تاریخ انتشار: یکشنبه 1395/11/03 - 08:59
کد خبر: 223921

تسخیر بازار آمریکا توسط ایران

معاون صنایع‌دستی و هنرهای سنتی سازمان میراث فرهنگی با بیان "در چند سال اخیر شاهد رشد خوب صنایع‌دستی در کشور هستیم"، گفت: تا رشد آرمانی هنوز فاصله‌ داریم و در چند سال گذشته نه‌تنها از رشد منفی صنایع‌دستی جلوگیری شده بلکه به رشد مثبت دست یافته‌ایم و رشد این حوزه بی‌وقفه است.

خبرنامه دانشجویان ایران: معاون صنایع‌دستی کشور با اشاره به اینکه صادرات صنایع‌دستی ایران نسبت به سه سال گذشته حدود ۵۹درصد افزایش یافته است و ظرفیت اشتغال‌زایی صنایع‌دستی می‌تواند به پنج میلیون نفر هم برسد، ابراز کرد: امیدواریم بتوانیم بازارهای خوبی در آمریکا به دست آوریم.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران» به نقل از تسنیم،  بهمن نامور مطلق با اشاره به افزایش 36 درصدی میزان صادرات صنایع‌دستی در سال 93 نسبت به سال 92، افزود: سال گذشته حدود 13 درصد به رشد سال 93 و امسال نیز حدود 10 درصد به مجموع این میزان افزوده شد.

معاون صنایع‌دستی و هنرهای سنتی سازمان میراث فرهنگی با بیان "در چند سال اخیر شاهد رشد خوب صنایع‌دستی در کشور هستیم"، گفت: تا رشد آرمانی هنوز فاصله‌ داریم و در چند سال گذشته نه‌تنها از رشد منفی صنایع‌دستی جلوگیری شده بلکه به رشد مثبت دست یافته‌ایم و رشد این حوزه بی‌وقفه است.

وی رقم صادرات صنایع‌دستی کشور در سال گذشته را 180 میلیون دلار اعلام کرد و گفت: امسال این میزان حدود 10 درصد افزایش‌ یافته است و امیدواریم تا پایان سال جاری به این میزان افزوده شود.

نامور مطلق، نوع ارتباط ایران با سایر کشورها، وضعیت اقتصادی جهان، ورود بخش خصوصی و... را در تعیین میزان صادرات صنایع‌دستی مؤثر دانست و ابراز کرد: امیدواریم بتوانیم بازارهای خوبی در کشورهای آمریکایی و اروپایی به دست بیاوریم.

وی با تأکید بر اینکه با فرهنگ سازی و بسیج مردم برای خریداری و استفاده از صنایع‌دستی داخلی، می‌توان زمینه اشتغال جوانان در حوزه صنایع‌دستی را فراهم کرد، گفت: ظرفیت اشتغال‌زایی در حوزه صنایع‌دستی در کشور می‌تواند به پنج میلیون نفر هم برسد.

معاون صنایع‌دستی و هنرهای سنتی سازمان میراث فرهنگی، افزود: در حال حاضر اطلاعات 400 هزار هنرمند کشور در سامانه این سازمان ثبت شده و حدود همین تعداد هم افرادی هستند که اطلاعات آنان هنوز در سامانه ثبت نشده اما تاکنون شناسایی شده و فعال هستند.

نامور مطلق گفت: خوشبختانه اشتغال‌زایی در حوزه صنایع‌دستی رو به افزایش و فارغ‌التحصیلان رشته‌های صنایع‌دستی در حال جذب شدن در حرفه‌های مرتبط با تحصیلات خود هستند.

معاون صنایع‌دستی و هنرهای سنتی سازمان میراث فرهنگی، صنایع‌دستی و گردشگری برای بازدید از وضعیت صنایع‌دستی و هنرمندان استان و شرکت در جشنواره گل نرگس سمنان به استان سمنان سفر کرده بود.

نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
انعقاد تفاهم‌نامه همکاری میان دانشگاه الزهرا (س) و کمیته ملی پارالمپیک جمهوری اسلامی ایران
خوابگاه‌ها میزبان دانشجویان مهمان مراسم تشییع رهبر شهید انقلاب
زنان بیشتر از مردان تحت تأثیر آپنه خواب قرار می‌گیرند
خطر بیماری قلبی در زنان با وزنه زدن کاهش می یابد
آفت بزرگ بزنگاه‌های تاریخی، تأخیر خواص در تشخیص صحنه است
از نقشه راه تا زیاده‌خواهی؛ ضمانت اجرایی کجاست؟
ایران تصویر روشنی از مذاکرات به مردم و جهان ارائه نمیدهد
چند بار بند اول تفاهم نقض شده است؟
آژانس از مراکز هسته‌ای ایران بازدید خواهد کرد
«لوفت‌هانزا» به ایران بازمی‌گردد
عصبانیت ترامپ از عدم کاهش قیمت بنزین در آمریکا
تغییر در ترکیب تیم ملی فوتبال ایران برابر مصر
همه از تو متنفرند
مذاکرات فنی ایران-آمریکا هفته آینده ازسرگرفته خواهد شد
یک برد در جام جهانی شبیه به برد پایان فصل است
بحران تاب‌آوری سایبری در بانکداری کشور/ اعتماد دیجیتال رنگ باخت؟
از محرم تا صفر؛ پویشی که نذر را به مسئولیت اجتماعی پیوند می‌زند
برگزاری مراسم سالار شهیدان با حضور وزیر علوم
سن یک دنباله دار قدیمی تخمین زده شد
علمدارِ حقیقت؛ ترسیم الگوی کامل «انسانِ الهی» در ترازوی عاشورا
جهانبخش: با روحیه و اتحاد بازی قبل به مصاف مصر می‌رویم
کارگاه توان‌افزایی مصاحبه‌کنندگان دکتری ۱۴۰۵ با حضور مدیرکل پژوهش دانشگاه آزاد برگزار شد
شالچی: دانشگاه هنر ایران «خانه تخیل ملی» و «زبان عاطفی جامعه» است/ ضرورت خروج هنر از آتلیه‌ها و نقش‌آفرینی در حل مسائل شهری
پاسخ رئیس بنیاد ملی نخبگان به ابهامات جذب نخبگان در دستگاه‌های اجرایی
تعویق یک هفته‌ای امتحانات پایان‌ترم/ غیبت در امتحانات باعث حذف درس نمی‌شود
چالش‌های پنهان دانشجویان تحصیلات تکمیلی کشاورزی
تمدید مهلت ثبت‌نام دوره تابستانی دانشگاه علوم پزشکی هوشمند
انتشار فهرست ۶۶۹ نشریه ایرانی نمایه شده در Clarivate و Scopus در SID
تغییر برنامه امتحانات پایان نیمسال دانشجویان دانشگاه امیرکبیر
کرسی‌های ۶ میلیاردی برای پروژه‌های مرزشکن/استقلال مالی ۵ ساله نخبگان
زمان شروع امتحانات دانشگاه شهیدبهشتی به تعویق افتاد
آمار پاسخگویی وزارت علوم و دانشگاه‌ها به شکایات
توافق جدید برای ورود دانش بنیان‌ها به نظام بیمه سلامت
مهلت ثبت درخواست میهمانی و انتقال دانشجویان شاهد و ایثارگر تمدید شد
ثبت‌نام ایجاد و ترمیم سابقه تحصیلی از امروز آغاز شد
اعلام جزئیات برگزاری امتحانات دانشجویان تحصیلات تکمیلی دانشگاه آزاد در شهر محل سکونت
مصاحبه مجازی داوطلبان دکتری تخصصی ۱۴۰۵ دانشگاه آزاد از شنبه ۶ تیر آغاز می‌شود
تعریف ۲۰۰۰ پایان‌نامه با مشارکت پژوهشگران ایرانی و استادان خارجی
۵ راهکار برای نجات آموزش عالی؛ از اصلاح ذی‌نفع هراسی تا راه‌اندازی اتاق فکر مسائل بنیادین
مهلت پنج‌روزه برای رفع نقص مدارک فلوشیپ ۱۴۰۵
مدارک مورد پذیرش دکتری تخصصی پزشکی اعلام شد
تفاهم‌نامه ایرانداک و سازمان بازرسی برای ارتقای سلامت علمی کشور
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top