تاریخ انتشار: دوشنبه 1396/01/14 - 10:25
کد خبر: 231240

معرفی یک ربات تلگرامی کاربردی به دانشجویان؛

از متن «عکس» بگیرید، «تایپ‌شده» آن را تحویل بگیرید! +تصاویر

از متن «عکس» بگیرید، «تایپ‌شده» آن را تحویل بگیرید! +تصاویر

در این گزارش قصد داریم، رباتی را معرفی کنیم که شما با استفاده از آن می‌توانید از روزنامه، کتاب و... عکس ‌بگیرید و آن عکس را آپلود کرده و پس از چند ثانیه، این ربات تصویر را تبدیل به متن خواهد کرد و کمک شایانی به شما می‌کند.

خبرنامه دانشجویان ایران: با گسترش شبکه‌های اجتماعی و توسعه برخی از خدمات جانبی آنها، حتی دیگر نیازی به اقداماتی همچون تایپ کردن وجود ندارد و امروزه در پیام‌رسانی همچون تلگرام، می‌توان این خدمات را به راحتی دریافت کرد.

به گزارش سرویس فناوری اطلاعات «خبرنامه دانشجویان ایران»؛ در گذشته‌ای نه چندان دور، دانشجویان مجبور بودند برای انجام پروژه‌های درسی خود به مراکز خدمات کامپیوتری مراجعه کنند و با پرداخت مبالغی نسبتا زیاد، اموری مانند استفاده از ایترنت، تایپ، ثبت‌نام و... را انجام می‌دادند. اما با ورود رایانه‌ها به منازل و همچنین فراگیر شدن استفاده از اینترنت، بسیاری از این امور در منازل و توسط خود دانشجو انجام می‌شود. فراتر از این، با گسترش شبکه‌های اجتماعی و توسعه برخی از خدمات جانبی آنها، حتی دیگر نیازی به اقداماتی همچون تایپ کردن وجود ندارد و امروزه در پیام‌رسانی همچون تلگرام، می‌توان این خدمات را به راحتی دریافت کرد.

در پیام‌رسان تلگرام این خدمات در قالب ربات‌هایی ارائه می‌شود که کاربران می‌توانند با کمترین زحمت کارهای خود را در کمترین زمان ممکن انجام دهند. برای مثال رباتی در تلگرام وجود دارد که شما می‌توانید از طریق آن صدای خود را ضبط کرده و در محیط تلگرام آپلود کنید و پس از چند ثانیه، این ربات متن تایپ شده آن را در اختیار شما قرار می‌دهد.

رباتی که دانشجویان به آن نیاز دارند
در این گزارش قصد داریم، ربات دیگری را معرفی کنیم، که شاید روزی حتی وجود آن در مخیله ما نمی‌گنجید. در این ربات شما از صفحه روزنامه، کتاب و... عکس ‌می‌گیرید و آن عکس را به این ربات تحویل می‌دهید و پس از چند ثانیه، این ربات آن تصویر را تبدیل به متن خواهد کرد. در ادامه به توضیح بیشتر این ربات خواهیم پرداخت.

روش استفاده از ربات تلگرامی «متن‌یار»
مراحل استفاده از ربات تلگرامی «متن‌یار»:

1- برای استفاده از این ربات تلگرامی «اینجا» کلیک کنید، تا صفحه زیر برای شما باز شود.

2- گزینه «START» را فشار دهید تا صفحه زیر برای شما فعال شود.

3- از متن موردنظر خود عکس بگیرید.

4- تصویر را در محیط ربات، بارگذاری کنید.

5- چند ثانیه صبر کنید و بعد متن تایپ شده را تحویل بگیرد. البته ممکن است کمی خطا داشته باشد ولی در کل درصد زیادی از متن به درستی تایپ شده و می‌تواند کمک شایانی به دانشجویان کند.

نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
جلسه بررسی راهکارهای تحقق انسجام ملی و چگونگی عبور از چالش‌ها به ریاست رئیس‌جمهور پزشکیان +عکس
دانشگاه خواجه نصیرالدین دانشجوی کارشناسی ارشد بدون آزمون پذیرش می‌کند
یارانه نقدی این خانواده‌ها قطع می‌شود
بازدید روسای دانشگاه‌های کشور از موزه مجلس شورای اسلامی +عکس
مراسم تجلیل از نخبگان علمى به پیشنهاد مقام معظم رهبرى برگزار شد
سهمیه بنزین به کارت بانکی منتقل می‌شود
حدود نیمی از احکام قانون جوانی جمعیت ناقص یا اصلاً اجرا نشده است
بیانیه وزارت خارجه در محکومیت اقدامات غیرقانونی آمریکا علیه ونزوئلا
تاکید پزشکیان بر تسریع در اجرای قرارداد توسعه میدان نفتی آزادگان
هشدار رؤسای دانشگاه‌های اسرائیل: زنگ خطر مهاجرت مغزها به صدار درآمده است
عرضه ۲۵۲ هزار تن هندوانه تازه برای تنظیم بازار شب یلدا
تجلیل از سردار شهید سلامی؛ نماد علم، ایمان و ایثار در جمع نخبگان
مجلس فرایند تشکیل کمیسیون تلفیق بودجه را آغاز کرد
پزشکیان: امام خمینی(ره) پیام‌آور وحدت و انسجام بود
دختر شهید سلامی: دانشمندان و فرماندهان دو بال پرواز ایران هستند
مسیر پیشرفت کشور از علم و دانشگاه می‌گذرد
ایجاد بیش از ۲۰۰ هکتار زیرساخت علمی و فناورانه در تهران با محوریت نخبگان
پزشکیان: دعوت دولت به مشارکت به معنای فقدان برنامه نیست
یک سوم زنان شاغل اسرائیلی مورد تعرض قرار می‌گیرند
پاری‌سن‌ژرمن قهرمان جام بین‌قاره‌ای شد
شناسایی پیکر زن ایرانی در بوسنی و هرزگوین با همکاری قضایی بین‌المللی
نظرسنجی
بنظر شما باتوجه به حوادث اخیر و شکست سنگین از ایران، چقدر احتمال فروپاشی رژیم صهیونیستی وجود دارد؟





مشاهده نتایج
go to top