تاریخ انتشار: سه شنبه 1395/05/26 - 12:49
کد خبر: 207315

«تاکسی پیکان»ها با تهران خداحافظی می‌کنند

مدیرعامل سازمان تاکسیرانی شهر تهران با تاکید براینکه از خرداد ماه امسال تا به امروز حدود 3200 دستگاه تاکسی در پایتخت نوسازی شده است، عنوان کرد: 2 هزار دستگاه از این تعداد را پیکان های فرسوده ناوگان تاکسیرانی تشکیل می دادند.

خبرنامه دانشجویان ایران: مدیرعامل سازمان تاکسیرانی شهر تهران بر حذف کامل تاکسی پیکان از چرخه حمل و نقل عمومی پایتخت تا ۲ ماه آینده تأکید کرد.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران»؛ میثم مظفر با بیان اینکه سازمان تاکسیرانی شهر تهران عزم جدی برای نوسازی ناوگان خود در سال جاری دارد، گفت: خوشبختانه در 2 ماه گذشته یک جهش بسیار خوبی را در نوسازی تاکسی‌های فرسوده داشته‌ایم، به طوری که حجم قابل توجهی از ناوگان تاکسیرانی پایتخت نوسازی شده است.به گزارش اقتصاد آنلاین به نقل از نسیم آنلاین،وی با اشاره به اینکه از خردادماه امسال بحث نوسازی تاکسی‌هایی که مدل ساخت آنان از سال 1385 به قبل بوده را به طور جدی در دستور کار قرار دادیم، تصریح کرد: در فاز نخست موفق شدیم در 2 ماه گذشته نسبت به نوسازی 1000 دستگاه تاکسی اقدام کنیم.

مظفر خاطرنشان کرد: همچنین در دوهفته گذشته بیش از 2 هزار دستگاه تاکسی فرسوده را از رده خارج و به جای آن خودروی صفر کیلومتر سمند و پژو 405 تحویل رانندگان شده است.

مدیرعامل سازمان تاکسیرانی شهر تهران با تاکید براینکه از خرداد ماه امسال تا به امروز حدود 3200 دستگاه تاکسی در پایتخت نوسازی شده است، عنوان کرد: 2 هزار دستگاه از این تعداد را پیکان های فرسوده ناوگان تاکسیرانی تشکیل می دادند.

وی گفت: امیدواریم طی چند ماه آینده تمامی تاکسی های پیکان پایتخت را از چرخه حمل ونقل عمومی حذف و تردد این نوع تاکسی در شهرتهران به تاریخ بپیوندد.

مظفر در ادامه تاکید کرد: این الزام برای همه مالکان تاکسی پیکان وجود دارد که طی 2 ماه آینده نسبت به نوسازی تاکسی خود اقدام کرده و خودرو جدید خود را تحویل بگیرند.

وی گفت: رانندگان تاکسی‌های پیکان پایتخت پس از این فرصت زمانی؛ دیگر امکان تردد در شهر تهران را نخواهند داشت و از طریق دوربین‌های سطح شهر اعمال جریمه خواهند شد.
مظفر در پایان با بیان اینکه امید داریم در سال 95 یک رکورد بی نظیر را در نوسازی تاکسی‌های فرسوده شاهد باشیم، افزود: هم اکنون شهر تهران به تنهایی در صدر نوسازی ناوگان تاکسیرانی کشور قرار دارد. 60 درصد خودروهای نوسازی شده در کل کشور متعلفق به نوسازی‌هایی بوده که سازمان تاکسیرانی شهر تهران انجام داده است.

نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
ایران این اقدام دلقک اوکراینی را بی‌پاسخ نمی‌گذارد
این زنجیره باطل را پاره کنید
توقف رانندگی در آلمان بدلیل بسته شدن تنگه هرمز
رمزگشایی از بیکاری فارغ التحصیلان دانشگاهی
بیش از ۶۰ هزار کودک در غزه والدین خود را از دست داده‌اند
حمله پهپادی به مرکز ذخیره‌سازی شناور LNG آمریکا در مصر
پاسخ حتمی است
نتانیاهو با وزیر جنگ آمریکا دیدار کرد
انهدام چهار هسته‌ عملیاتی گروهک‌ تروریستی-تکفیری در جنوب شرق کشور
آمارهای زیست مجازی کودکان
آمریکا تحریم‌های جدیدی علیه ایران اعمال کرد
نکاتی برای انبارکردن صحیح فرش
نگهداری روتین فرش ها بین شستشو
دیزاین خانه با موکت؛ بهترین ترکیب میان زیبایی و کارایی
علت روشن نشدن پکیج ایران رادیاتور چیست؟
پل B۱ کرج با تغییراتی در سازه، ترمیم می‌شود
معرفی نمایندگی ایران رادیاتور کرج
ذخایر خونی کشور در ایام جنگ کاهش نیافت
بیانیه ریاست جمهوری عراق در محکومیت حمله آمریکایی-سعودی به حشد شعبی
شهادت ۴ پاسدار از کاشان در حمله شب گذشته آمریکا به دیالی عراق
جامعه بین‌المللی به اشغالگری اسرائیل پایان دهد
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top