تاریخ انتشار: چهارشنبه 1396/01/30 - 18:34
کد خبر: 233031

سلبریتی معروف: ازدواج نخواهم کرد!

در بازیگری همیشه گفته ام الیزابت هوپر را دوست دارم . ولی شما تصور کنید که در سینمای ایران که نمی شود که معلم پیانو ساخت و معلم پیانو را بازی کرد. ولی آن خیلی آرمانی است. من بهترین بازی که در زندگی ام دیده ام .

خبرنامه دانشجویان ایران: هانیه توسلی در گفت و گویی با فریدون جیرانی درباره زندگی خصوصی اش و علایقش در سینما توضیح می دهد.

به گزارش خبرنامه دانشجویان ایران به نقل از باشگاه خبرنگاران، هانیه توسلی را در این گفتگو در ابتدا از علاقه اش به سینما می گوید که فیلمنامه سارا اثر داریوش مهرجویی را سه بار خوانده است و که کتاب قدیمی‌اش را دارد نمایشنامه های مهرجویی را رونویسی می کرده است و اینکه با توجه به بالارفتن سنش شور و هیجانش نسبت به سینما ته نشین شده است.

به آن چیزی که دوست داشته ای، آرمان و آرزو که داشتی، رسیده ای ؟
صادقانه بگویم نه. من اصلا بازیگری خودم را قبول ندارم. به نظرم هنوز توانایی خودم را روی پرده ندیده ام غیر از یک فیلم ... .شاید هم خیلی آرمانگرایم.

آروزی تو چیست؟ الگوی تو کیست؟
در بازیگری همیشه گفته ام الیزابت هوپر را دوست دارم . ولی شما تصور کنید که در سینمای ایران که نمی شود که معلم پیانو ساخت و معلم پیانو را بازی کرد. ولی آن خیلی آرمانی است. من بهترین بازی که در زندگی ام دیده ام .

یه سئوال بسیار خصوصی می پرسم ازدواج نمی خواهی بکنی؟
نه.

چرا ازدواج نمی کنی؟
ازدواج یه خرده پیچیده است سخته. الان دارم به شما می گویم و ممکن است که ازدواج بکنم. والا راستش وقتی جوان و کم سن بودم خیلی دوست داشتم بچه دار بشوم تو ذهن همیشه بود و تحت تاثیر رمان جان شیفته بودم. چقدر رابطه آن زن با بچه عجیب است من هم در سن شانزده سالگی و هفده سالگی همیشه تو ذهنم .... الان احساس می کنم سی و هفت ساله هستم و خیلی بعید می دانم چون خیلی پیچیده است

نمی خواهی بچه بیاوری و بزرگ کنی؟
اتفاقا خانم ... دیدم. یکی از همکلاسی های من در دانشگاه بودند تئاتر که می خواندیم و یک بچه را به سرپرستی قبول کرده بود. خودش و دخترش را دیدم . نمی دونم ... شایدم یک روزی این کار را بکنم. شاید آنقدر روی خودم کار کنم که بتونم مسئولیت یک انسان را قبول کنم.

این سئوال را به این دلیل کردم که من چون روی تاریخچه بازیگری زن در سینمای ایران کار کردم همه خانم ها اکثرا تنها بودند. بعضی ها خیلی تنها بودند مثلا در تنهایی ...

تنهایی خیلی جذاب است!

تنهایی در سالهای پیری جذاب نیست ..

من به سالهای پیری نمی رسم .... ان‌شاءا... اگر خدا بخواهد .... به هر حال ببیند آدم ازدواج کند بچه داشته باشد نوه داشته باشد یک خوبی هایی دارد برای آدمی مدل من یک بدیهایی هم دارد من خیلی حوصله جمعیت و شلوغی ندارم من همیشه از تنهایی لذت می برم . یک جایی هم بودم که فامیلان و دوستانم بودند سریع کتابم را بر می دارم خیلی وقتا دوست دارم تنها باشم و از جمع گریزانم . تضادی بین حرفه ای که انتخاب کردم و حالی که دارم وجود دارد. مادرم از اول ابتدایی مدرسه رفتم همین مدلی بودم. مدرسه هم که رفتم دوست صمیمی نداشتم . همیشه از تنهایی لذت بردم. 

نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
برنامه ریزی دولت، برای تعطیلی خیابان
علت اصلی تورم، سیاست‌های دولت است
صنعت فضایی کشور مبتنی بر دانش بومی است
مهلت پذیرش دانشجویان بین‌المللی در دانشگاه علامه طباطبائی تمدید شد
دوره آموزشی «در مسیر حسین» با محوریت اندیشه‌های رهبر شهید آغاز شد
خطر برای امنیت غذایی دنیا
از خدشه به حاکمیت انحصاری ایران و عمان بر تنگه هرمز تا عدم خروج آمریکا از منطقه
اینترنت دیگر در شرایط بحران قطع نخواهد شد
انگلیس چگونه کرواسی را شکست داد؟
سرمربی کنگو پس از متوقف کردن پرتغال: به بازیکنانم افتخار می‌کنم
پیروزی انگلیس در بازی بزرگ با درخشش ستاره‌ها
مسیر تشییع پیکر امام شهید در تهران
ترامپ یکبار دیگر توهمات و آرزوهای خود را تکرار کرد
قالیباف: ایران به همکاری برد برد با چین متعهد است
عراقچی: مسئولیت حسن اجرای مفاد تفاهم بر عهده آمریکا است
ایتالیا سفارت خود را در تهران دو روز دیگر بازگشایی می‌کند
حملات وحشیانه اسرائیل به جنوب لبنان با استفاده از بمب‌های فسفری
یاران رونالدو در تله کنگو گرفتار شدند
رسانه‌های عبری: سخنرانی دبیرکل حزب‌الله اعلام پیروزی محور مقاومت است
امضای تفاهم‌نامه خرید ۲۰ بالگرد امدادی برای هلال احمر از روسیه
مارتینس: عملکردمان مقابل کنگو را دوست نداشتیم
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top