تاریخ انتشار: دوشنبه 1395/08/10 - 09:37
کد خبر: 214630

دبیر انجمن اسلامی دانشجویان دانشگاه خوارزمی:

تا رئیس جمهور موضوع فساد ۸۰۰۰ میلیاردی را روشن نکرده، نمایندگان به وزیر پیشنهادی آموزش و پرورش رای ندهند

تا رئیس جمهور موضوع فساد ۸۰۰۰ میلیاردی را روشن نکرده، نمایندگان به وزیر پیشنهادی آموزش و پرورش رای ندهند

رئیس جمهور قبل از تعیین تکلیف وزیر جدید آموزش و پرورش باید موضوع فساد ۸۰۰۰ میلیاردی در صندوق ذخیره فرهنگیان را برای افکار عمومی شفاف کند. معرفی یک فرد حامی جریان فتنه به عنوان وزیر پیشنهادی آموزش و پرورش بیانگر آن است که رییس دولت قصدی برای رفع مشکلات اصلی این وزارتخانه را ندارد.

خبرنامه دانشجویان ایران: دبیر انجمن اسلامی دانشجویان دانشگاه خوارزمی گفت: معرفی یک فرد حامی جریان فتنه به عنوان وزیر پیشنهادی آموزش و پرورش بیانگر آن است که رییس دولت قصدی برای رفع مشکلات اصلی این وزارتخانه را ندارد و تغییر وزیر برای شدت بخشیدن به سیاسی کاری هاست.

مهدی کیانی دبیر انجمن اسلامی دانشجویان دانشگاه خوارزمی در گفتگویی با «خبرنامه دانشجویان ایران» با اشاره معرفی فخرالدین احمدی دانش آشتیانی به عنوان وزیر پیشنهادی آموزش و پرورش گفت: رییس جمهور قبل از تعیین تکلیف وزیر جدید آموزش و پرورش باید موضوع فساد ۸۰۰۰ میلیاردی در صندوق ذخیره فرهنگیان را برای افکار عمومی شفاف کند.

وی افزود:  اگر رییس جمهور موضوع فساد ۸۰۰۰ میلیاردی را روشن نکند نمایندگان به وزیر پیشنهادی آموزش و پرورش رای ندهند.

این فعال دانشجویی با بیان این مطلب که "رییس جمهور به جای معرفی یک فرد همراه با فتنه که بر زخم فساد ۸۰۰۰ میلیاردی نمک خواهد پاشید فردی فرهنگی و معتمد را معرفی کند که بتواند اعتماد فرهنگیان را جلب کند"، ادامه داد: معرفی یک فرد حامی جریان فتنه به عنوان وزیر پیشنهادی آموزش و پرورش بیانگر آن است که رییس دولت قصدی برای رفع مشکلات اصلی این وزارتخانه را ندارد و تغییر وزیر برای شدت بخشیدن به سیاسی کاری هاست.

وی تصریح کرد: سئوال از شخص رییس جمهور در صورت عدم شفاف سازی فساد ۸۰۰۰ میلیاردی و پافشاری بر سیاسی کاری در وزارت آموزش و پرورش حتمی خواهد بود. و پیشنهاد مجموعه دانشگاهی به وزارت آموزش وپرورش جهت تقویت بنیان های وآیندگان این کشور و مرزو بوم این است که شورای مشورتی سیاسی به درخواست سرمایة لازم جهت تقویت آموزش و پرورش در نقاط دور افتاده دولت مبادرت نماید و بنا نزدیکی 13آبان ماه یک توصیه ای از امام راحل خدمتتان عرض مینمایم امام خمینی(ره) که در جلد پنجم از کتاب صحیفه نور بارها و بارها اشاره داشته اند یاد دانش آموزان را گرامی داشته‌اند و در صفحه 179 از این کتاب خطاب به دانش‌آموزان متذکر شده‌اند: «شما جوانهای محصل، سایر جوانها امید من هستید، نوید من هستید، امید من به شما توده جوان است، به شما توده محصل است.»

کیانی در پایان نیز گفت: امروزه متاسفانه شاهد انیم که هیچ بهایی به این وزارت خانه مهم نه تنها دولت ما بلکه مجلس شورای اسلامی ندارد معلمان ما هنوز بعد از چهار دهه از انقلاب اسلامی با مشکلات معیشتی مواجه هستند کودکان ودانش آموزان را در فضای شبکه های مجازی غرق کرده اند دانش آموزی که هیچ تحرک بدنی نداشته باشد او شیر بچه برای مبازه با آمریکای جهان خوار تربیت نخواهد شد متاسفانه باید به گوش شما عزیزان برسانم استکبار روی کودکان ومدارس شما سرمایه گزاری کرده است اختلاط را در محیط های مهد کودک به وجود آورده است وآن هارا به بهانه اینکه کودک باید شادی کند به استخر مختلط میبرند.

نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
سازماندهی اطلاعات نزدیک به ۴۰ هزار پایان‌نامه ایرانیان خارج از کشور در ایرانداک
دریادار سیاری: دشمن مجبور است با ناکامی و آبروریزی منطقه را ترک کند
هشدار قرارگاه خاتم‌ به آمریکا و کشورهای منطقه: خطا کنید هدف حملات دردناک قرار می‌گیرید
پزشکیان به نیویورک می‌رود
ماموریت «تدوین راهبردهای ملی مهاجرت» به دانشگاه علامه طباطبائی واگذار شد
«آیین‌نامه جدید مقطع دکتری عمومی پزشکی» ابلاغ شد
حرکت جهاد دانشگاهی در مسیر تقویت پیوند دانشگاه، دانشجو و جامعه
آغاز زمان حذف و اضافه دانشگاه آزاد از شنبه
پزشکیان: جلسات افزایش مبلغ کالابرگ در حال برگزاری است/انتقاد از دولت در حرف، آسان است
صنعا: بیش از ۳۱۸ کشتی از باب‌المندب عبور کردند
هشدار صنعا درباره تعطیلی فرودگاه‌های عربستان
نفتکش‌ها از محله شهران خارج می‌شوند/ پل اختصاصی انبار نفت شهران در مسیر بهره برداری
جزئیات خرید ارز واردات با اوراق گام/ الزام پرداخت نقدی برداشته شد
حضور دانشگاه‌های ایران در ۳۳ رشته از ۵۷ رشته رتبه‌بندی شانگهای ۲۰۲۶
امکان ثبت نام مجدد در آزمون دکتری وزارت بهداشت
دعوت وزیر بهداشت از مجریان برای کمک به سلامت مردم
پزشکیان: به‌هیچ‌وجه به دشمن حسن ظن نداریم/پیمان ببندیم، مردانه بر آن خواهیم ایستاد
راهنمای جامع خرید اینورتر LS؛ معرفی پرفروش‌ترین سری‌های درایو صنعتی ال اس
استاندارد سازی اقلام سازمانی با تمرکز بر هدایای تبلیغاتی الکترونیکی
دانلود کتاب نماد شناسی هری بی جوزف pdf
کیت فوتبال قسطی؛ انتخاب اجباری هواداران فوتبال
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top