تاریخ انتشار: چهارشنبه 1396/05/11 - 23:41
کد خبر: 242462

ردای «قالیباف» بر تن چه کسی می‌نشیند؟

در حالی که شهردار جدید تهران اواخر مردادماه انتخاب می‌شود، درگیری در بین منتخبان برای گزینه نهایی بسیار است .

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران» به نقل از فارس، در حالی که شهردار جدید تهران اواخر مردادماه انتخاب می‌شود، درگیری در بین منتخبان برای گزینه نهایی بسیار است و از گوشه و کنار به گوش می‌رسد که شاید در دقیقه نود گزینه جدید به جمع نامزدهای شهرداری اضافه شود.

منتخبین پنجمین دوره اسلامی شهر تهران برای انتخاب شهردار تهران از بین 24 کاندید 7 کاندید را انتخاب و قرار است از بین این افراد 19 مرداد ماه 2 نفر را انتخاب و در نهایت به یک فرد با کابینه‌اش به عنوان شهردار آینده تهران رأی دهند. 7 کاندید شهرداری تهران دارای سوابق متعددی هستند.

محمدعلی نجفی یکی از کاندیدهای شهرداری از منتخبین پنجمین دوره شورای شهر 21 رأی را در دور اول گرفت. نجفی در سوابق خود وزیر سابق آموزش و پرورش، رئیس سازمان برنامه و بودجه، سرپرست وزارت علوم، رئیس سازمان میراث فرهنگی و مشاور فعلی رئیس جمهور در امور اقتصادی را دارد.

حسین مرعشی با 20 رأی دیگر نامزد شهرداری تهران، نماینده مجلس در دور پنجم و ششم، استاندار کرمان، م سئول دفتر رئیس جمهور در دولت اول هاشمی، معاون رئیس جمهور دولت اصلاحات و رئیس سازمان میراث فرهنگی و گردشگری را در سوابق خود دارد.

الهه کولایی به عنوان تنها زن کاندید برای شهرداری تهران 16 رأی کسب کرد و در سوابق خود نمایندگی مجلس ششم، عضو سابق حزب مشارکت، استاد علوم سیاسی در دانشگاه تهران و عضو سابق شورای عالی سیاست‌گذاری اصلاح‌طلبان است.

همچنین محمدعلی افشانی که 14 رأی از منتخبین شورای پنجم گرفت کارشناسی ارشد مدیریت از دانشگاه صنعتی شریف، معاون عمرانی وزیر آموزش و پرورش، معاون عمرانی و برنامه‌ریزی در 4 استانداری، عضو حزب اعتماد ملی و استاندار فعلی فارس را در سوابق خود دارد.

حبیب‌الله بیطرف که یکی دیگر از کاندیدای شهرداری تهران بود( ولی طی نامه‌ای در فضای مجازای از این سمت استعفا کرد) از منتخبین 12 رأی گرفت و در سوابق خود استانداری یزد، وزیر نیرو در دولت اصلاحات و معاون پژوهشی و مهندسی وزیر نفت را داشته است.

همچنین محمد شریعتمداری که وی هم زمزمه‌های حضورش در کابینه دولت است 11 رأی از منتخبین گرفت و در سابقه خود قائم‌مقامی وزیر بازرگانی، وزیر بازرگانی، سرپرست وزارت ورزش و جوانان، معاون اجرایی رئیس جمهور و رئیس سازمان فضایی ایران را دارد.

همچنین محسن مهرعلیزاده که کمترین رأی را از منتخبین پنجمین دوره شورای اسلامی شهر تهران برای شهرداری تهران گرفت، استانداری خراسان، رئیس سازمان تربیت بدنی و معاون رئیس جمهور در دولت اصلاحات و عضو هیأت مدیره سازمان منطقه آزاد کیش را در سوابق خود دارد.

نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
کلاس درس عمران دانشگاه خوارزمی در پل B۱ کرج
تحریم‌های جدید انگلیس علیه ایران اجرایی شد
تقسیط ۱۲ ماهه شهریه در دانشگاه علم و فرهنگ
خانه فرهنگ در خوابگاه‌های دانشگاه فرهنگیان راه‌اندازی می‌شود
باقی‌مانده غذا را مصرف کنیم
می‌توانیم گره مسکن را باز کنیم
مهلت ثبت‌نام در آزمون دکتری تخصصی علوم پزشکی ۱۴۰۵ امشب پایان می یابد
شرایط گمرکی واردات و صادرات طی ۳ ماه آینده اعلام شد
تمدید مهلت ثبت‌نام آزمون وکالت ۱۴۰۵ کانون های وکلا تا ۱۱ مهر ماه
سخنگوی ارتش: آمریکا در منطقه مستأصل شده است/ پایگاه‌های آمریکایی دیگر قابل بازسازی نیستند
تأمین مستمر سوخت نیروگاه‌ها شرط اصلی عبور از فصل سرد سال
دانشگاه علم و فرهنگ در شاخص‌های نوآوری سایمگو بین ۱۰ دانشگاه برتر کشور است
مهلت ثبت‌نام در آزمون پذیرش متقاضیان پروانه کارآموزی وکالت تمدید شد
بنزین سوپر وارداتی ۱۱۱ هزار تومان معامله شد
گروسی: در حال حاضر گفتگوهای تمام عیاری میان ایران و آمریکا وجود ندارد
«گردهمایی دختران ایران» نماد حضور پرشور دانشجویان است
هشدار مدودف نسبت به رسیدن خطر وقوع جنگ جهانی به بالاترین سطح
پزشکیان: از ارائه برنامه‌ اصلاح الگوی مصرف برای تنظیم مقررات و قیمت‌گذاری استقبال می‌کنیم
دانشجویان انقلابی اجازه ایجاد فضای رادیکال در دانشگاه علامه را ندادند
کار دانشجویی با مهارت خودت در آویدگرد؛ تدریس آنلاین، کارگاه انجمن علمی و شب بازی
راهنمای انتخاب کالای خواب برای اتاق خواب مدرن
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top