تاریخ انتشار: دوشنبه 1396/07/17 - 11:47
کد خبر: 247426

استاندار فارس: برای خروج از مشکلات به دانشگاه پناه می‌برم

استاندار فارس گفت: برای خروج از مشکلات به دانشگاه و دانشجویان پناه می برم که در این مسیر دانشگاه ها راه عملی برون رفت از خشکسالی را ارائه کنند.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران» به نقل از مهر، اسماعیل تبادار ظهر دوشنبه در مراسم بازگشایی دانشگاه های شیراز افزود: سال تحصیلی نماد آغاز مجدد حرکت و پویایی ملی است.

وی ادامه داد: همزمانی بهار علم و بهار ایثار یادآور علم و عمل است، عاشورا به عنوان کانون شکل گیری هویت شیعه امری فرا تاریخی است و باید همواره خود را عاشورایی بدانیم راه علم آزادی است و مرکز آزادی  نیز دانشگاه است.

استاندار فارس یادآور شد: مسیر توسعه و رفع مشکلات کشور در مسیر دانشگاه ها است و برای رسیدن به این مهم در فارس به دانشگاه رابطه نزدیکی خواهم داشت.

تبادار افزود: نیروی متخصص زیاد و ظرفیت فراوان است اما نیازمند اتحاد و همدلی هستیم که دانشگاه ها باید با بازنگری مسیر خود راه رسیدن به علم و فناوری را طی کنند.

وی افزود: توجه به دانش های نوین و پژوهش محور لازم است و دستگاه های اجرایی استان برای مباحث پژوهشی و علم محور را به دانشگاه های استان واگذار و کارهای خود را توسعه دهند.

استاندار فارس تصریح کرد: همه دستگاه های اجرایی باید کمک کند که عوامل محدودکننده از بین برود و فضا برای فعالیت همگان فراهم گردد.

تبادار تاکید کرد: دانشگاه ها باید در مسیر تجاری سازی دستاوردهای علمی فضای کار دانش بنیان را توسعه دهند و بنا دارم برای رفع مشکلات به دانشگاه پناه ببرم و راه حل را از دانشجویان و اساتید طلب کنم.

وی با اشاره به بحران خشکسالی فارس گفت: دانشگاه ها با ارائه فعالیت های کاربردی نقشه برون رفت از این بحران را ارائه کنند.

نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
رویترز: اروپا به شدت با کمبود سوخت جت روبرو است
حملات هوایی سنگین رژیم صهیونیستی به شهر غزه
تجاوز نظامی مجدد رژیم صهیونیستی به خاک سوریه
وداع با پیکر آیت‌الله شبیری زنجانی در قم +عکس
مراسم افتتاحیه بیستمین جشنواره بین‌المللی تئاتر مقاومت +عکس
یحیی سریع: ۹۱۷ تجاوز هوایی و موشکی دشمن سعودی، پاسخ خواهیم داد
واکسن آنفلوانزا در روزهای آینده وارد داروخانه‌ها می‌شود
سیروس ابراهیم‌زاده درگذشت
بحرینی: اقدامات آمریکا و اسرائیل مصداق «جنایت علیه بشریت» است
سازمان ملل خواستار ازسرگیری تعامل میان آمریکا و ایران شد!
حضور سه لژیونر در تمرین تیم ملی
تجلیل از پیشکسوتان صدا/ خانزادی هیچگاه صدافروش و هنربند نبود
اطلاعیه وزارت بهداشت درباره تأمین واکسن آنفلوانزا
آغاز بیستمین جشنواره تئاتر مقاومت
مأمور انتظامی در حمله مسلحانه در ایرانشهر به شهادت رسید
لطف‌الله نسبی: امیدوارم با قرعه خوبی رو به رو شویم
غفاری: اندونزی تیم بسیار خوبی داشت/ امیدوارم مدال کسب کنیم
علی قارداشی: صعود به عنوان صدرنشین حاصل عملکرد خوب تیم ملی بود
حادثه امنیتی برای کشتی حامل گاز مایع در تنگه هرمز
حادثه‌ای دیگر در تنگه هرمز
ونس: ترامپ گفت که ایران نباید سلاح هسته‌ای داشته باشد!
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top