تاریخ انتشار: شنبه 1396/03/13 - 18:02
کد خبر: 237186

مشاور نخست‌وزیر ترکیه هم بازداشت شد

در ادامه مقابله دولت آنکارا با افراد مظنون به همکاری با جنبش «فتح‌الله گولن»، این بار مقام سابق عضو وزارت دادگستری و مشاور کنونی نخست‌وزیر این کشور به همین ظن دستگیر شده است.

خبرنامه دانشجویان ایران: در ادامه مقابله دولت آنکارا با افراد مظنون به همکاری با جنبش «فتح‌الله گولن»، این بار مقام سابق عضو وزارت دادگستری و مشاور کنونی نخست‌وزیر این کشور به همین ظن دستگیر شده است.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران» به نقل از مشرق، در ادامه مقابله دولت آنکارا با افراد مظنون به همکاری با جنبش «فتح‌الله گولن»، این بار مقام سابق عضو وزارت دادگستری و مشاور کنونی نخست‌وزیر این کشور به همین ظن دستگیر شده است.

کودتای نافرجام 15 جولای در ترکیه همچنان خبرساز است و واکنش‌های دولت به آن و عواقب آن در فضای سیاسی ادامه دارد.

مقامات دولت ترکیه «فتح‌الله گولن» روحانی مخالف اردوغان را که در تبعیدی خودخواسته در آمریکا حضور دارد، عامل اصلی این کودتا می‌دانند و بارها از واشنگتن استرداد او را خواستار شده‌اند.

به دنبال کودتا، اقدامات دولت ترکیه در ارتش، وزارتخانه‌های گوناگون و همچنین رسانه‌ها به منظور مقابله با اعضای جنبش گولن را آغاز کرده و روند اخراج، بازداشت و تعلیق افراد به اتهام عضویت در این جنبش و معاونت در کودتا ادامه دارد.

به گزارش دیلی صاباح، در تازه‌ترین مورد از این موارد، مشاور «بینالی ایلدیریم» نخست‌وزیر ترکیه به ظن ارتباط با جنبش گولن بازداشت شده است.

«بیرول اردم» مشاور نخست‌وزیر ترکیه که پیشتر عضو وزارت دادگستری هم بوده به همراه همسرش دستگیر و به بازداشتگاهی در آنکار منتقل شدند.

نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
دیدار پزشکیان و رئیس شورای اروپا
خودکشی ۸ ملوان نیروی دریایی آمریکا در جریان مأموریت رزمی علیه ایران
ابراز نگرانی هند از تحریم‌های آمریکا علیه روسیه و ایران
آغاز سال تحصیلی و افتتاح مدرسه جدید شجره طیبه میناب +عکس
کاناوارو: ایران ازبهترین تیم‌های آسیاست/ شومورودوف: هدفمان پیروزی است
روبیو: توافق با ایران نیازمند زمان و تلاش بسیار است!
طلای ناگویا بر گردن دومین کاراته‌کای قم
۹۸۸ حمله هوایی و موشکی سعودی به یمن
سرلشکر رضایی: دیپلماسی جدید ایران به گذشته برنخواهد گشت
تیم ملی جای جوان‌گرایی نیست/ با ازبکستان آماده جام ملت‌ها می‌شویم
جدیدترین اقدام خصمانه کانادا علیه ایران
انتقاد عراقچی از مماشات اروپایی‌ها از جمله آلمان با قلدری‌های آمریکا
تبادل پیام میان ایران و امریکا دو ساعت به طول انجامید
آخرین تمرین تیم ملی پیش از دیدار با ازبکستان برگزار شد
عارف: امیدواریم در روزهای آینده مبلغ کالابرگ افزایش یابد
قالیباف: رئیس‌جمهور صدای قدرتمند ایران بود
حملات دوباره موشکی و توپخانه‌ای عربستان به صعده یمن
میثاق دانشجویان دانشگاه‌های تهران با شهدای مدرسه میناب
امضای توافق نامه ایران و کره جنوبی
مراسم بزرگداشت آیت‌الله شبیری زنجانی در قم +عکس
فدوی: اگر دشمن دوباره به ایران حمله کند، پاسخ سنگین‌تر خواهد بود
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top