تاریخ انتشار: یکشنبه 1396/05/01 - 12:50
کد خبر: 241583

حاشیه‌های انتخابات نظام‌پزشکی از زبان دبیر جنبش عدالتخواه دانشجویی:

چطور ممکن است قاضی و وکیل و مدعی العموم یک نفر باشد؟!

چطور ممکن است قاضی و وکیل و مدعی العموم یک نفر باشد؟!

امین سردارآبادی، دبیر جنبش عدالتخواه دانشجویی گفت: مگر می‌شود مدعی العموم، قاضی و وکیل یک نفر باشد!؟ ولی شما همه این‌ها را در نظام پزشکی می‌بینید! مجلس باید فکر به حال این اساسنامه نظام پزشکی بکند.

خبرنامه دانشجویان ایران: امین سردار آبادی، دبیر جنبش عدالتخواه دانشجویی نسبت به ساختار غلط نظام پزشکی، انتقاد کرد.

سردارآبادی در گفتگو با خبرنگار «خبرنامه دانشجویان ایران»؛ تاکید کرد: مسله اصلی ما در بحث سازمان نظام پزشکی این است که چرا نمایندگان پزشکان در مسایلی که نفع می‌برند برای مردم و جامعه تصمیم می‌گیرند؟! مگر پزشکان نظام پزشکی که خود را مدیون رای پزشکان می دانند! می‌توانند از حقوق بیماران صیانت بکنند؟! مگر می شود مدعی‌العموم، قاضی و وکیل یک نفر باشد؟ ولی شما همه این ها را در نظام پزشکی می‌بینید! مجلس باید فکر به حال این ساختار نظام سلامت کشور بکند.

وی گفت: ساختار غلط اساسنامه نظام پزشکی سبب شده است که تشکل صنفی پزشکان تبدیل به سازمانی بی بدیل  عجیب در تصمیم گیری و تصمیم سازی در سلامت کشور دنیا شود.

سردار آبادی در بخش دیگری از گفتگو ضمن اشاره به انتخابات اخیر سازمان نظام پزشکی ، مضحک ترین و تلخ ترین بخش انتخابات امسال را حضور مدیر سازمان تامین اجتماعی در انتخابات دانست و تصریح کرد: البته ایشان از حق قانونی خود استفاده کرده و رای هم آورند! اما شما فکر کنید، بر فرض مثال امروز جلسه شورای عالی بیمه است و ایشان سوپر استار این "تئاتر تک بازیگر" خواهد بود! از طرفی نقش نماینده بیماران از سمت سازمان تامین اجتماعی را بازی می‌کند، از آن طرف برای خرید خدمت از پزشکان نظام پزشکی چانه زنی می‌کند، بعد هم که خسته می‌شود! نقش نماینده پزشکان بر عهده می‌گیرد. تعارض منافع هم حدی دارد!

این فعال دانشجویی همچنین ضمن انتقاد از روند برگزاری انتخابات سازمان نظام پزشکی ابراز عقیده کرد: وزارت بهداشت موظف بود که شرایطی را فراهم کند تا همه در انتخابات نظام پزشکی شرکت کنند اما با اتفاقات روز جمعه که در همان ساعات اولیه شاهد تغییر روند انتخابات از الکترونیکی به سنتی بودیم که سبب شد بخش بزرگی از پزشکان را از رای دادن محروم کند. لذا می‌توان گفت که وزارت بهداشت توانایی برگزاری چنین انتخابات محدودی را نداشته است و تدابیر لازم را اتخاذ نکرده است.

دبیر جنبش عدالتخواه در ادامه تصریح کرد: وزارت بهداشت باید پاسخ گوی این ناکارمدی خود باشد.

وی در پایان با اشاره به روند سیاست زدگی انتخابات نظام پزشکی کشور گفت: در انتخابات نظام پزشکی امسال دو نکته مهم و حائز اهمیت بود. یکی حضور دوگانه‌های غلط اصولگرا و اصلاحطلب و لیست‌هایی با آدم‌های سیاسی که ضلع سیاسی پازل انتخابات را تکمیل می‌کرد و دیگری کاندیداتوری پزشکان حاضر در دولت که بنا داشتند در نظام صنفی پزشکان خلاف هر منطقی جای خود را باز کنند - بخوانید نفوذ کنند - و از همه مهم تر حضور سهام داران بخش خصوصی سلامت کشور که بتوانند با گرفتن سهمی از نظام پزشکی چانه زنی بیشتر برای سود بیشتر در تجارت درمان خود کنند و متاسفانه با همه نقص‌های اساسنامه نظام پزشکی می‌بایست مسئله و دوئل اصلی بین مخالفان وضع موجود و ذی نفعلان نظام سلامت شکل می گرفت.

نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
سنگر خیابان را باشکوه‌تر از قبل حفظ می‌کنیم
رئیس‌جمهور به دنبال توافقی مرده است
ادامه ادعاهای سنتکام درباره محاصره دریایی ایران
مذاکرات با ایران هم‌اکنون در حال انجام است!
روابط ایران و عراق در بهترین وضع خود قرار دارد
چیزی به ایران نمی‌رسد
جنبش حماس از پایبندی به توافقات مرحله دوم آتش‌بس خبر داد
ادعای استعفای رئیس‌جمهور واهی و کذب محض است
سردار کرمی: در کمین تروریست‌ها و آماده پاسخ قاطعیم
۱۹۰ واحد مسکن استیجاری آماده واگذاری به زوج‌های جوان است
کیف پول ایران؛ انجام تراکنش‌های مالی بدون نیاز به اینترنت
حسام؛ سامانه جدید بانک مرکزی برای ساماندهی حساب‌های بانکی
توصیه مهم برای بازگشت زائران اربعین؛ مرز خروجی را تغییر ندهید
اعلام نتایج اولیه پذیرش دکتری تخصصی بدون آزمون دانشگاه تهران
رایزنی تلفنی عراقچی با وزیران خارجه پاکستان و عمان
نتایج آزمون‌های ورودی مدارس سمپاد و نمونه دولتی اوایل هفته آینده منتشر می‌شود
سوئیس: با ایران و آمریکا درباره مذاکره احتمالی در تماسیم
اعمال شب و روز اربعین را اینگونه به جا آورید
تغییر مسیر ۶ نفتکش عربستانی در پی تهدیدهای انصارالله یمن
عراقچی: وحدت مردم و دولت ایران و عراق به نقطه اوج رسیده است
سریال محمدحسین مهدویان به تلویزیون رسید
نتایج آزمون‌های ورودی مدارس سمپاد و نمونه دولتی اوایل هفته آینده منتشر می‌شود
اعلام نتایج اولیه پذیرش دکتری تخصصی بدون آزمون دانشگاه تهران
نتایج آزمون‌های ورودی مدارس سمپاد و نمونه دولتی اوایل هفته آینده منتشر می‌شود
دستاورد پژوهشگران دانشگاه تهران درتوسعه نسل جدید سامانه‌های هوشمند
توسعه همکاری‌های علمی و فناورانه ایران و بلاروس
توسعه همکاری‌های علمی، آموزشی و فناورانه با قزاقستان
نتایج آزمون‌های سمپاد و نمونه دولتی هفته آینده منتشر می‌شود
پیشنهاد راه‌اندازی دوره‌های «هم‌افزایی فناورانه»
ظرفیت پژوهشی هر عضو هیئت‌علمی از حمایت های بنیاد ملی علم اعلام شد
کلید نهایی پنجاه و سومین دوره آزمون دستیاری پزشکی منتشر شد
مهلت ثبت نام آزمون های دانشنامه و گواهینامه تخصصی و فوق تخصصی تمدید شد
تحمیل ۸۰۰ دانشجوی پزشکی به دانشگاه
طرح جدید تغذیه دانشجویان هنوز نهایی نشده
برخی دانشجویان بین الملل علاوه بر فارسی حتی به انگلیسی هم مسلط نیستند
توانمندسازی دانشجویان برای ورود به بازار کار دانش‌بنیان
باید از ظرفیت ایرانیان خارج کشور حداکثر استفاده را برد
اسامی منتخبان دور دوم انتخابات شورای صنفی دانشگاه تربیت مدرس اعلام شد
واکنش معاون وزیر بهداشت به رای دیوان عدالت اداری درباره انفصال از خدمت
شروط جدید وزارت بهداشت برای ایجاد رشته و دوره جدید علوم پزشکی
نخستین سامانه جامع شهدای دانشجو رونمایی می‌شود
پژوهشگران دانشگاه تهران عملکرد ترانزیستورهای نسل آینده را بهبود دادند
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top