تاریخ انتشار: جمعه 1395/10/03 - 00:39
کد خبر: 220413

با سیاسی کردن ترافیک، به جامعه خیانت نکنیم

معاون حمل و نقل و ترافیک شهرداری تهران با انتقاد از فشارهای سیاسی و رسانه ای به بهانه موضوع ترافیک گفت: ترافیک در تهران مسئله ای با قدمت بیش از نیم قرن است. مسئله ای که کم و بیش تمام کلانشهر های دنیا با آن روبرو بوده و هستند که یا به راه حلی برای آن رسیده اند و آن را مدیریت می کنند و یا به عنوان دردی مزمن با آن دست و پنجه نرم می کنند.

خبرنامه دانشجویان ایران: معاون حمل و نقل و ترافیک شهرداری تهران با انتقاد از فشارهای سیاسی و رسانه ای به بهانه موضوع ترافیک گفت: ترافیک در تهران مسئله ای با قدمت بیش از نیم قرن است. مسئله ای که کم و بیش تمام کلانشهر های دنیا با آن روبرو بوده و هستند که یا به راه حلی برای آن رسیده اند و آن را مدیریت می کنند و یا به عنوان دردی مزمن با آن دست و پنجه نرم می کنند.

به گزارش خبرنامه دانشجویان ایران به نقل از ایسنا، مازیار حسینی گفت:ترافیک در تمام دنیا یک مهندسی تخصصی است با صورت مسئله و راه حل های تخصصی مشخص. وقتی علت ترافیک روشن باشد راه حل آن نیز مشخص است .در حوزه اجتماعی و جایی که سود و زیان مردم وجود دارد رفتار غیر علمی و سیاسی نتیجه اش تلخ کامی مردم خواهد شد.

معاون حمل و نقل و ترافیک شهرداری تهران اضافه کرد: هر مسئله تخصصی که از بعد علمی خود خارج شده و با هشتک ها و برچسب های اقوا کننده، افکار عمومی را در جهت اهداف سیاسی جریان های مختلف به بازی بگیرد در نهایت شهر و جامعه را وارد یک بازی باخت - باخت خواهد کرد.

وی گفت: همه آنان که با موضوع تهران و ترافیک آن آشنایی دارند می دانند این شهر از خودرو اشباع شده است، سالهاست که قانون ها، دستور العمل ها و آیین نامه های مربوط به اسقاط خودروها در مقابل ورود خودروهای داخلی و خارجی به معابر شهر اجرا نمی شود اما هر روز بر شمار خودروها و موتورسیکلت های شهر تهران اضافه می شود و معابر پایتخت هم بیش از این توان رقابت با تیراژ تولید خودروهای داخلی و خارجی را ندارد.

حسینی گفت: حمل و نقل عمومی پایتخت در تمام این سالها بار بی توجهی دولت ها را بر دوش کشیده و با محروم شدن از سهم مردم تهران از بودجه کشوری ، تنها از جیب شهروندان تهرانی تغذیه شده است. اگر خطوط متروی تهران ، خطوط BRT ، توسعه و تکمیل شبکه بزرگراهی و همه آنچه در این سالها در مسیر توسعه حمل و نقل عمومی شهر تهران اتفاق افتاده قرار بود دچار همین بازی های سیاسی شود معلوم نبود الان تهران در چه وضعیتی قرار داشت.

وی تاکید کرد:بازی های سیاسی باید در میدان های سیاسی دنبال شود که اگر جز این باشد و این بازی ها راه به میدان زندگی روزمره مردم پیدا کنند خیانتی نا بخشودنی مرتکب شده ایم و آیندگان در مورد امروز ما قضاوتی تلخ خواهند داشت.

بر اساس گزارش روابط عمومی معاونت حمل و نقل و ترافیک شهرداری تهران، حسینی اضافه کرد: در روز هایی که همه جا پر شده از توصیف های کاریکاتور گونه از ترافیک پایتخت فقط کافی است که هرکس با شروع از خود بپرسد برای کاهش ترافیک تهران چه کرده است؟ سری به ایستگاه های متروی تهران بزند، مترو و اتوبوس سوار بشود و یا در مرکز کنترل ترافیک شاهد باشد که در طول شبانه روز معابر شهر چگونه از خودرو ها پر و خالی شده و یا مرز انفجار می رسد. راه حل ترافیک تهران همان قوانین مصوب شده و اجرا نشده و تغییر فرهنگ ترافیک است . دادن آدرس های غلط به مردم تنها این مسئله تخصصی را به دردی مزمن تبدیل خواهد کرد که هیچکس از آن سودی نخواهد برد.

نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
«دنتال طلا» پلمب شد
تشدید بحران در ائتلاف حاکم اسرائیل؛ حمله پسر نتانیاهو به بن‌گویر
دست‌کم ۸ نفر در ایلینوی آمریکا هدف گلوله قرار گرفتند
فرار فرزند نتانیاهو از آمریکا به دلایل امنیتی
یمن: عربستان در پرونده ورود داروها کارشکنی می‌کند
پیام فرمانده کل سپاه در پی قهرمانی والیبالیست‌های نوجوان ایران
روسیه برای حملات گسترده علیه اوکراین آماده می‌شود
حملات رژیم صهیونیستی به جنوب لبنان
باران در ارتفاع البرز مرکزی و شمال، گردوخاک در جنوب، شرق و شمال‌شرق
مهلت ثبت‌نام پذیرفته‌شدگان دکتری دانشگاه صنعتی خواجه نصیر تمدید شد
ارتقای خدمات رفاهی دانشجویان در اولویت سازمان امور دانشجویان
تور آشنایی با دانشگاه تربیت مدرس برگزار می‌شود
تور آشنایی با دانشگاه تربیت مدرس برگزار می‌شود
چین بیشترین هزینه را برای احیای بازدارندگی ایران پرداخت کرد!
از تفاهم تا تحریم / تنگه هرمز، گرفتار تفاهم‌نامه اسلام‌آباد
تیم ملی والیبال پسران زیر ۱۷ سال ایران با پیروزی مقابل فرانسه، قهرمان جهان شد
افزایش ۱۲۵ درصدی رشته‌محل‌های جدید کارشناسی ارشد دانشگاه پیام‌نور
تاریخ‌سازی دختران والیبال ایران در قهرمانی آسیا / با شایستگی چهارم شدیم
قطار چینی در ۵.۳ ثانیه به سرعت هواپیما رسید
ادامه نقض آتش بس؛ حملات دوباره رژیم اسرائیل به چند شهرک در جنوب لبنان
وضعیت بحرانی ذخایر موشک‌های راهبردی آمریکا پس از تجاوز علیه ایران
مهلت ثبت‌نام پذیرفته‌شدگان دکتری دانشگاه صنعتی خواجه نصیر تمدید شد
ارتقای خدمات رفاهی دانشجویان در اولویت سازمان امور دانشجویان
تور آشنایی با دانشگاه تربیت مدرس برگزار می‌شود
تور آشنایی با دانشگاه تربیت مدرس برگزار می‌شود
افزایش ۱۲۵ درصدی رشته‌محل‌های جدید کارشناسی ارشد دانشگاه پیام‌نور
مهلت ثبت‌نام آزمون صلاحیت حرفه‌ای مشاوران کسب و کار سال ۱۴۰۵ تمدید شد
آغاز انتخاب رشته داوطلبان آزمون کارشناسی ارشد سال ۱۴۰۵ دانشگاه آزاد
آغاز پیش‌ ثبت نام خوابگاه‌های دانشجویی دانشگاه الزهرا (س) از امروز
زمان‌بندی انتخاب واحد نیم‌سال اول دانشگاه آزاد اسلامی اعلام‌ شد
رشته روابط بین المل و دیپلماسی با ۹۰ درصد تغییر به دانشگاه ها ابلاغ شد
۵ شهریور آخرین مهلت اعلام علاقه‌مندی به آزمون‌های عملی کنکور ۱۴۰۵
تقویم آموزشی ۱۴ دانشگاه برتر کشور/ شروع کلاس‌ها از اواخر شهریور
آغاز انتخاب رشته داوطلبان مجاز آزمون کارشناسی‌ارشد ۱۴۰۵ از ۵ شهریور
اعلام نتایج تکمیل ظرفیت دوازدهمین امتحان مشترک دستگاه‌های اجرایی
افتتاح دفتر تبادل علم و فناوری جهان اسلام در دانشگاه صنعتی امیرکبیر
نتایج اولیه آزمون کارشناسی‌ارشد ۱۴۰۵ منتشر شد
دستگیری ۸۴ متخلف و کلاهبردار کنکور سراسری/ شناسایی ۲ نفر پس از تصویربرداری از سؤالات کنکور
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top