تاریخ انتشار: دوشنبه 1395/06/08 - 11:06
کد خبر: 208421

از حقوق های نجومی تا دروغ‌های نجومی؛

شاکری: چرا گزارش کارشناس سازمان بازرسی به ۶۴ نهاد رونوشت شد؟

به گفته عضو شورای اسلامی شهر تهران، گزارش ناقص کارشناس سازمان بازرسی به ۶۴ نهاد و سازمان رونوشت شده است.

خبرنامه دانشجویان ایران: مجتبی شاکری با اشاره به اینکه برخی رسانه ها اعلام می‌کنند 2هزار میلیارد تومان زمین به برخی افراد از سوی شهرداری واگذار شده است، گفت: اینها می‌گویند که یک میلیون و 100 مترمربع زمین واگذار شده که اگر این رقم را ضربدر متوسط 2 میلیون کنند حدود 2 هزار و 200 میلیون تومان زمین واگذار شده است.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران»؛ به نقل از فارس، وی با بیان اینکه مجموعه شهرداری‌ها بایدبه تعاونی ها کمک کنند، گفت: حتی به قوه قضائیه هم شهرداری کمک کرده و این هزینه‌های صورت‌گرفته به مجموعه 30 هزار کارمند شهرداری است که به گفته قالیباف از شهرداری تهران خانه گرفته‌اند.

شاکری با اشاره به موضوعات مطرح شده مبنی بر واگذاری املاک شهرداری به افراد ویژه گفت: این گزارش را یک کارشناس سازمان بازرسی تهیه کرده و گزارشی ناقص بوده است و در 64 نسخه آن را به سازمان ها و نهادهای مختلف ارسال کرده‌اند که اصلاً گزارش رسمی سازمان بازرسی نبوده و تأکید می کنم که نظر یک کارشناس بوده است.

عضو شورای اسلامی شهر تهران ادامه داد: این کارها برنامه‌ریزی شده است و بی‌تردید چون در آستانه انتخابات هستیم، این موضوعات مطرح می‌شود.

شاکری به موضوع‌های حقوق‌های نجومی اشاره کرد و گفت: بار موضوع حقوق‌های نجومی بسیار سنگین است و این افراد به خاطر اینکه می‌خواهند این موضوع را از ذهن‌ها پاک کنند، آمده‌اند و یک گزارش ناقص را که رسمی هم نبوده ملاک قرار دادند.

شاکری تأکید کرد: موضوع حقوق‌های نجومی ننگ بزرگی است و باید حتماً باید با موضوع ویژه‌خواری و رانت‌خواری هم مبارزه کرد.

به گفته عضو شورای اسلامی شهر تهران، سازمان بازرسی مسئولیت گزارش واگذاری املاک شهرداری به افراد ویژه را قبول نکرده است و انتشار این اسناد در شبکه‌های مجازی یعنی بازی کردن با آبروی افراد.

وی در بخش دیگر سخنانش تأکید کرد که براساس مصوبه شورای شهر که در دور سوم تصویب شده است، شهردار تهران می‌تواند 50 درصد تخفیف در واگذاری املاک برای تعاونی‌های مسکن داشته باشد.

به گفته شاکری، املاک براساس قیمت کارشناسی شده و قالیباف با اختیاری که شورا به وی داده است می‌تواند تخفیفاتی بدهد تا کارمندان شهرداری صاحب خانه شوند.

نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
شرایط گمرکی واردات و صادرات طی ۳ ماه آینده اعلام شد
تمدید مهلت ثبت‌نام آزمون وکالت ۱۴۰۵ کانون های وکلا تا ۱۱ مهر ماه
سخنگوی ارتش: آمریکا در منطقه مستأصل شده است/ پایگاه‌های آمریکایی دیگر قابل بازسازی نیستند
تأمین مستمر سوخت نیروگاه‌ها شرط اصلی عبور از فصل سرد سال
دانشگاه علم و فرهنگ در شاخص‌های نوآوری سایمگو بین ۱۰ دانشگاه برتر کشور است
مهلت ثبت‌نام در آزمون پذیرش متقاضیان پروانه کارآموزی وکالت تمدید شد
بنزین سوپر وارداتی ۱۱۱ هزار تومان معامله شد
گروسی: در حال حاضر گفتگوهای تمام عیاری میان ایران و آمریکا وجود ندارد
«گردهمایی دختران ایران» نماد حضور پرشور دانشجویان است
هشدار مدودف نسبت به رسیدن خطر وقوع جنگ جهانی به بالاترین سطح
پزشکیان: از ارائه برنامه‌ اصلاح الگوی مصرف برای تنظیم مقررات و قیمت‌گذاری استقبال می‌کنیم
دانشجویان انقلابی اجازه ایجاد فضای رادیکال در دانشگاه علامه را ندادند
کار دانشجویی با مهارت خودت در آویدگرد؛ تدریس آنلاین، کارگاه انجمن علمی و شب بازی
راهنمای انتخاب کالای خواب برای اتاق خواب مدرن
برند ساعت تیسوت
کتاب‌های الکترونیکی علوم غریبه؛ نگاهی به تاریخ، فرهنگ و متون کهن
اشتباهات رایج در خرید فالوور واقعی اینستاگرام
آموزش ترید؛ ۱۰ مهارت ضروری از شناخت بازار تا اجرای اولین معامله
عوامل آشوب‌طلب دانشگاه علامه شناسایی شدند/ ریاست دانشگاه و وزیر علوم در قبال لیدرهای آشوب‌طلب اقدام کنند
رئیس موسسه استنادی و پایش علم و فناوری جهان اسلام منصوب شد
پنج عضو هیئت علمی دانشگاه بجنورد در لیست ۵ درصد برتر دانشمندان جهان
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top