تاریخ انتشار: سه شنبه 1396/03/02 - 11:11
کد خبر: 236084

پیرامون اغتشاشات اخیر دانشگاه امیرکبیر؛

نامه ۵ انجمن اسلامی دانشجویان خطاب به وزیر علوم

به ریاست محترم دانشگاه امیرکبیر و سایر دانشگاه ها تذکر می دهیم و انتظار داریم، مراقب پیش آمدن اینگونه وقایع باشند تا فضای دانشگاه ها همانند سال های ۷۶ در دوره ی دوم اصلاحات و وقایع رخ داده در فتنه ۸۸، ملتهب و ناآرام نشود تا بیش از این در سیاست زدگی و رکود علمی به سر نبریم و به عقب باز نگردیم.

خبرنامه دانشجویان ایران: ۵ دفتر انجمن اسلامی دانشجویان عضو دفتر تکیم وحدت در نامه ای خطاب به وزیر علوم، خواستار رسیدگی به موضوع اغتشاشات اخیر دانشگاه امیرکبیر و فضای منفعل سیاسی دانشگاه ها شدند.

به گزارش خبرنگار «خبرنامه دانشجویان ایران»؛ در بخشی از این نامه آمده است: به ریاست محترم  دانشگاه امیر کبیر و سایر دانشگاه ها تذکر می دهیم و انتظار داریم، مراقب  پیش آمدن اینگونه وقایع باشند تا فضای دانشگاه ها همانند سال های ۷۶ در  دوره ی دوم اصلاحات و وقایع رخ داده در فتنه ۸۸ ، ملتهب و ناآرام نشود تا بیش از این در سیاست زدگی و رکود علمی به سر نبریم و  به عقب باز نگردیم.

متن این نامه به شرح زیر است:

بسم الله الرّحمن الرّحیم
"در موضوع جناح بندی های سیاسی همواره تاکید بر رفاقت و انس با یکدیگر است،اما برخی موارد هم، مساله متفاوت است و باید حتما خطوط قرمز و خطوط فاصل رعایت شود.مسئله فتنه و فتنه گران از مسائل مهم و خطوط قرمز است" (مقام معظم رهبری۵۶۹۳)

جناب آقای فرهادی

سلام علیکم

بعد از حماسه بزرگی که که در 29 اردیبهشت ماه رخ داد؛ که بار دیگر گوهر درخشان عزم و اراده ی ملی در برابر چشم جهانیان به جلوه درآمد.

متاسفانه روز شنبه مورخ 96/2/31 عده ای افراد معلوم الحال در دانشگاه امیرکبیر سعی بر این داشتند که محیط دانشگاه را  به جولانگاه و باشگاه احزاب سیاسی تبدیل کنند. مطمئنا چنین فضایی آینده ی دانشجویان و جامعه را به خطر می اندازد و قطعا از این اتفاقات و فضاها تنها اصحاب فتنه و دشمنان کشور سود خواهند برد.

آیا شما به عنوان شخص وزیر علوم از فضای سیاسی حاکم بر دانشگاه ها اطلاعی دارید؟

اطلاع دارید که دانشجویان با چه مسائلی رودررو و با چه معضلاتی مواجه اند!!

اینکه بعضی از مسئولین و دانشجویان روی اشخاصی که نشان دادند که عناصر نامطمئن و خائن به مردم و قانون هستند و عناد و کینه خود را به نظام و کشور اثبات کردند، مانور دهند؛ خط قرمز نظام و دانشجویان انقلابی خواهد بود. همه بدانند که مکان مقدس دانشگاه، دوباره محل فتنه و جولانگاه فتنه گران نخواهد شد.و دانشجویان انقلابی تا انتها و تا آخرین توان پای آرمان و اهداف، انقلاب و مکتب امام خمینی(ره) ایستاده اند.

انجمن اسلامی دانشجویان(دفتر تحکیم وحدت) دانشگاه های مشهد، بیرحند، اسفراین و سیرجان این اتفاق را بشدت محکوم و به جنابعالی یادآور می شویم که با اخلال گران آرامش و امنیت دانشگاه برخورد جدی و قاطع صورت گیرد. و به ریاست محترم  دانشگاه امیر کبیر و سایر دانشگاه ها تذکر می دهیم و انتظار داریم، مراقب  پیش آمدن اینگونه وقایع باشند تا فضای دانشگاه ها همانند سال های ۷۶ در دوره ی دوم اصلاحات و وقایع رخ داده در فتنه ۸۸، ملتهب و ناآرام نشود تا بیش از این در سیاست زدگی و رکود علمی به سر نبریم و  به عقب باز نگردیم.

در آخر به جناب آقای  دکتر قائدشرف اعلام می کنیم:

بر سر مواضع خود بایستید و روی تمامی همسنگران خود در جبهه مبارزه بر سر آرمان های نهضت اسلامی حساب کنید. و امثال شما هستند که باید این تاریخ و آمال های جنبش دانشجویی را با عزتش پیش ببرند.

ان حزب الله هم الغالبون
انجمن اسلامی دانشجویان دانشگاه پیام نور مشهد
انجمن اسلامی دانشجویان دانشگاه صنعتی سجاد
انجمن اسلامی دانشجویان دانشگاه سیرجان
انجمن اسلامی دانشجویان دانشگاه اسفراین
انجمن اسلامی دانشجویان دانشگاه بیرجند

نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
سه کانون عملیاتی وابسته به گروهک‌های تروریست منهدم شدند
محقق ایرانی چگونه نفرین داده‌ها در ابعاد بالا را شکست؟
ساعت فعالیت متروی تهران در مهرماه تغییر نمی‌کند
۱۲۸۸ مدرسه آسیب دیده بازسازی شد
نتایج هجدهمین المپیاد علمی دانشجویان علوم پزشکی کشور اعلام شد
اقدام نامعمول در سفر نتانیاهو به آمریکا
مصلحت کشور این است که از NPT خارج شویم
ایران در آستانه سالمندی شتابان
بوی مهر و حساب‌وکتاب خانواده‌ها
بازگشایی مدارس نگران‌کننده نیست
۸۴ دانش‌آموز و ۱۸ معلم تهرانی در دو جنگ اخیر به شهادت رسیدند
امام حسن عسکری(ع) چگونه شیعه را برای عصر غیبت آماده کرد؟
صدای انفجار در دزفول ناشی از امحای مهمات بود
آخرین خورشید آشکار امامت پیش از طلوع غیبت
مستند «نازا»؛ اسرار جنایات ارتش اسرائیل در غزه
تا زمانی که شروط ما محقق نشود، مذاکره انجام نخواهد شد
از لباس دانش‌آموزی تا سرویس مدارس
عضو مجلس مشاوران ژاپن پس از مشاهده جنایت میناب قول پیگیری داد
فیلم | دولت آمریکا باید متوجه شود، ۱۰۰۰ تا ۱۵۰۰ میلیارد دلار درآمد شرکت‌های آمریکایی از جنوب خلیج‌فارس، ممکن است از بین برود!
لیلا کشاورزدر مالزی با کیف مدرسه نمادین به یاد کودکان میناب
پیروزی در میدان و تلاش نفوذی‌ها
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top