تاریخ انتشار: چهارشنبه 1396/05/11 - 23:41
کد خبر: 242462

ردای «قالیباف» بر تن چه کسی می‌نشیند؟

در حالی که شهردار جدید تهران اواخر مردادماه انتخاب می‌شود، درگیری در بین منتخبان برای گزینه نهایی بسیار است .

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران» به نقل از فارس، در حالی که شهردار جدید تهران اواخر مردادماه انتخاب می‌شود، درگیری در بین منتخبان برای گزینه نهایی بسیار است و از گوشه و کنار به گوش می‌رسد که شاید در دقیقه نود گزینه جدید به جمع نامزدهای شهرداری اضافه شود.

منتخبین پنجمین دوره اسلامی شهر تهران برای انتخاب شهردار تهران از بین 24 کاندید 7 کاندید را انتخاب و قرار است از بین این افراد 19 مرداد ماه 2 نفر را انتخاب و در نهایت به یک فرد با کابینه‌اش به عنوان شهردار آینده تهران رأی دهند. 7 کاندید شهرداری تهران دارای سوابق متعددی هستند.

محمدعلی نجفی یکی از کاندیدهای شهرداری از منتخبین پنجمین دوره شورای شهر 21 رأی را در دور اول گرفت. نجفی در سوابق خود وزیر سابق آموزش و پرورش، رئیس سازمان برنامه و بودجه، سرپرست وزارت علوم، رئیس سازمان میراث فرهنگی و مشاور فعلی رئیس جمهور در امور اقتصادی را دارد.

حسین مرعشی با 20 رأی دیگر نامزد شهرداری تهران، نماینده مجلس در دور پنجم و ششم، استاندار کرمان، م سئول دفتر رئیس جمهور در دولت اول هاشمی، معاون رئیس جمهور دولت اصلاحات و رئیس سازمان میراث فرهنگی و گردشگری را در سوابق خود دارد.

الهه کولایی به عنوان تنها زن کاندید برای شهرداری تهران 16 رأی کسب کرد و در سوابق خود نمایندگی مجلس ششم، عضو سابق حزب مشارکت، استاد علوم سیاسی در دانشگاه تهران و عضو سابق شورای عالی سیاست‌گذاری اصلاح‌طلبان است.

همچنین محمدعلی افشانی که 14 رأی از منتخبین شورای پنجم گرفت کارشناسی ارشد مدیریت از دانشگاه صنعتی شریف، معاون عمرانی وزیر آموزش و پرورش، معاون عمرانی و برنامه‌ریزی در 4 استانداری، عضو حزب اعتماد ملی و استاندار فعلی فارس را در سوابق خود دارد.

حبیب‌الله بیطرف که یکی دیگر از کاندیدای شهرداری تهران بود( ولی طی نامه‌ای در فضای مجازای از این سمت استعفا کرد) از منتخبین 12 رأی گرفت و در سوابق خود استانداری یزد، وزیر نیرو در دولت اصلاحات و معاون پژوهشی و مهندسی وزیر نفت را داشته است.

همچنین محمد شریعتمداری که وی هم زمزمه‌های حضورش در کابینه دولت است 11 رأی از منتخبین گرفت و در سابقه خود قائم‌مقامی وزیر بازرگانی، وزیر بازرگانی، سرپرست وزارت ورزش و جوانان، معاون اجرایی رئیس جمهور و رئیس سازمان فضایی ایران را دارد.

همچنین محسن مهرعلیزاده که کمترین رأی را از منتخبین پنجمین دوره شورای اسلامی شهر تهران برای شهرداری تهران گرفت، استانداری خراسان، رئیس سازمان تربیت بدنی و معاون رئیس جمهور در دولت اصلاحات و عضو هیأت مدیره سازمان منطقه آزاد کیش را در سوابق خود دارد.

نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
آماده‌باش پلیس راهور در مسیر زائران مشهد مقدس
تهران گرم‌تر می‌شود
پیام تبریک فرمانده کل سپاه امیر سرتیپ حیدری
پیام تبریک نماینده ولی فقیه در سپاه بابت انتصابات اخیر
رییس عقیدتی سیاسی ارتش، انتصاب فرماندهان عالی‌رتبه نیروهای مسلح را تبریک گفت
شرور قمه‌کش تهرانی دستگیر شد
تماس تلفنی وزیر امور خارجه کشورمان با رئیس اتحادیه میهنی کردستان عراق
سردار محبی: آمریکا حتی یک شناور جنگی هم در خلیج فارس ندارد
بقائی: آیا جهان در حال بازگشت به دوران «غرب وحشی» است؟
سردار نقدی: همه تسلیحات نظامی ما امروز بومی هستند
هر اقدام زمینی دشمن در نطفه خفه می‌شود/ آمادگی ایران برای نبردی طولانی
واکاوی راهبردی سیره حسنی؛ از همراهی امام حسین (ع) تا زمان‌بندی الهی شهادت
پیام انتصاب رضایی و فرماندهان
اثر جدید کمال شرف، کاریکاتوریست یمنی
اعتراض خبرنگاران آمریکایی به «طعمه‌شدن» در پی ترس ترامپ از ایران
شب رحلت پیامبر(ص) و شهادت امام حسن(ع) در حرم رضوی +عکس
مصمم به افزایش تجارت با پاکستان به ده میلیارد دلار هستیم
دلیل تلاش عربستان برای منصرف کردن ترامپ از حمله به ایران
سردار نقدی: همه تسلیحات نظامی ما امروز بومی هستند
اسکان زائران بارگاه منور رضوی در دهه آخر صفر +عکس
عزیزی: مقاومت ایران معادلات دشمن را برهم زد
دانش ارتباطات راهبرد اصلی جلوگیری از شکاف‌های اجتماعی
اعلام جزئیات برگزاری و نحوه‌ دریافت کارت‌ شرکت در کنکور و پذیرش دانشجو-معلم
سهمیه مناطق جنگی در آزمون ارشد علوم پزشکی اعلام شد
مهلت ثبت‌نام آزمون‌های خارج از کشور علوم پزشکی تمدید شد
برگزاری آزمون سراسری با حضور ۴۸۷ داوطلب در اردستان
دانشگاه‌های بحران‌زده انگلیس در تیررس سرمایه‌گذاران اروپایی
کدام مقالات علمی بیشترین نقش را در ثبت اختراعات داشته‌اند؟
سرپرست صندوق رفاه دانشجویان تغییر کرد
پیوند میان دانشگاه و محیط‌زیست از مسیر انجمن‌های علمی تقویت می‌شود
اعلام زمان ثبت‌نام فراخوان جذب اعضای هیئت‌علمی پیمانی وزارت بهداشت
شکست سنگین دانشگاه کمبریج مقابل استاد افشاگر
انتشار فراخوان پیش‌ثبت‌نام طرح ملی «کیمیا»؛ شبکه ملی توانمندسازی فعالان فرهنگی و هنری دانشگاه‌ها
منتظری: مناظره دانشجویی قدرت تحلیل در جنگ شناختی را تقویت می‌کند
تسهیلات دانشجویان علوم پزشکی ۱۵ درصد افزایش یافت
مهلت ثبت‌نام آزمون‌های خارج از کشور علوم پزشکی تمدید شد
مناظره دانشجویی؛ بستری برای رشد و پختگی دانشجویان
سهمیه مناطق جنگی در آزمون ارشد علوم پزشکی اعلام شد
مجوز ۵ رشته تحصیلی جدید در دانشگاه ایلام صادر شد
محرومیت ۱۰ ساله ۳ داوطلب متخلف آزمون دستیاری ۱۴۰۵
۸۰ روز تا کنکور ارشد وزارت بهداشت؛ یا قبول می‌شی یا نه!
نتایج آزمون ورودی پایه دهم مدارس نمونه دولتی و تکمیل ظرفیت سمپاد اعلام شد
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top