تاریخ انتشار: جمعه 1395/09/05 - 05:19
کد خبر: 217259

رتبه جهانی دانشگاه امیرکبیر در رشته مهندسی پزشکی

دانشگاه امیرکبیر با راه اندازی اولین دانشکده مهندسی پزشکی در حال حاضر از لحاظ تعداد عضو هیات علمی این رشته، در رتبه چهارم جهانی قرار دارد.

خبرنامه دانشجویان ایران: دانشگاه امیرکبیر با راه اندازی اولین دانشکده مهندسی پزشکی در حال حاضر از لحاظ تعداد عضو هیات علمی این رشته، در رتبه چهارم جهانی قرار دارد.

به گزارش خبرنامه دانشجویان ایران به نقل از ایسنا، دکتر فرزاد توحیدخواه دبیر علمی در بیست و سومین کنفرانس ملی و اولین کنفرانس بین المللی مهندسی زیست پزشکی، رشته مهندسی پزشکی را رشته‌ای جوان در کشور توصیف کرد و گفت: برای توسعه این رشته در برخی کشورها دانشکده‌های مستقلی ایجاد شده است و در دانشکده امیرکبیر نیز در این زمینه اقدام شد.

وی به بررسی روند تحول این رشته در دنیا اشاره کرد و ادامه داد: برای این منظور اقدام به بررسی 17 دانشگاه‌ آمریکایی، 19 دانشگاه اروپایی و 14 دانشگاه آسیایی و اقیانوسه بر اساس 4 مدل کردیم.

وی این 4 مدل را شامل «دانشگاه‌های دارای ساختار مستقل مهندسی پزشکی»، «مستقل فاقد هیات علمی مستقل»، «فاقد هیات علمی مستقل و ارائه رشته مرتبط دارای مراکز پژوهشی» و «فاقد هیات علمی و فاقد رشته مرتبط و دارای مراکز پژوهشی» ذکر کرد.

توحیدخواه با اشاره به نتایج این بررسی‌ها خاطر نشان کرد: نتایج این بررسی‌ها نشان داد که بسیاری از دانشگاه‌های آمریکا و کانادا در حوزه مهندسی پزشکی دارای ساختار مستقل هستند.

دبیر علمی اولین کنفرانس مهندسی زیست پزشکی، دانشگاه جان هاپکینز را اولین دانشگاه مهندسی پزشکی ایجاد شده در دنیا معرفی کرد و یادآور شد: از لحاظ تعداد اعضای هیات علمی این رشته رتبه اول از آن دانشگاه جان هاپکینز با 61 عضو هیات علمی است و دانشگاه «نانگ یانگ» با 54 عضو هیات علمی، دانشگاه مبلورن و دانشگاه امیرکبیر را به ترتیب در رتبه‌های دوم تا چهارم قرار دارند.

توحیدخواه تعداد اعضای هیات علمی دانشکده مهندسی پزشکی دانشگاه صنعتی امیرکبیر را 40 نفر عنوان کرد و ادامه داد: این دانشکده در حوزه پژوهشی جز دانشگاه‌های دسته اول دنیا قرار دارد.

این عضو هیات علمی دانشکده مهندسی پزشکی دانشگاه امیرکبیر به بیان وضعیت رشته‌های این حوزه پرداخت و گفت: در حال حاضر رشته‌های بیومکانیک، بیومتریال و مهندسی بافت با همین عناوین در دانشگاه‌های دنیا عرضه می‌شود ولی رشته بیو الکترونیک در گرایش‌هایی چون پردازش سیگنال‌های بیولوژیکی و پردازش تصاویر پزشکی تمرکز دارد.

وی با بیان اینکه از سال 90 رشته مهندسی پزشکی تصویب و اقدام به پذیرش دانشجو در این رشته شد، اظهار کرد: این رشته هرچند که سابقه طولانی در کشور ندارد ولی در سال‌های اخیر مفاهیم جدیدی در حوزه سلامت ایجاد کرده است از این رو توسعه این رشته نیازمند نگاه جدید در این حوزه است.

توحیدخواه با تاکید بر ایجاد هویت مستقل برای رشته مهندسی پزشکی در کشور، خاطر نشان کرد: این امر به معنای بازدارندگی برای همکاری با سایر اساتید نیست بلکه توسعه این رشته نیازمند همکاری سایر حوزه‌های پزشکی و مهندسی است.

نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
تورهای مسافرتی آفری
کدام سرورهای HPE برای سازمان شما مناسب هستند؟
صعود تاریخی افغانستان به جام جهانی فوتسال
کلاس‌های دانشگاه‌ها امروز به مدت ۲ ساعت تعطیل شد
اولین تصاویر از لحظه شلیک جدیدترین پهپاد انتحاری سپاه +فیلم
زمان ثبت‌نام کلاس اولی‌ها اعلام شد
جزئیاتی از برگزاری انتخابات ۲۱ اردیبهشت ۱۴۰۳
بازداشت قطاری دانشجویان معترض آمریکایی +فیلم
بازارگردانی در اختیار بورس و فرابورس قرار گرفت
لحظه حمله پلیس به تحصن‌کنندگان در دانشگاه واشنگتن +فیلم
دانشجویان یونانی هم به‌ پا خاستند +فیلم
تجمع دانشگاهیان سراسر کشور در حمایت از خیزش دانشجویان در آمریکا
بشاگرد چگونه بشاگرد شد؟ +فیلم
هشدار هواشناسی درباره سامانه بارشی جدید
کلاس‌های پیام نور امروز به مدت ۲ ساعت تعطیل شد
رقابت ۱۲ هزار داوطلب در پنجاه و یکمین دوره آزمون دستیاری پزشکی
شروط معافیت از مالیات بر عایدی سرمایه در انتقال املاک تعیین شد
امکان تحصیل دختران متأهل در مدارس روزانه
ورود یک واکسن خوراکی به برنامه واکسیناسیون کودکان
روایت جالب وزیر راه پاکستان از استقبال مردم از رئیسی
بارش‌ ها ادامه دارد/ کاهش نسبی دما در روزهای پایانی هفته
آرامش بازار نفت و افول قیمت طلا تا چه زمانی ادامه دارد؟
نظرسنجی
بنظر شما باتوجه به حوادث اخیر فلسطین چقدر احتمال فروپاشی رژیم صهیونیستی وجود دارد؟




مشاهده نتایج
go to top