قرار می‌دهیم
روایت وزارت خارجه روسیه از دیدار لاوروف با پزشکیان
سه مدال طلا و ۵ نقره و برنز برای روز نخست بازی‌های پاراآسیایی ۲۰۲۶ ناگویا
پزشکیان: هیچی کشوری نمی‌تواند به زور خواسته‌هایش را بر ما تحمیل کند
رئیس کمیته کنگره ملی چین: از پیشرفت روابط با ایران استقبال می‌کنیم
یحیی سریع: با ۶ موشک بالستیک تجمع مزدوران را هدف قرار دادیم
پاکستان: متعهد به ادامه میانجیگری میان ایران و آمریکا هستیم
والیبال ایران در کنار ۳۲ تیم جام جهانی
لزوم بازآرایی و بازیابی توان دفاعی و تقویت بازدارندگی
یمن: ریاض ناامن است؛ تاسیسات نفتی در تیررس موشک‌های ما هستند
سیدمهدی رحمتی: نمی‌دانم چرا روی فیفادی‌ها اصرار دارند!
دیدار وزیر امور خارجه روسیه با رئیس جمهور
تشویق کنایه‌آمیز خداداد عزیزی زمان ورود بازیکن سابق پرسپولیس به زمین!
یحیی سریع: ۶ عملیات موفق موشکی و پهپادی در عمق عربستان انجام دادیم
اوزجان بیزاتی: می‌توانستیم گل‌های بیشتری بزنیم
معترضان فرانسوی باز هم توسط نخست وزیرشان تهدید شدند
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top