تاریخ انتشار: دوشنبه 1395/09/08 - 10:22
کد خبر: 217639

تداوم پیشروی نیروهای عراقی

نیروهای عراقی در حالی به عملیات آزاد سازی نینوا ادامه می دهند که بر اساس گزارش منابع عراقی، تکفیری ها برای جابجایی میان شرق و غرب شهر موصل به قایق روی آورده اند.

خبرنامه دانشجویان ایران: نیروهای عراقی در حالی به عملیات آزاد سازی نینوا ادامه می دهند که بر اساس گزارش منابع عراقی، تکفیری ها برای جابجایی میان شرق و غرب شهر موصل به قایق روی آورده اند.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران» به نقل از النهرین، منابع عراقی اعلام کردند: عملیات نینوا ما داریم می آییم با قدرت ادامه دارد و نیروها به پیشروی های خود ضد داعش ادامه می دهند.

این منابع بیان کردند: در محور جنوب غربی نیروهای پلیس عراق به بازرسی و پاکسازی ساختمان ها و راهها از بمب های کار گذاشته شده از سوی تکفیری ها ادامه دادند.

در محور شرقی نیروهای لشگر نهم و تیم سوم لشگر یکم ارتش عراق به پیشروی به داخل کوی الانتصار، جدیده، المفتی، السلام، یونس السعباوی، فلسطین، الانساب ادامه دادند و در حال پاکسازی ساختمانها و راهها هستند.

در محور الزاب نیروهای لشگر یکم و فرماندهی عملیات نینوا اقدام به پاکسازی مناطق آزادشده از بمبهای کارگذاشته شده کردند و استحکاماتی در جاده الکویر-موصل ایجاد کردند.

منابع عراقی افزودند: نیروهای مبارزه با تروریسم در محور شرقی به پاکسازی مناطق البکر، الزهور، الاخاء۲، القاهره و النهضه ادامه دادند. در محور شمالی نیروهای لشگر ۱۶ پیاده به بازرسی مناطق آزاد شده ادامه دادند.

در محور غربی نیروهای حشدالشعبی موفق به آزاد سازی روستای المویلحات، تل فارس شمالی در غرب موصل شدند. این نیروها به پاکسازی مناطق آزاد شده و تامین امنیت راهها هم ادامه ادامه دادند.

منابع عراقی از هلاکت ۳۷ تروریست داعش در حملات هوایی و درگیری ها در غرب و شمال موصل خبر دادند و افزودند: در حملات هوایی ۳۲ داعشی در تل الزلط در جبهه غربی به هلاکت رسیدند و در عملیات نیروهای لشگر ۱۶ در شمال شهر موصل نیز ۵ داعشی به هلاکت رسیدند.

در همین حال یک منبع محلی گزارش داد: سرکرده های داعش خانواده های خود را به منطقه البعاج در ۴۰ کیلومتری مرز با سوریه منتقل کرده اند و موصل از خانواده سرکرده های داعش تخلیه شده است.

منابع امنیتی عراقی اعلام کردند: داعشی ها با استفاده از قایق بین غرب و شرق موصل حرکت می کنند و این پس از هدف قرار گرفتن ۴ پل از مجموع ۵ پل اصلی شهر است.

عبدالرزاق المحمداوی فرمانده نیروهای واکنش سریع وابسته به وزارت کشور عراق گفت: داعش هم اکنون از ۱۳ قایق برای انتقال سلاح و مهمات و مواد منفجره به تروریستهای خود که در شرق موصل با نیروهای عراقی می جنگند استفاده می کند.

وی افزود: عملیات انتقال مهمات و مواد منفجره در زمانی که کرانه های رود دجله شلوغ است صورت می گیرد تا هدف حملات هوایی قرار نگیرد. روی آوردن داعش به این شگردهای کثیف قابل پیش بینی بود اما مدت زمان زیادی نمی تواند دوام داشته باشد.

نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
خبر بد عربستان برای رونالدو
مسؤولان هم کنار ما باشند
بیانات رهبر شهید انقلاب درباره شهادت خودشان‌
جنگ ستاره‌ها در نیمه‌نهایی؛ مسی برابر کین برای رویای قهرمانی
نقش «خون در برابر خون» و «ترامپ را می‌کشیم» بر ۲ دیوارنگاره پایتخت
پاسخ تجاوز ارتش تروریستی آمریکا به ایرانشهر را خواهیم داد
جدول خاموشی برق پایتخت تکذیب شد
موج‌های پیاپی عملیات نصر و صاعقه
نخستین ماهواره راداری در آستانه رونمایی
مجلس طرح مدیریت تنگه هرمز را تصویب خواهد کرد
نفت ایران طبق سازوکارهای پیشین فروخته می‌شود
تهران و سگ‌های بلاصاحب، از گلایه شهروندان تا اقدامات شهرداری
شهادت ۷ نفر از کارکنان نیروی زمینی ارتش در بمپور
سنتکام از پایان تجاوز خود به ایران خبر داد
تیم ملی تکواندو بانوان ایران به مدال برنز رسید
اگر تنگه هرمز و باب‌المندب همزمان بسته شوند، چه می‌شود؟
خونخواهی رهبر شهید، مسیر عبور از تنگناهاست
با تفاهم می‌خواستید جنوب لبنان را نجات دهید، جنوب ایران شبیه جنوب لبنان شد
پایان تفاهم، پایان یک توهم بود
امتحانات نهایی در استان‌های جنوبی همزمان با حملات و ناامنی، عادلانه نیست
استمرار تفکر برجامی در جنگ وجودی و خسارت‌های جبران‌ناپذیری به بار می‌آورد
چگونه مدارس و دانشگاه‌های ایران به اهداف نظامی تبدیل شدند؟
معاون وزیر علوم از حذف واسطه‌ها در چرخه تغذیه دانشگاه‌ها خبر داد
دعوت از اعضای هیئت‌علمی برای مشارکت در «پویش خردورزی ملی برای ایران برخاسته»
داوطلبان آزمون دستیاری فریب فروشندگان سؤال را نخورند
آغاز فرآیند ثبت‌نام کاروان اربعین هیئت دانشجویی دانشگاه الزهرا (س)
درخشش مرکز بین المللی زبان دانشگاه امیرکبیر در ارزیابی وزارت علوم
پرداخت وام‌های دانشجویی در انتظار رفع مشکلات بانکی
تغییر زمان برگزاری ۳۸ آزمون دانشگاه شریف به دلیل قطع ناگهانی برق
امشب آخرین فرصت دریافت کارت آزمون کارشناسی ارشد ۱۴۰۵
برگزاری آیین بزرگداشت رهبر شهید انقلاب در دانشگاه تهران
ثبت‌نام اسکان موکب‌های دانشجویی از ۲۲ تیرماه آغاز می‌شود
معرفی دانشگاه‌های برتر کشور از منظر شاخص سرانه برگزیدگی در بنیاد ملی نخبگان
تمدید مهلت دفاع از پایان‌نامه دانشجویان کارشناسی‌ارشد دانشگاه شریف
دانشگاه را آزاد کنید؛ دانشگاه محل آزاداندیشی است
بیش از ۴۲۰ هزار داوطلب آزمون کارشناسی ارشد ۱۴۰۵ کارت گرفتند
ثبت‌نام اسکان موکب‌های دانشجویی از ۲۲ تیرماه آغاز می‌شود
جزئیات طرح جدید تغذیه دانشجویی/ تهیه غذا از پلتفرم‌های آنلاین
نحوه بررسی مدارک داوطلبان سهمیه‌ای آزمون دستیاری
شهادت رهبر انقلاب نقطه آغاز خلق یکی از پرافتخارترین صفحات تاریخ انقلاب و جهان بود
منادی رئیس کمیسیون آموزش و پرورش باقی ماند
اجرای طرح «دانشگاه عاری از دخانیات» مؤثر بوده است/تشکیل شبکه کاهش آسیب و پیشگیری دردانشگاه
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top