تاریخ انتشار: دوشنبه 1396/02/25 - 22:35
کد خبر: 235319

لغو اکران فروشنده در پردیس فارابی دانشگاه تهران

مسئول فرهنگی بسیج دانشجویی پردیس فارابی دانشگاه تهران تصریح کرد: ما تا امروز ظهر در حال پیگیری بودیم تا اجازه پخش را بگیریم؛ اما متاسفانه کلا برنامه لغو شد.

خبرنامه دانشجویان ایران: مسئول فرهنگی بسیج دانشجویی پردیس فارابی دانشگاه تهران در خصوص لغو مستند فروشنده در دانشگاه گفت: این اتفاق زمانی رخ می‌دهد که روحانی در مناظره سوم خود به صراحت اعلام کرد دانشگاه و دانشجو را باید آزاد گذاشت و دقیقا سه روز بعد از این سخن مستند فروشنده را لغو می‌کنند.

به گزارش خبرنامه دانشجویان ایران به نقل از دانشجو، عباسی در خصوص لغو مستند فروشنده در پردیس فارابی دانشگاه تهران گفت: با توجه به اینکه پردیس فارابی زیر نظر دانشگاه تهران است، مجوز پخش مستند فروشنده را علاوه بر دانشگاه خودمان از دانشگاه تهران نیز گرفته بودیم.

 وی افزود: تمام بنرها و تبلیغات در سطح دانشگاه زده شد بود؛ اما متاسفانه روز گذشته از طرف مسئولان دولتی با مسئولین فرهنگی دانشگاه تماس گرفته شد که حق پخش این مستند در دانشگاه را ندارید و بعد از انتخابات اجازه بخش دارید. 

 مسئول فرهنگی بسیج دانشجویی پردیس فارابی دانشگاه تهران تصریح کرد: ما تا امروز ظهر در حال پیگیری بودیم تا اجازه پخش را بگیریم؛ اما متاسفانه کلا برنامه لغو شد.

عباسی ادامه داد: نکته قابل توجه این است که این اتفاق زمانی رخ می دهد که روحانی در مناظره سوم خود به صراحت اعلام کرد دانشگاه و دانشجو را باید آزاد گذاشت و دقیقا سه روز بعد از این سخن مستند فروشنده را لغو می کنند.

نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
محسنی
1396/02/25 - 23:30

بشنو و باور نکن!
معرفی کسب و کارها
سید عمار حکیم در روز حاکمیت عراق: امنیت منطقه، امنیت ما است
تأکید پزشکیان بر تنوع‌بخشی به مسیرهای تأمین کالاهای اساسی
تأکید ایران و یونسکو بر حفاظت از میراث جهانی آسیب‌دیده
جدیدترین ادعای ضدایرانی نخست وزیر انگلیس
صالحی امیری: ریسباف به بزرگ‌ترین سازه فرهنگی ایران تبدیل می‌شود
بزرگداشت آیت‌الله شبیری زنجانی +عکس
گفتار درمانی ترامپ برای کنترل قیمت سوخت در آمریکا
فرمول اقتصادی جدید قالیباف در پاسخ به سخنان اخیر بسنت
نمایشگاه عکس جاذبه‌های جهانی ایران در ایستگاه‌های مترو برپا شد
مدنی‌زاده: رقم نهایی افزایش اعتبار کالابرگ به زودی مشخص می‌شود
هرگز سلاح را زمین نمی‌گذاریم
حریفان تکواندوکاران ایران مشخص شدند
امیر قلعه‌نویی: از مردم می خواهم فرصت بدهند تا تیم را بسازم
واکنش عراقچی به اتهام زنی‌های بی اساس نخست وزیر بریتانیا
گفت‌وگوی تلفنی نتانیاهو و بن‌زاید پس از حادثه پرواز فلای‌دبی
ثبت ۵۱ حمله هوایی و موشکی در ۲۴ ساعت گذشته
چند کشته و زخمی درحمله تروریستی به مینی بوس در سوریه
صدایی که باید دیده شود
فیلم «سرزمین فرشته‌ها» نماینده ایران در اسکار شد
بازگشت تیم‌ملی فوتبال ایران بدون پاسخگویی
واکنش بازیکنان روسیه به برد مقابل ایران/ فقط یک بازیکن را می‌شناختیم!
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top