تاریخ انتشار: شنبه 1395/11/23 - 18:23
کد خبر: 226489

بعد از سه ماه منتشر شد؛

فیلم سخنرانی منتشر نشده منتقدانه دو فعال دانشجویی مقابل رئیس جمهور در مراسم 16 آذر 95

فیلم سخنرانی منتشر نشده منتقدانه دو فعال دانشجویی مقابل رئیس جمهور در مراسم 16 آذر 95

فیلم‌های منتشر شده در فضای مجازی که از سوی کانال‌هایی خاص پخش شده‌اند، مربوط به سخنرانی پیام مرادی، نماینده اتحادیه انجمن‌های اسلامی دانشجویان مستقل و حسین اخگرپور، نماینده اتحادیه جامعه اسلامی دانشجویان است.

خبرنامه دانشجویان ایران: بعد از گذشت بیش از دو ماه از دیدار دانشجویان با رئیس جمهور در مراسم 16 آذر دانشگاه تهران، بالاخره فیلم سخنرانی 2 نفر از منتقدین به روحانی و دولتش منتشر شد.

به گزارش خبرنگار «خبرنامه دانشجویان ایران»؛ در حالی که دانشجویان نسبت به عدم انتشار فیلم‌های مربوط به سخنرانی نمایندگان تشکل‌های دانشجویی در مراسم 16 آذر دانشگاه تهران اعتراض کرده بودند، هیچ فیلمی از سخنرانی دانشجویان در این مراسم که به شدت تحت کنترل تدابیر امنیتی دولت بود منتشر نشده بود تا امروز که به یک باره در فضای مجازی، دو فیلم منتشر شد.

فیلم‌های منتشر شده در فضای مجازی که از سوی کانال‌هایی خاص پخش شده‌اند، مربوط به سخنرانی پیام مرادی، نماینده اتحادیه انجمن‌های اسلامی دانشجویان مستقل و حسین اخگرپور، نماینده اتحادیه جامعه اسلامی دانشجویان است.

اعتراض 5 اتحادیه بزرگ دانشجویی به عدم انتشار هیچگونه صوت و فیلمی از جلسه با رئیس‌جمهور
پنج اتحادیه بزرگ دانشجویی در خصوص عدم پخش سخنرانی نماینده تشکل های دانشجویی در روز  ۱۶ آذر از صداوسیما به وزیر علوم نامه ای نوشتند.

در بخشی از این نامه آمده است: از نمایندگان دولت محترم که معتقدند نباید قلم ها را شکست و دهان ها را بست، انتظار می رود بدون هیچ واهمه ای گزارش کامل جلسه مذکور اعم از فیلم عکس و صوت را در اختیار تشکل های دانشجویی قرار دهند و آنها را در تبیین و روشنگری نسبت به بازتاب نظرات دانشجویان در حوزه مشکلات جاری کشور و انتقادات وارد بر عملکرد دولت محترم یاری نماید. (متن کامل از اینجــــا)

سخنرانی نماینده اتحادیه انجمن‌های اسلامی دانشجویان مستقل در برابر روحانی
پیام مرادی، دبیر سیاسی اتحادیه انجمن های اسلامی دانشجویان در بخشی از سخنرانی خود آورده بود: شما بر آن بودید تا با دستور و بخشنامه  برجام را آفتابی تابان و موهبت الهی توصیف کنید. دستور دادید برجام  در مدارس تدریس شود! به نماد انرژی هسته ای پشت اسکناس پنج هزار تومانی هم رحم نکردید، غافل از اینکه کارآمدی برجام به اینها نبود. به جیب مردم بود، به سفره ی خانواده ها بود، به چرخیدن چرخ زندگی ملت بود، به ارج و آزمایش و 12هزار واحد تولیدی بود، که در دولت حضرت عالی تعطیل شد، آن هم به واسطه ی واردات افسارگسیخته  و بی سابقه در تاریخ جمهوری اسلامی از توپ بدمینتون تا سنگ قبر! (متن کامل از اینجــــــــا)

****************

فیلم سخنرانی پیام مرادی

سخنرانی نماینده اتحادیه جامعه اسلامی دانشجویان در مقابل روحانی
حسین اخگرپور نماینده اتحادیه جامعه اسلامی دانشجویان نیز در بخشی از سخنان خود در مقابل رئیس‌جمهور آورده بود: آقای روحانی! یادتان هست که قرار بود هم چرخ سانتریفیوژ بچرخد و هم چرخ اقتصاد مردم؟ اما ببینید! امروز قلب راکتور اراک را سیمان گرفته  و چرخ‌های سانترفیوژهای نطنز و فردو مانند چرخ اقتصاد از کار افتاده است. آقای رئیس جمهور! شاید بهتر باشد نگاهی به کلیدتان بیاندازید فکر می‌کنم آن را اشتباه چرخانده‌اید. (متن کامل از اینجــــــا)

****************

فیلم سخنرانی حسین اخگرپور

نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
هشدار آکسفورد درباره «پزشکان دیجیتال»؛ تشخیص چت‌باتها چقدر واقعی است؟
نتایج پذیرش بدون کنکور هفته اول اسفند اعلام می‌شود
نیمسال دوم تحصیلی دانشگاه‌ها از فردا شروع می‌شود
ترامپ در اسارت تخیل؛ صلابت راهبردهای رهبر انقلاب در میدان
خط و نشان ائمه جمعه کشور علیه تهدیدهای ترامپ
ایران در میان ۵ کشور اول تولیدکننده خرما
فرصت ۱.۵ میلیارد دلاری که تحریم‌های اروپا به ایران داد
ناوشکن دنا برای شرکت در رزمایش میلان در هند پهلو گرفت
بازدید امیر سرتیپ الهامی از منطقه پدافند هوایی شرق
دیدار دریادار ایرانی با فرمانده نیروی دریایی هند
رهاسازی مواد شیمیایی توسط اسرائیل در مرز سوریه
دیدار وزرای خارجه آمریکا و انگلیس درباره پایگاه دیگو گارسیا
جروزالم پست: بن‌سلمان دیگر نیازی به توافق با اسرائیل ندارد
ضرورت استفاده از ظرفیت‌های علمی جوانان نخبه برای پیشرفت کشور
معماری ایستگاه متروی حرم حضرت عبدالعظیم(ع) چشم نواز خواهد بود
ایران، مقصد چندوجهی برای گردشگران سلامت
سیمایی: دانشگاه‌ها باید به ماموریت اصلی خود بازگردند
تجلیل آیت‌الله جنتی از موضع‌گیری شجاعانه مقام معظم رهبری
محکومیت اقدام رژیم صهیونیستی در غصب اراضی فلسطینی در کرانه باختری
چهلم شهدای فتنه آمریکایی صهیونی در حرم بانوی کرامت +عکس
گفتگوی تلفنی عراقچی با همتای سعودی درباره روند مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
بنظر شما باتوجه به حوادث اخیر و شکست سنگین از ایران، چقدر احتمال فروپاشی رژیم صهیونیستی وجود دارد؟





مشاهده نتایج
go to top