تاریخ انتشار: سه شنبه 1396/01/29 - 11:49
کد خبر: 232896

در آستانه انتخابات صورت گرفت؛

روایت مدیرمسئول روزنامه قدس از تذکر جدی رئیسی

وی با اشاره به منعیت ایجاد شده برای این روزنامه و مجموعه‌های تحت مدیریت آستان قدس رضوی برای مباحث تبلیغات انتخاباتی گفت: در بخشنامه حاج آقای رئیسی تأکید شده که هرگونه استفاده از امکانات و نیروهای متعلق به آستان قدس رضوی ممنوع است.

خبرنامه دانشجویان ایران: مدیرمسئول روزنامه قدس با بیان اینکه حجت‌الاسلام رئیسی هنگام جدی شدن حضورشان در انتخابات، طی بخشنامه‌ای شدیداً تأکید کردند که نباید از نیروهای آستان قدس برای این موضوع استفاده شود، گفت: حجت‌الاسلام رئیسی متذکر شد روزنامه قدس باید قدسیت خود را حفظ کند

به گزارش خبرنامه دانشجویان ایران ایمان شمسایی در گفت‌وگو با تسنیم، با بیان یانکه روزنامه قدس از مجموعه‌ رسانه‌ای رسمی وابسته به آستان قدس رضوی به عنوان نهادی موقوفاتی به شمار می‌رود، اظهار کرد: به همین دلیل حساسیت روی این روزنامه بیشتر از نهادهای ارتزاق‌کننده از بیت‌المال است زیرا با پول موقوفه‌ای سر و کار دارد.

مدیر مسئول روزنامه قدس با تأکید بر اینکه حجت‌الاسلام رئیسی هنگام جدی شدن بحث حضورشان در انتخابات ریاست جمهوری طی بخشنامه‌ای شدیدا تأکید کردند که نباید از نیروهای آستان قدس برای این موضوع استفاده شود، تصریح کرد: البته پیش از اعلام کاندیداتوری و بخشنامه مذکور هم در ملاقاتهایی که داشتیم به کرات می‌گفتند روزنامه قدس باید قدسیت خود را حفظ کند.

وی ادامه داد: حاج آقای رئیسی همواره به ما گفته‌اند که حساسیت شما باید بیش از هر رسانه دیگری باشد زیرا ممکن است رسانه‌های دیگر مواردی نظیر صحت، دقت، سرعت، حق‌الناس یا مواردی از این قبیل را برای بازتاب بیشتر اخبارشان، فدای یکدیگر کنند اما روزنامه قدس به شدت از نظر شرعی منع دارد که چنین کاری را انجام دهد زیرا در درجه اول باید از آبروی آستان قدس رضوی که منتسب به امام رضا(ع) است، حفاظت و حراست کند.

شمسایی یادآور شد: روزنامه قدس خود را یک روزنامه اصولگرا و البته اصولگرای به معنای جبهه فرهنگی و رسانه‌ای انقلاب می‌داند لذا تنها خود را متعلق به گفتمان انقلاب اسلامی می‌داند.

سردبیر روزنامه قدس خاطرنشان کرد: از این منظر شاید تیترها و صفحات ما به دیگر روزنامه‌های اصولگرا نیز شبیه باشد اما صرفا یک شباهت ظاهری است و به دنبال کار سیاسی نیستیم.

این فعال رسانه‌ای با بیان اینکه ما از مبانی انقلاب و اسلام سیاسی که در اندیشه حضرت رضا(ع) وجود دارد، بهره می‌بریم و خود را متعلق به آن می‌دانیم، تصریح کرد: در این گفتمان، بسیاری از روزنامه‌های اصولگرا و شاید بعضا اصلاح‌طلب هم وجود داشته باشد اما روزنامه قدس در راستای این گفتمان به مباحث عدالت اجتماعی، جنبشهای آزادی، جهان اسلام، بیداری اسلامی، استکبارستیزی و... پایبند است لذا اگر انتقادی به دولت، یا مجموعه‌های حاکمیتی نظیر صداوسیما می‌کند بر این اساس است.

وی با اشاره به منعیت ایجاد شده برای این روزنامه و مجموعه‌های تحت مدیریت آستان قدس رضوی برای مباحث تبلیغات انتخاباتی گفت: در بخشنامه حاج آقای رئیسی تأکید شده که هرگونه استفاده از امکانات و نیروهای متعلق به آستان قدس رضوی ممنوع است.

شمسایی اذعان کرد: با توجه به این بخشنامه، روزنامه قدس فارغ از نگاه‌های جناحی و کاملا بی‌طرفانه اقدام به انتخاب تیتر کرد و با توجه به اینکه آقایان رئیسی و روحانی در یک روز به ستاد انتخاباتی وزارت کشور برای اعلام کاندیداتوری مراجعه کردند، تصمیم گرفتیم تیتر «رقابت جدی شد» را با انتشار تصاویری از هر دویشان منتشر کنیم.

وی افزود: همانطور که از تصاویر بر می‌آید هیچ تفاوتی میان آنها نیست و هر دو کاندیدا در یک موقعیت (حضور در ستاد انتخاباتی) قرار دارند؛ در عمل ثابت کردیم که نگاه حزبی نداریم.

مدیرمسئول روزنامه قدس با بیان اینکه از این پس هم روال مشابهی در پیشبرد امور رسانه‌ای این روزنامه خواهیم داشت، ابراز کرد: حتی اگر فردا روزی، اصلاح طلبی تأیید صلاحیت شود که حرف انقلابی بزند، ما به حمایت از او می‌بپردازیم زیرا حمایت از گفتمان انقلاب برای ما اهمیت دارد نه اشخاص.

