تاریخ انتشار: شنبه 1395/07/10 - 19:08
کد خبر: 211488

بارزانی‌ها به تهران می‌آیند

رئیس و نخست‌‏وزیر منطقه کردستان عراق در چارچوب تلاش برای توسعه روابط میان ایران و عراق، هفته آینده به تهران سفر خواهند کرد.

خبرنامه دانشجویان ایران: رئیس و نخست‌‏وزیر منطقه کردستان عراق در چارچوب تلاش برای توسعه روابط میان ایران و عراق، هفته آینده به تهران سفر خواهند کرد.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران» به نقل از فارس، یک مسئول در وزارت خارجه ایران در گفتگو با پایگاه خبری «الوقت» گفت: مسعود بارزانی رئیس منطقه کردستان عراق و نیچروان بارزانی نخست وزیر آن طی روزهای 12 و 13 اکتبر(21 و 22 مهرماه) در دیداری رسمی وارد تهران خواهند شد.

دو مقام ارشد منطقه کردستان عراق در سفر به ایران با مسؤولان ایرانی درباره روابط دوجانبه و برخی مسایل اقتصادی، سیاسی، امنیتی و مبارزه با تروریسم بحث و تبادل نظر می کنند.

دو طرف همچنین تلاش‌های عراق و ایران برای نابودی تروریسم بویژه گروه تروریستی داعش و نبرد آزادسازی موصل را مورد بحث و بررسی قرار خواهند.

سفر مسؤولان کُرد به تهران، پس از گذشت چند روز از گفتگوهای مسعود بارزانی و حیدرالعبادی نخست وزیر عراق در بغداد به منظور هماهنگی تلاشهای پیشمرگه و نیروهای عراقی برای شروع نبرد آزادسازی موصل، صورت می گیرد.

نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
سومین واحد بخار نیروگاه فردوسی به شبکه برق کشور متصل شد
دشمن از او هراس داشت
چرا تولیدکنندگان در نمایشگاه اسباب‌بازی امسال حضور ندارند؟
رویدادی مهم و سرنوشت ساز برای پویانمایی ایران
تلاش وزارت علوم برای برگزاری حضوری دانشگاه‌ها در مقطع کارشناسی
دلالی خریدهای استقلال زیر ذره‌بین نهادهای نظارتی
هوشمندسازی خدمات دستگاه‌ها به ۵۰ درصد هم نرسید
وضعیت کویت و بحرین، عبرتی برای خودباختگان داخلی است
پاسخ ایران به حملات زیرساختی، تصاعدی و شدید خواهد بود
مدنی‌زاده: به دنبال تقویت روابط تجاری با عراق هستیم
قالیباف: دشمن خودش را با نفت ۳ رقمی تنبیه کرده است
پاسخ کوبنده سپاه به حمله آمریکا در مسیر زائران اباعبدالله الحسین (ع)
مخبر: شعله‌های آتشی که آمریکا روشن کرده، دامن همه جهان را می‌گیرد
امیر اکرمی‌نیا: حملات تلافی‌جویانه وارد مرحله تازه‌ای می‌شود
دیدار دوجانبه پزشکیان و نخست وزیر عراق؛ تأکید بر تحکیم روابط راهبردی
اولویت‌های عجیب دولت در روزهای سخت جنگ؛ رئیس‌جمهور به جای مدیریت بحران، به فکر رفع فیلتر سایت فردوسی‌پور!
کلید اولیه آزمون کارشناسی ارشد ۱۴۰۵ منتشر شد
۵۳ شهید در پی حملات آمریکا به ایران
احتمال محرومیت بیرانوند پابرجاست
ولایتی: جمهوری اسلامی ایران در مرحله جدیدی از بازدارندگی قرار دارد
قالیباف: اگر امنیت ما تامین نباشد هیچ زیرساختی ایمن نخواهد بود
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top