تاریخ انتشار: شنبه 1395/08/08 - 18:28
کد خبر: 214441

نماینده ولی‌فقیه در استان یزد:

شبکه‌های اجتماعی چالش جدی خانواده‌ها

آیت‌الله ناصری با بیان اینکه خانواده‌ها باید نظارت بیشتر و جدی‌تری در استفاده از شبکه‌های مجازی از سوی فرزندان خود داشته باشند عنوان کرد: بهترین سنین تربیتی و پرورشی در دوران کودکی و نوجوانی است که شاکله انسان در این سن شکل می‌گیرد از این‌رو باید با برنامه و هدفمند نسبت به آن اقدام کرد.

خبرنامه دانشجویان ایران: نماینده ولی‌فقیه در استان و امام جمعه شهر یزد با اشاره به رشد روز افزون استفاده از شبکه‌های اجتماعی گفت: استفاده از شبکه‌های اجتماعی چالش جدی خانواده‌ها است.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران» به نقل از فارس، آیت‌الله محمدرضا ناصری عصر امروز در دیدار با معاون وزارت آموزش و پرورش و رئیس سازمان مدارس غیردولتی در استان یزد اظهار داشت: استفاده نادرست از فضای مجازی آسیب‌های اجتماعی زیادی از جمله طلاق، تهدید بنیان خانواده ها و... را به همراه دارد و امروز شبکه‌های اجتماعی به یک چالش جدی برای خانواده‌ها تبدیل شده است.

وی با اشاره به تحرکات ضدفرهنگی دشمنان برای مبارزه با اسلام و انقلاب و تلاش گسترده آن‌ها در ایجاد سستی برای فروپاشی خانواده ادامه داد: استفاده نادرست از وسیله‌های ارتباطی به ویژه شبکه‌های اجتماعی و اینترنت و موبایل منجر به بی‌خبری و غفلت زوجین و نیز فرزندان شده است.

نماینده ولی‌فقیه در استان و امام جمعه شهر یزد با تاکید بر نقش حساس آموزش و پرورش در تربیت دینی و علمی کودکان، نوجوانان و جوانان بیان داشت: دشمنان پس از ناکامی از جنگ فیزیکی در میادین نبرد و نامیدی از این روش، ضربات حملاتی خود را با روش‌های دیگر به دین اسلام و انقلاب اسلامی ایران از جوانان و نوجوانان از سر گرفته و هر روز به شیوه‌ای نوین در این زمینه اقدام می‌کنند.

وی با تاکید بر ضرورت آگاه‌سازی در خصوص آسیب‌های ناشی از استفاده نامناسب از فضای مجازی و شبکه‌های اجتماعی اظهار داشت: فعالیت‌ها باید بر مراکز آموزشی و بر قشری باشد که توجه ویژه دشمن به آن جلب شده و با آگاه‌سازی از تهدیدات فرهنگی دشمن جامعه را از آسیب‌ها حفظ کنیم.

وی با بیان اینکه بسیاری از طلاق‌ها و فروپاشی خانواده‌ها در نتیجه استفاده از شبکه‌های اجتماعی است ادامه داد: محتواهایی که در این شبکه‌ها وجود دارند مناسب باری جامعه ایرانی و براساس آموزه‌های اسلامی نیست و باید اقدام خاصی را در این زمینه انجام داد.

نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
وقتی نوجوان‌ها به‌جای خانواده با هوش مصنوعی درد دل می‌کنند
فیلم | میدان انقلاب تهران شب اول ماه محرم
کدام جوندگان برای آپارتمان‌ مناسب‌ ترند؟
واگذاری پذیرش دانشجو به دانشگاه‌ها/ ضرورت ساماندهی معیشت اساتید
تمدید مهلت دفاع از پایان‌نامه دستیاران پزشکی تا پایان آذر ۱۴۰۵
کاریکاتور کمال شرف با موضوع حمایت ایران از لبنان
خوش رقصی جدید اینفانتینو برای ترامپ
عاشورا؛ قله بی‌نظیر حسین‌بن‌علی(ع) و پرچم هدایت امت
هیچ کشوری بدون تولید علم به استقلال نمی‌رسد
دولت با بهره‌گیری بیشتر از ظرفیت دانشگاه‌ها، زمینه ارتقای کارآمدی را فراهم کند
تشکیل کارگروه ویژه دانشگاهیان برای تشییع باشکوه رهبر شهید
آماده‌باش شبکه ارتباطی برای تشییع رهبر شهید/تقویت شبکه‌ها و مراکز داده
آزمون زبان MSRT جمعه برگزار می‌شود
رقابت بیش از نیم‌میلیون داوطلب در اولین آزمون ملی ۱۴۰۵
زمان واریز حقوق بازنشستگان تأمین اجتماعی مشخص شد
زمان آزمون مرحله غیرمتمرکز المپیاد علمی دانشجویی ۱۴۰۵ تغییر کرد
وقتی ایران ترمز رشد اقتصادی اروپا را می‌کشد
فیلم | مجید شاکری: معنا ندارد راجع به الزامات حقوقی تنگه در مذاکره با آمریکا بحث کنید
نه جنگ هدف است، نه مذاکره مقصد
قلعه‌نویی: ایران، مظلوم‌ترین تیم تاریخ جام‌جهانی است
نظارت رهبری یا سپر کردن نام رهبری؟!
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top