روزنامه‌های دولتی یک روز پس از ثبت‌نام رسمی حجت‌الاسلام حسن روحانی برای انتخابات ریاست جمهوری دوازدهم، اقدام به انتشار تصویر تمام صفحه وی در صفحه اول روزنامه‌های خود با تیترهای کاملاً تبلیغاتی کردند.

سخنگوی قوه قضائیه در نشست خبری اخیر خود از گزارش دو مورد تخلف انتخاباتی در تهران خبر داد و گفت: این دو مورد در تهران به وقوع پیوسته که دادستان تهران برخی روزنامه‌ها را احضار و به آنها تذکر داده که اقداماتشان خلاف است و موضوع در حال رسیدگی است.

به گفته محسنی‌اژه‌ای از افراد احضار شده یک نفر حاضر شده و پاسخ داده و نفر دیگر هنوز در دادسرا حضور نیافته است.

براساس قانون، ورود زودهنگام و پیش از موعد رسانه‌های رسمی کشور به تبلیغات انتخاباتی غیرقانونی تلقی می‌شود و هیئت نظارت بر مطبوعات وظیفه رسیدگی به چنین تخلفاتی را دارد.

نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
تعطیلی طولانی‌مدت مجلس، تضعیف جمهوریت و فاصله از حقوق ملت است / بازگشت فوری به وضعیت پیش از ۹ اسفند ۱۴۰۴
چشم‌ها را باز کنید و جمعیت میلیونی تشییع را ببینید / این صدای ملت مبعوث شده است؛ انتقام خون رهبر شهید را می‌خواهیم
بیانیه وزارت خارجه درباره نقض صریح بند ۱۰ یادداشت تفاهم اسلام‌آباد
شنیده شدن صدای انفجارهایی در بندرعباس و جزیره قشم
واکنش بقایی به اتهام‌زنی قطر علیه ایران
سقوط هواپیمای باری پاکستان در دریای عمان
کامبک رؤیایی آرژانتین با درخشش لیونل مسی
با ترامپ در مسائل کلان هم‌نظرم
خون شهید خامنه‌ای انگیزه‌ای تازه برای مقاومت ملت ایران است
تصویری از سلام نظامی زنان عزادار در مصلی تهران
آمریکا مجوز عمومی فروش نفت ایران را لغو کرد
سنتکام حمله به اهدافی در جنوب ایران را تایید کرد
محل قرار گرفتن پیکر امام مجاهد شهید در فرودگاه نجف اشرف برای ادای احترام
تصاویری از آمادگی‌ عراقی‌ها در نجف و کربلا برای تشییع پیکر رهبر شهید ایران
فیلم | عراق در حال آماده‌ شدن برای تشییع پیکر مطهر رهبر شهید انقلاب اسلامی و شهدای خانواده ایشان
فیلم | پیکر مطهر امام شهید انقلاب در آغوش جمعیت گستردۀ عزاداران در قم
آلرژی غذایی کودکان: راهنمای والدین برای تشخیص، مدیریت و پیشگیری
نفوذ هوش مصنوعی در واشنگتن؛ از لابی‌گری تا تسخیر صندوق‌های رأی
۷ روایت از داستان‌های معروف شاهنامه که هر ایرانی باید یکبار بخواند
نکات مراقبت از فرش‌ها
چگونه لکه های روی فرش‌ سفید را پاک کنیم؟
جزئیات برگزاری آزمون شفاهی فلوشیپ اعلام شد/ رقابت ۱۳۱۸ داوطلب برای پذیرش ۶۸۳ نفر
راه‌اندازی دکتری «ارگونومی» در دانشگاه علوم پزشکی ایران
مهلت ثبت نام ترم تابستان دانشگاه شریف تمدید شد
خونخواهی رهبر شهید تا تحقق کامل آرمان‌های انقلاب ادامه دارد
پیگیری وزیر علوم درباره روند اسکان و خدمات‌رسانی به زائران مراسم تشییع رهبر شهید در قم
پارادوکس علوم پایه در ایران؛ صعود در مرزهای علم، نصف شدن سهم دانشجویان در سه دهه
علوم انسانی از نگاه رهبر شهید؛ از تولید نظریه بومی تا حل مسائل جامعه
مجوز برگزاری ترم تابستانی "مجازی" ابلاغ شد
تدوین آیین‌نامه حمایت از طرح‌های فناورانه در دانشگاه علوم پزشکی ایران
حماسه وداع و تشییع هشداری راهبردی به استکبار جهانی
مراسم وداع با رهبر شهید، نظریه‌های علوم اجتماعی را به بازاندیشی واداشت
رئیس جهاد دانشگاهی انتصاب مجدد رئیس قوه قضاییه را تبریک گفت
درخشش دانشگاه صنعتی امیرکبیر در رتبه‌بندی جهانی ISC ۲۰۲۵
بدرقه امام خامنه‌ای، هزینه‌ی شیعه را برای دشمن «غیرقابل تصور» می‌کند / وداعی که باید چون قیام حسینی، خون‌خواهی را به جهان نشان دهد
حضور باشکوه مردم در مراسم تشییع رهبر شهید، نماد وحدت و ایستادگی ملت ایران است
تبیین رسالت‌های سه‌گانه جامعه و دانشگاهیان در عصر پساجنگ
ضوابط برگزاری امتحانات مجازی و ترم تابستان دانشگاه صنعتی شریف اعلام شد
آمادگی کامل برای میزبانی از سوگواران مراسم تشییع
از جهاد علمی تا خودکفایی پایدار؛ نگاه عملیاتی به فرمایشات رهبر شهید
موکب مدافعان سلامت علوم پزشکی تهران، میزبان دانشگاهیان در مراسم تشییع رهبر شهید
خدمت‌رسانی شبکه امداد سیار دانشگاه آزاد در موکب‌ها و میان جمعیت
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top