تاریخ انتشار: سه شنبه 1395/11/19 - 21:59
کد خبر: 226050

معرفی بهترین بازیگران نقش اول مرد +تصاویر

خبرنامه دانشجویان ایران: هیات داوران جشنواره فیلم فجر اسامی نامزدهای بخش سودای سیمرغ را اعلام کرده است. اسامی که جنجال فراوانی به پا کرده است.

به گزارش خبرنامه دانشجویان ایران به نقل از فرارو، در این گزارش نامزدهای بهترین بازیگر نقش اول مرد را بررسی می کنیم.

امیر آقایی

متولد سال 1349 در ارومیه، بازیگری کم حاشیه و توانا که بیش از فیلم های سینما ای اش به خاطر سریال های اش شناخته شده است.

امیر آقایی به خاطر بازی در فیلم "بدون تاریخ، بدون امضا" نامزد کسب جایزه شده است. بازی امیر آقایی در این فیلم "متفاوت" و "قابل قبول" تفسیر شده است.

امیر آقایی پیش از این در فیلم های سینمایی ارتفاع پست، زن دوم، سعادت آباد، زندگی خصوصی، شیفت شب، بادیگارد و... بازی کرده است. او در سریال های خاک سرخ، ارمغان تاریکی، بی گناهان و... نقش آفرینی داشته است.

آقایی همچنین قرار بود در فیلم پایان‌نامه بازی کند به دلیل تغییر نسخه اولیه فیلم‌نامه از بازی در این فیلم انصراف داد. وی در برنامه هفت گفت بابت انصراف از حضور در فیلم پایان‌نامه مبلغ ۱۷۰ میلیون تومان جریمه شده‌است.

امیر آقایی مجموعه هایکو با نام «بیدها در باد» سروده است که در سال ۱۳۸۹ توسط «انتشارات حوض نقره» منتشر شده است. وی علاوه بر بازیگری و نویسندگی، نقاشی و عکاسی هم انجام می‌دهد.

او اولین بار است نامزد دریافت جایزه سیمرغ بهترین بازیگر مرد جشنواره فیلم فجر می شود.

محسن تنابنده

متولد سال 1354 در تهران است. او بازیگر، بازیگردان، فیلمنامه نویس و کارگردان سینما و تلویزیون است.

تنابنده به خاطر بازی در فیلم "فراری" ساخته علیرضا داوود نژاد نامزد دریافت سیمرغ شده است. بازی تنابنده از سوی برخی منتقدان در این فیلم "درخشان" توصیف شده است.

او در بیست‌وششمین جشنواره فیلم فجر در سال ۱۳۸۶ برندهٔ سیمرغ بلورین بهترین بازیگر نقش مکمل مرد برای فیلم "استشهادی برای خدا" شد.

تنابنده در بیست و هشتمین دوره جشنواره فیلم فجر سیمرغ بلورین بهترین بازیگر نفش اول مرد را برای بازی در فیلم‌های سنگ اول و هفت دقیقه تا پائیز دریافت کرد. تنابنده فارغ‌التحصیل رشته بازیگری از دانشگاه هنر و معماری است.

او در تئاترهای همسرچینی، خرس و چشمه، حسنک کجایی، بارعام، جریان عصبی نیز حضور داشته است.

تنابنده بازیگر، نویسندگی سریال پر بیننده پایتخت را هم بر عهده داشته است.

مهرداد صدیقیان

متولد سال 1367 است. او برای فیلم "ماجرای نیمروز" نامزد دریافت سیمرغ شده است.

او تاکنون حضور درخشانی در سینما نداشته است و برای اولین بار است که نامزد این بخش از جشنواره فیلم فجر می شود.

صدیقیان پیش از این در فیلم های "اتوبوس شب"، "کنعان" "حیران"، "مادر قلب اتمی"  و... حضور داشته است. او در سریال های "سقوط یک فرشته"، "دیوار"، "شاهگوش" و "مدینه" نیز نقش آفرینی داشته است.

علی مصفا

متولد سال 1345 در تهران است. او کلکسیونی از افتخارات را در کارنامه سینمایی اش دارد. او سابقه کارگردانی و تهیه کنندگی نیز در کارنامه اش دارد.

علی مصفا تاکنون چندین سیمرغ از جشنواره فیلم فجر را شکار کرده است. او سال 75 به خاطر بازی در فیلم لیلا برنده سیمرغ بهتری بازیگر نقش اول مرد شد.

علی مصفا همسر لیلا حاتمی و فرزند مظاهر مصفا و امیربانو کریمی است.

مصفا برای بازی در فیلم "تابستان داغ" نامزد شده است. نامزدی او انتقاد منتقدان سینمایی را در پی داشته است.

حمید فرخ نژاد

متولد سال 1348 در آبادان است. او برای بازی در فیلم کمدی "خوب، بد، جلف" نامزد شده است. فرخ نژاد سابقه فیلم نامه نویسی و کارگردانی نیز در کارنامه خود دارد.

فرخ نژاد نیز مانند علی مصفا  کارنامه موفقی در سینمای ایران از خود به جا گذاشته است.

