تاریخ انتشار: پنجشنبه 1396/06/30 - 10:34
کد خبر: 246037

توصیه آیت‌الله جنتی به سید حسن خمینی

رییس مجلس خبرگان با بازخوانی مواضع امام راحل گفت: باید مواضع و مطالب امام، به طور مرتب برای مردم بیان شود.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران»، آیت الله احمد جنتی در مراسم تجدید میثاق اعضاء مجلس خبرگان رهبری با آرمان های امام(ره) طی سخنانی گفت: خداوند متعال را شاکرم، که توفیق تجدید میثاق با امام(ره) را هر سال در پایان اجلاس خبرگان به ما می دهد و ما مایل هستیم، که هرچه زودتر به زیارت امام(ره) نائل شویم، اما مشاغل زیاد و کم توفیقی اجازه نمی دهد و حضور هم اکنون ما یک توفیق است.

وی اضافه کرد: در مورد حضرت امام(ره) هرچه بگوییم کم است و من بسیار ناراحت هستم، که علی رغم این که سالیان سال خدمت امام(ره) بودیم، نتوانستیم ایشان را بشناسیم.

رییس مجلس خبرگان رهبری ضمن توصیه به مطالعه آثار امام(ره) گفت: آثار ایشان، از قبیل صحیفه امام(ره) ، وصیت نامه و دیگر آثار کتبی ایشان مانند چهل حدیث و امثال آن را مطالعه کنید، با مطالعه آثار امام(ره) ایمان انسان زنده می شود و حس می کند، در حال تجدید حیات ایمانی است، باید از برکات معنوی امام(ره) باید استفاده برد.

جنتی با بیان این که در هر زمان کافر، منافق، مومن و فاسق است، گفت: منافقان صدر اسلام و مومنین صدر اسلام با منافقین و مومنین امروز تفاوت دارند، اما این رشته ادامه دارد، آیات قرآن در هر زمان راهگشا است، برخی آیات قرآن در خصوص مومنین، مجاهدین، مخلصین و عباد الرحمن با امام(ره) تطبیق می کند.

وی با اشاره به جمله ای که مقام معظم رهبری در خصوص امام(ره) نقل کردند، اظهار داشت: ایشان فرمودند « من در قضیه ای با امام صحبت می کردم و خواستم بگویم، شما نگران فلان چیز هستید، مطرح کردم که شما می ترسید که، اما امام(ره) به سرعت پاسخ دادند، که من از هیچ چیز نمی ترسم، امام نگذاشت جمله تمام شود و اظهار داشتند من از هیچ چیز نمی ترسم.» واقعا هم همین طور است، جراتی که در امام بود، واقعا در گذشته و حال منحصر به خود ایشان بود.

رییس مجلس خبرگان رهبری اضافه کرد: امام(ره) مجاهد آفرین بود و مجاهدان بسیاری را تربیت کرد.

جنتی با اشاره به پیام امام(ره) به حجاج اشاره کرد و افزود: امام(ره) نسبت به جهاد تنبه فراوانی دادند و جهاد فی سبیل الله را در راس تمام احکام و حافظ اصول دانستند و تذکر دادند که ذلت، اسارت، بر باد رفتن ارزش های اسلامی و انسانی و قتل عام صغیر و کبیر و اسارت ازواج و آن چه خوف آن را داشتید، بر شما اتفاق می افتد، این ها آثار ترک جهاد، خصوصا جهاد دفاعی است، که ما هم اکنون با آن مواجه هستیم.

وی با بیان این که عده ای باید نظر امام(ره) در خصوص جهاد و دفاع را بدانند،، تاکید کرد: نظر امام(ره) در خصوص دوست و دشمن را بدانیم.

رییس مجلس خبرگان رهبری با قرائت بخش هایی از پیام امام(ره) به حجاج، گفت: اسلام توسط انقلاب اسلامی سرنوشت ملت ما را به دست خود داد و خداوند بر ما منت نهاد که در سایه این ملت و استقلال زندگی می کنیم، این پیام، انسان را زنده کرده و روحیه جهادی و انقلابی را در انسان تقویت می کند.

وی با تاکید بر این که جوانان برای تربیت اسلامی و انسانی آماده هستند، گفت: ما باید با صداقت حرف بزنیم و حرف ما از دل برآمده و عمل ما حرفمان را تایید می کند، خبرگان نیز در این قضیه باید پیش رو بوده و جوانان را زیر بال و پر گرفته و فطرت اسلامی این عزیزان را که آماده پذیرش احکام الهی و جهاد فی سبیل الله دارد، شکوفا کند، این وظیفه و کار ما است.

