تاریخ انتشار: چهارشنبه 1395/06/03 - 11:38
کد خبر: 207917

روستاآزاد؛

حفظ عزت ملی در حد شعار و وعده باقی ماند

عضو هیأت علمی دانشگاه صنعتی شریف گفت: در حالیکه حتی وعده‌های مسؤولان در حفظ عزت ملی، محقق نشده است، دولت در مواجهه با ناکامی به جای اعتراف صادقانه و متواضعانه از کسانی که به آنها نقد دارند، ایراد می‌‌گیرد.

خبرنامه دانشجویان ایران: رضا روستاآزاد عضو هیأت علمی دانشگاه صنعتی شریف، در رابطه با علل ناکامی دولت‌ یازدهم در مسائل مختلف کشور، گفت: بسیاری ازسیاست‌مداران ما تصویر روشنی از مسائل کشور ندارند و در زمان انتخابات با تبلیغات خود، وعده‌ها و شعارهایی می‌دهند، ولی پس از انتخابات به بحران می‌رسند و متوجه می‌شوند آنچه فکر می‌کردند، نبوده است.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران»؛ وی افزود: در این زمان دو حالت پیش می‌آید، برخی سیاست‌مداران شجاعت دارند و به ناکامی خود اعتراف می‌کنند، ولی معمولاً شجاعت ندارند و راه‌های گریزی را برای ناکامی خود پیدا می‌کنند که یکی از این راه‌ها عیب‌جویی از منتقدان است.

روستاآزاد ادامه داد: دولت یازدهم در بحث رابطه با آمریکا تصور می‌کرد که با برجام تمام مشکلات یک‌روزه حل می‌شود، ولی این‌گونه نشد و حتی مردم هم این ناکامی را لمس می‌کنند و حالا دولت این مسئله را به منتقدان ربط داده و از منتقدان عیب‌جویی می‌کند.

عضو هیأت علمی دانشگاه صنعتی شریف اظهار داشت: البته دولتی‌های قبل نیز زمانی که با ناکامی مواجه می‌شدند، چنین رفتارهایی می‌کردند، یعنی اعتراف صادقانه و متواضعانه از کسانی که به آنها نقد دارند، ایراد می‌‌گیرند و واقعیات را نمی‌پذیرند.

وی اضافه کرد: با برخی از کارشناسان و مدیران وزارت راه صحبت می‌کردم که خودشان اعتراف می‌کنند این دولت کار دولت قبل را تخطئه کرد و خودش نیز برنامه‌ای نداشت که ارائه دهد و راه‌حلی برای حل مشکلات مطرح نکرد.

روستا‌آزاد گفت: این افراد که وعده حفظ عزت ملی را سر دادند، حالا از طریق توافق با شرکت‌های پخت‌و‌پز با سرمایه‌گذاری و آشپزی اتریشی‌ها در کترینگ قطارهای ایرانی سبب خفت مملکت شده و این‌گونه عزت ملی را مخدوش می‌کنند.

منبع: فارس

نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
وقتی «رساندنِ نفت» از خودِ «نفت» گران‌تر می‌شود!
مطالبه‌گری حق دانشجوست، آشوب نه/ اجازه نمی‌دهیم دانشگاه به سکوی آشوب تبدیل شود
حضرت مریم(س) فقط الگوی زنان نیست
احساس تنهایی می‌تواند عمرتان را ۶ سال کوتاه‌تر کند
مقام آمریکایی: به عربستان در حمله به یمن کمک می‌کنیم
برای برافراشته ماندن پرچم ایران می‌جنگیم
پیمان مکه از آغاز تعهدات دفاع مشترک برای حمایت از عربستان خبر داد
برگزیدگان بخش‌های فیلم کوتاه و بین‌الملل جشنواره کودک معرفی شدند
ادعای دوباره ترامپ درباره گفتگو با ایران
ونس: سندی درباره ارتباط ایران با حادثه فلای‌دبی وجود ندارد
هوش مصنوعی مهارت‌های سینما را بازتعریف می‌کند
یک شهید و چند زخمی در حملات پهپادی رژیم صهیونیستی به غزه
قالیباف: قفقاز نباید به محل رقابت ژئوپلیتیکی قدرت‌های خارجی تبدیل شود
صادق: طی دو هفته ضوابط احداث پناهگاه بازنگری می‌شود
سرلشکر رضایی: خطای بعدی دشمنان، غافلگیری‌ بزرگتری برای آنها در پی دارد
هشدار انگلیس درباره اخراج دیپلمات‌های صهیونیست از لندن
آیین گرامیداشت پرچم مقدس ایران در دانشگاه شریف +عکس
رویترز: ذخایر راهبردی نفت آمریکا به پایین‌ترین سطح از سال ۱۹۸۲ رسید
یمن: حریم هوایی سعودی به استثنای مکه و مدینه ناامن است
توجیه جدید ترامپ درباره قیمت بالای بنزین در آمریکا
وزیر آموزش و پرورش فردا به لامرد سفر می‌کند
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top