فرخ‌نژاد فعالیت خود را در سینما به عنوان دستیار کارگردان آغاز کرد. در سال ۱۳۶۹ با بازی در فیلم در کوچه‌های عشق ساخته خسرو سینایی بازیگری را در سینما آغاز کرد. در سال ۱۳۷۸ بازی در فیلم عروس آتش که دومین فیلم کارنامه سینمایی‌اش بود درخشید و آغاز درخشش او در سینما به حساب می‌آید. بازی در این فیلم سیمرغ بلورین بهترین بازیگر نقش مکمل مرد را در هجدهمین جشنواره فیلم فجر برایش به همراه آورد.

او سال 91 به خاطر بازی در فیلم استرداد سیمرغ بلورین بهترین بازیگر نقش اول مرد را در جشنواره فجر از آن خود کرد.

نامزدی او برای بازی در "خوب، بد جلف" نیز انتقادهایی در پی داشته است.

نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
برگزاری تشییع پیکر رهبر شهید در مشهد به صورت هوایی
آزمون‌های امروز و فردا دانشگاه علمی کاربردی در سامانه «ویانا» لغو شد
حمله تند زلاتان به داوری دیدار ایران و مصر
تجارت با ایران ادامه دارد/ پروژه‌های مشترک هسته‌ای متوقف نشده‌اند
وزیر ارتباطات خواستار خارج شدن سایت‌های ارتباطی از اولویت قطع برق شد
برنامه‌ حمایتی بانک مرکزی از مشتریان بانک‌های دارای اختلال
CNG چطور می تواند ناجی سوخت کشور شود؟
سومین برد ساحلی‌بازان هندبال ایران در مسابقات قهرمانی جهان ۲۰۲۶
نشست مسئولان برگزاری مراسم تشییع رهبر شهید انقلاب با عراقچی
حمایت از شرکت‌ها برای توسعه زیرساخت‌های پردازشی هوش مصنوعی
فیفا به ایران بدعهدی کرده است/ اگر حذف هم شویم باید از ما تقدیر شود
هشدار نارنجی مدیریت بحران تهران؛ وزش باد شدید و گردوخاک در راه است
تحویل ۱۲۰۰ واحد خوابگاه متأهلی به دانشجویان تا مهرماه
فراهم شدن امکان ویرایش حوزه آزمون پذیرش دستیار تخصصی
ماجرای اهدای «زمین چهارباغ» با دستور رهبر شهید انقلاب
گنبد جدید حرم امام حسین(ع) سال آینده ۷.۵ متر بلندتر می‌شود
آغاز ثبت نام خادمان زائران قائد شهید در بهشت زهرا (س)
تجارت با ایران ادامه دارد
پرونده پیگیری اعتراض به کسورات دانشجومعلمان ۵ ساله شد
اموال وطن‌فروشان برخط توقیف می‌شود
خبر خوش وزارت اقتصاد برای کالابرگ
آزمون‌های امروز و فردا دانشگاه علمی کاربردی در سامانه «ویانا» لغو شد
تحویل ۱۲۰۰ واحد خوابگاه متأهلی به دانشجویان تا مهرماه
فراهم شدن امکان ویرایش حوزه آزمون پذیرش دستیار تخصصی
پرونده پیگیری اعتراض به کسورات دانشجومعلمان ۵ ساله شد
چالش های دانشجویان و محققان؛ چگونه تحریم های سرویس های علمی و خارجی را دور بزنیم؟
آغاز مصاحبه مجازی پذیرفته شدگان دکتری دانشگاه آزاد از امروز
آخرین وضعیت قوانین ترمیم نمره و ایجاد سابقه تحصیلی ۱۴۰۵
ضرورت بازنگری رشته‌های دانشگاهی برای دوران پساجنگ
حضور وزیر علوم در همایش بین‌المللی فناوری‌های نوین آموزشی در استانبول
امروز آخرین فرصت ثبت نام در پذیرش کاردانی به کارشناسی ۱۴۰۵
صدور کارت نخبگان کلید خورد؛ تمرکز بر حمایت‌های تخصصی به جای خدمات رفاهی
جزییات ثبت نام ترم تابستانی دانشجویان پیام نور اعلام شد
تغییر برنامه زمانی امتحانات دانشجویان دانشگاه صنعتی امیرکبیر
حمایت مرکز همکاری‌های علمی وزارت علوم از ابتکارات نوآورانه دانشگاه‌ها
آیین‌نامه جامع مدیریت دانشگاه‌ها به شورای عالی انقلاب فرهنگی ارسال شد
کارگاه توان‌افزایی مصاحبه‌کنندگان دکتری ۱۴۰۵ با حضور مدیرکل پژوهش دانشگاه آزاد برگزار شد
شالچی: دانشگاه هنر ایران «خانه تخیل ملی» و «زبان عاطفی جامعه» است/ ضرورت خروج هنر از آتلیه‌ها و نقش‌آفرینی در حل مسائل شهری
پاسخ رئیس بنیاد ملی نخبگان به ابهامات جذب نخبگان در دستگاه‌های اجرایی
تعویق یک هفته‌ای امتحانات پایان‌ترم/ غیبت در امتحانات باعث حذف درس نمی‌شود
چالش‌های پنهان دانشجویان تحصیلات تکمیلی کشاورزی
تمدید مهلت ثبت‌نام دوره تابستانی دانشگاه علوم پزشکی هوشمند
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top