تاریخ انتشار: یکشنبه 1395/11/03 - 08:44
کد خبر: 223912

احتمال تکرار حادثه پلاسکو در نوشهر

شهردار نوشهر، حادثه ساختمان پلاسکو را یک هشدار برای مناطق مختلف کشور و استان مازندران دانست و گفت: احتمال بروز حادثه شبیه پلاسکو در ساختمان قدیمی حاشیه میدان آزادی نوشهر وجود دارد.

خبرنامه دانشجویان ایران: شهردار نوشهر، حادثه ساختمان پلاسکو را یک هشدار برای مناطق مختلف کشور و استان مازندران دانست و گفت: احتمال بروز حادثه شبیه پلاسکو در ساختمان قدیمی حاشیه میدان آزادی نوشهر وجود دارد.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران» به نقل از مهر، فرهاد شیخ‌الاسلامی در گفتگویی با ابراز تأسف از وقوع حادثه ساختمان پلاسکو و همدردی با بازماندگان حادثه و گرامیداشت یاد آتش‌نشانان شهید اظهار داشت: ساختمان حاشیه میدان آزادی نوشهر موسوم به عکاسی شیوا، قدیمی و فرسوده است.

وی اظهار داشت: پوسیدگی لوله‌ها، سقف و بهره‌گیری از اسکلت فلزی و قدمت بالای ساختمان حاشیه میدان آزادی تکرار حادثه ساختمان پلاسکو را در این شهر محتمل می‌سازد و در این راستا بنا داریم به مالکان واحدهای تجاری در این پاساژ هشدار و اخطار لازم را بدهیم.

شهردار نوشهر، وقوع حادثه ساختمان پلاسکو تهران را زنگ خطر و هشداری برای دیگر مناطق کشور ازجمله مازندران دانست و گفت: درصددیم تا واحدها و ساختمان‌های قدیمی شهر را شناسایی کنیم و با مالکان آنان مکاتبه داشته باشیم.

شیخ‌الاسلامی درعین‌حال، تأمین تجهیزات پیشرفته آتش‌نشانی نظیر نردبان هیدرولیک برای ساختمان‌های چهارتا ۱۰ طبقه را در غرب استان ضروری دانست و گفت: ازآنجایی‌که شهرداری‌ها به‌تنهایی توان خرید این نردبان را ندارند لازم است با مشارکت شهرداری‌های منطقه نسبت به خرید یک یا دو نردبان آتش‌نشانی اقدام شود.

وی یادآور شد: علاوه بر این باید یک یا دو منطقه در غرب مازندران به‌عنوان پایلوت انتخاب و تجهیزات پیشرفته امدادی و آتش‌نشانی در آن متمرکز شود تا در مواقع بحران بهره‌گیری شود.

لزوم ایجاد مرکز مستقل مدیریت بحران در غرب مازندران
شهردار نوشهر، ایجاد مرکز مستقل مدیریت بحران در غرب استان را ضروری دانست و گفت: برای بحران باید یک مرکز استقرار دستگاه‌ها در نظر گرفته شود و لودر، باب کت و تجهیزات سنگین راهداری در آن اختصاص داده شود.

وی از اجرای طرح شناسایی ساختمان‌های قدیمی در شهر نوشهر خبر داد و گفت: به مالکان این ساختمان‌ها اخطار داده شد.

شهردار نوشهر احتمال بروز حادثه را در هر منطقه‌ای محتمل دانست و گفت: شهروندان باید به سمتی بروند که همه واحدهای خود را بیمه کنند.

وی بابیان اینکه بیش از هزار و ۵۰۰ میلیارد تومان به مالکان و کسبه‌های پلاسکوی تهران خسارت زده‌شده است گفت: بیمه تسکینی برای حمایت از شهروندان است و از شهروندان می‌خواهیم تا نسبت به بیمه واحدها اقدام کنند.

وی تصریح کرد: ما در پی آن هستیم تا ساختمان‌های مسکونی شهروندان را بیمه کنیم اما باید شهروندان نیز در این زمینه اقدام کنند.

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
خطر برای امنیت غذایی دنیا
از خدشه به حاکمیت انحصاری ایران و عمان بر تنگه هرمز تا عدم خروج آمریکا از منطقه
اینترنت دیگر در شرایط بحران قطع نخواهد شد
انگلیس چگونه کرواسی را شکست داد؟
سرمربی کنگو پس از متوقف کردن پرتغال: به بازیکنانم افتخار می‌کنم
پیروزی انگلیس در بازی بزرگ با درخشش ستاره‌ها
مسیر تشییع پیکر امام شهید در تهران
ترامپ یکبار دیگر توهمات و آرزوهای خود را تکرار کرد
قالیباف: ایران به همکاری برد برد با چین متعهد است
عراقچی: مسئولیت حسن اجرای مفاد تفاهم بر عهده آمریکا است
ایتالیا سفارت خود را در تهران دو روز دیگر بازگشایی می‌کند
حملات وحشیانه اسرائیل به جنوب لبنان با استفاده از بمب‌های فسفری
یاران رونالدو در تله کنگو گرفتار شدند
رسانه‌های عبری: سخنرانی دبیرکل حزب‌الله اعلام پیروزی محور مقاومت است
امضای تفاهم‌نامه خرید ۲۰ بالگرد امدادی برای هلال احمر از روسیه
مارتینس: عملکردمان مقابل کنگو را دوست نداشتیم
گفتگوی تلفنی وزیر خارجه ایتالیا و عراقچی
فروش ویژه کولرگازی جنرال گلد با ۳۰٪ تخفیف ویژه
خرید داکت اسپلیت تا ۵۰ درصد تخفیف ویژه مدت محدود
تور استانبول با ۲۰٪ تخفیف ویژه به مدت محدود
چطور قاب سیلیکون اورجینال تشخیص بدیم؟
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top