جنتی گفت: بنده مایل به حضور حاج حسن آقا(حجت الاسلام سید حسن خمینی) بودم و به ایشان عرض می کردم، که از همه اولی برای تبیین فرمایشات امام(ره) بیت ایشان است و این بیت است که پیشاپیش همه باید این مسائل و مطالب امام(ره) را مرتب بیان کنند و در این راه از صدا و سیما هم باید کمک گرفت، که به هر مناسبتی پیام های امام(ره) را بخواند و از صحیفه نور پر نور بهره ببرد.

وی در پایان رحلت آیت الله راستی کاشانی را تسلیت گفت.

منبع: مهر

نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
نگرانی‌ تل‌آویو نسبت به درگیری نظامی با ترکیه
گاردین: اوکراین توان مقابله با حملات روسیه را ندارد
وقوع حمله سایبری علیه نیروگاه برق انگلیس
خروج هواپیماهای سوخت رسان آمریکایی از بلغارستان
هزینه‌های ارتش اسرائیل سرسام‌آور شده است
اینترسپت: موساد در ایران شکست خورد
ادعای خبرنگار الجزیره درباره سفر فرمانده ارتش پاکستان به ایران
تقلای ۶ کشور اروپایی برای کاهش پیامدهای جنگ ایران
زخمی شدن یک صهیونیست بر اثر عملیات با سلاح سرد در کرانه باختری
مسئول صهیونیست: به صورت محرمانه با ترکیه در ارتباطیم
تشدید تنش میان آمریکا و کانادا؛ ترامپ موضع گرفت
یائیر لاپید: انتفاضه سوم در کرانه باختری در راه است
مجید آدینه اعدام شد
موضع منفعلانه رژیم جولانی مقابل اسرائیل؛ مذاکرات به زودی آغاز می‌شود!
تلاش‌ کادر درمان نشان‌دهنده عالی‌ترین درجات وفاداری به میهن است
آتلانتیک: آمریکا در جنگ تجاری با کانادا شکست خورد
تشدید تنش میان آمریکا و کانادا
اکنش اتحادیه جهانی کشتی به شکست رحمانی
عاصم منیر به تهران سفر می‌کند
کاربران ایرانی در جستجوی ساقی ترامپ!
۳۰ هزار درخت خشک‌شده چیتگر جایگزین می‌شوند/ آبیاری اضطراری پارک‌ها با تانکر
بازنگری سرفصل دروس علوم انسانی و هنر دانشگاه آزاد کلید خورد
خانه‌نشینی دانشجویان انگلیسی به جای زندگی دانشجویی
اعلام زمان نام‌نویسی متقاضیان تدریس در دانشگاه علمی کاربردی
تعطیلی موقت خوابگاه‌های دانشگاه امیرکبیر
دعوت وزارت بهداشت از کانون‌های دانشجویی برای ارائه ایده‌های نو
همکاری جهاد دانشگاهی علوم پزشکی شهید بهشتی و شریف در هوش مصنوعی سلامت
زمان ثبت‌نام پذیرفته‌شدگان دکتری دانشگاه تهران اعلام شد
نتایج پذیرش دکتری بدون آزمون دانشگاه آزاد اعلام شد
تدوین و انتشار اطلس ملی گرد و غبار ایران توسط دانشگاه تهران
تمدید مهلت اعلام علاقه مندی به آزمون‌های عملی برخی رشته های کنکور ۱۴۰۵
مهلت ثبت نام آزمون های دانشنامه و گواهینامه تخصصی و فوق تخصصی تمدید شد
تحصیل بیش از ۷۵ هزار دانشجوی پزشکی در دانشگاه‌ها/اعلام نتایج آزمون ارتقای دستیاران به زودی
نتایج اولیه آزمون کارشناسی ارشد ۱۴۰۵ در دهه اول شهریور اعلام می شود
زمان ثبت نام پذیرفته شدگان آزمون دکتری تخصصی دانشگاه تهران اعلام شد
جذب دانشجوی افسری ارتش از کنکور سراسری/ اعلام رشته های فناوری محور
واکنش دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی به سخنان معاون اول رئیس‌جمهور
جزئیات جدید برگزاری امتحانات ترم تابستان دانشگاه‌ها اعلام شد
۵ آزمون علوم پزشکی با حضور ۲ هزار و ۲۰۰ نفر برگزار شد
موردی از لو رفتن سوالات کنکور نداشتیم/ رصد کلاهبرداران توسط پلیس فتا
دفترچه سوالات علوم تجربی کنکور ۱۴۰۵ منتشر شد/ زمان انتشار کلید اولیه
حدود ۵۹ هزار داوطلب اصفهانی آماده رقابت در کنکور / افزایش ۹ درصدی داوطلبان
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top