تاریخ انتشار: سه شنبه 1396/02/05 - 19:43
کد خبر: 233573

رئیس دانشگاه مازندران خبرداد

برقراری ارتباط دانشگاه مازندران با دانشگاه‌های خارجی

رئیس دانشگاه مازندران با اشاره به اینکه ظرفیت های فراوان علمی و اقتصادی در دانشگاه مازندران وجود دارد گفت: با استفاده از این ظرفیت ها و عدم تخریب آن ها می‌توان در جایگاه مناسب علمی و اقتصادی کشور قرار گرفت.

خبرنامه دانشجویان ایران: رئیس دانشگاه مازندران از پیوستن دانشکده های دانشگاه مازندران به دانشگاه های خارجی خبرداد.

به گزارش خبرنامه دانشجویان ایران به نقل از ایسنا، سیدخلاق میرنیا در افتتاحیه بزرگترین مجتمع تفریحی و توریستی دانشگاه مازندران، اظهار کرد: رشد برای هر مجموعه‌ای علمی لازم است و تلاش دانشگاه مازندران بر این است که در مدت 3 سال در میان 10 دانشگاه برتر کشور قرار گیرد.

رئیس دانشگاه مازندران با اشاره به اینکه ظرفیت های فراوان علمی و اقتصادی در دانشگاه مازندران وجود دارد گفت: با استفاده از این ظرفیت ها و عدم تخریب آن ها می‌توان در جایگاه مناسب علمی و اقتصادی کشور قرار گرفت.

میرنیا اظهار کرد: برخی از دانشکده های دانشگاه مازندران با پیوستن با دانشگاه های خارجی توانستند نقش بسیار مناسبی را در ارتقای علمی داشته باشند.

وی گفت: متاسفانه سیستم هتلینگ در دانشگاه وجود ندارد و با توجه به اینکه مهمانان خارجی و سفیران به طور دائم در حال تردد به این دانشگاه هستند لازم است که این امر صورت گیرد.

رئیس دانشگاه مازندران گفت: با مشارکت مردم و همکاران دانشگاه میتوان این هتلینگ را تاسیس کرد که سود آن به سهامداران برمی‌گردد.

نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
دانشجو
1396/02/06 - 12:46

دانشگاه های خارجی وقتی بدانند که در برخی دانشگاه های ما مدرک فروشی می شود همکاری که هیچ مذاکره هم نمیکنند !!!
معرفی کسب و کارها
لطفا دست از تخریب شهید مظلوم بر دارید!
پیام سردار موسوی در آستانه دویستمین شب بعثت ملت
ابرپروژه عربستان تکه‌تکه شد
کنکوری متفاوت در راه است
موضع دوباره زلنسکی علیه ایران
تراکتور از روی پرسپولیس پرواز کرد
قهرمان‌سازی از خلبان آمریکایی، سفارشی بود
احسان خاندوزی رئیس جدید کارگروه بررسی‌های اقتصادی معاونت بررسی دفتر رهبر انقلاب اسلامی شد
حملات یمن فرودگاه ابها را به تعطیلی کامل کشاند
انهدام چهارمین فروند MQ-۱ در تنگه هرمز
حقوق اعضای هیئت‌علمی دانشگاه صنعتی شریف افزایش یافت
بانک مرکزی باید برای مهار نوسانات ارزی از انفعال خارج شود/ هیچ خلا قانونی برای کنترل نرخ ارز وجود ندارد
سازمان ملی هوش مصنوعی موانع فعالیت کسب و کارهای داده محور را رفع می‌کند
پرمصرف‌ها نباید سهم بیشتری از یارانه انرژی ببرند
تداوم الگوی فعلی تغذیه در دانشگاها
دویست شب گذشت، اما این قرار تمام نشد
سوریه بعد از براندازی نظام اسد
حجاب در حاشیه
کامران قدکچیان: قبل انقلاب سانسور نمی‌گذاشت آمریکایی‌ها را منفی نشان دهیم
ذخایر نفت آمریکا به مرز بحرانی رسید
فاتحان باب‌المندب اراده خود را بر جهان تحمیل می‌کنند
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top