تاریخ انتشار: چهارشنبه 1396/07/19 - 05:13
کد خبر: 247567

روحانی دانشگاه‌ها را از بلاتکلیفی خارج کند

دبیر دفتر تحکیم وحدت با انتقاد از رویکرد دولت در عدم معرفی وزیر علوم گفت: رئیس جمهور با معرفی وزیر علوم دانشگاه‌ها را از بلاتکلیفی خارج کند.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران» به نقل از تسنیم، اسماعیل کوهی مقدم  دبیر دفتر تحکیم وحدت با اشاره به عدم معرفی وزیرعلوم از سوی دولت اظهار داشت: وزارت علوم در دولت قبل آقای روحانی نیز ثبات نداشت و شاهد یک دوره بی‌ثباتی در این وزارت خانه بودیم. وزارت علوم در دوره گذشته حضور 5 مدیر را در راس خود تجربه کرد، به طوری که 2 وزیر و سه سرپرست در این وزارتخانه حضور پیدا کردند.

وی با بیان اینکه دولت در معرفی وزیر علوم جدید هم  درست عمل نکرد، گفت:  آیا آقای روحانی قبل از اینکه منتخب دولت دوازدهم باشد به این مسئله فکر نکرده و گزینه‌های مختلفی را برای این جایگاه پیش بینی نکرده است. وزیر در راس وزارتخانه است، اگر درباره مسئله‌ای به این مهمی فکری نکرده باشند درباره مسائل جزیی آموزش عالی وضعیت چگونه است؟

این فعال دانشجویی با اشاره به مطرح شدن گزینه‌های متعدد برای تصدی‌گری وزارت علوم یادآور شد: طبق اخبار منتشر شده طی روزهای اخیر اکثر روسای دانشگاه‌ها جزو گزینه‌های احتمالی وزارت علوم هستند، این مسئله شرایط خوبی را برای این وزارتخانه رقم نمی‌زند، زیرا بعد از معرفی فرد نهایی و وزیر علوم او شاهد حضور افرادی در ریاست دانشگاه‌هاست که خود را در حد و اندازه وزیر می‌دیدند  و از نظر مدیریتی مشکلاتی را ایجاد می‌کند.

دبیر دفتر تحکیم وحدت ضمن درخواست از رئیس جمهور برای معرفی هر چه زودتر وزیر پیشنهادی علوم خاطر نشان کرد: انتظار داریم رئیس جمهور هر چه زودتر وزیری را که دارای استانداردهای یک وزیر موفق است را به مجلس معرفی کند و دانشگا‌ه‌ها را سریعتر از بلا تکلیفی در بیارد. امیدواریم وزارت علوم از گذشته خود در 4 سال گذشته درس عبرت گیرد و با اصلاح خود در رویکرد‌های مختلف به خصوص فرهنگی به دنبال توسعه علم و دانش باشد.

نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
افت عملیاتی واشنگتن در سایه بحران تسلیحاتی
آتش‌سوزی گسترده در آرامکوی عربستان
آل سعود در محاصره دریایی؛ باب‌المندب به روی نفت سعودی بسته شد
قیمت نفت دوباره از ۱۰۰ دلار عبور کرد
بازگشت ابتکار عمل به تهران / معادله جنگ دوباره به نفع ایران
فشار کنگره به ترامپ / اعتراضات ضدجنگ نمایندگان آمریکا بالا گرفت
وداع با مرد هزارچهره کمدی ایران / خنده‌ها به سوگ نشستند
واکنشی به یک اقدام غلط و ضدوحدت رسانه‌ای
سومین واحد بخار نیروگاه فردوسی به شبکه برق کشور متصل شد
دشمن از او هراس داشت
چرا تولیدکنندگان در نمایشگاه اسباب‌بازی امسال حضور ندارند؟
رویدادی مهم و سرنوشت ساز برای پویانمایی ایران
تلاش وزارت علوم برای برگزاری حضوری دانشگاه‌ها در مقطع کارشناسی
دلالی خریدهای استقلال زیر ذره‌بین نهادهای نظارتی
هوشمندسازی خدمات دستگاه‌ها به ۵۰ درصد هم نرسید
وضعیت کویت و بحرین، عبرتی برای خودباختگان داخلی است
پاسخ ایران به حملات زیرساختی، تصاعدی و شدید خواهد بود
مدنی‌زاده: به دنبال تقویت روابط تجاری با عراق هستیم
قالیباف: دشمن خودش را با نفت ۳ رقمی تنبیه کرده است
پاسخ کوبنده سپاه به حمله آمریکا در مسیر زائران اباعبدالله الحسین (ع)
مخبر: شعله‌های آتشی که آمریکا روشن کرده، دامن همه جهان را می‌گیرد
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top